نسخه X360 عنوان FFXIII به صورت HD نخواهد بود!

Cloud Strife

Loyal Member
متاسفانه و برخلاف تمامی ادعاهای شرکت SE نسخه X360 عنوان FFXIII که عملا پورتی از نسخه اصلی بازی یعنی نسخه PS3 آن است آنچنان هم مشابه بازی اصلی و بی ایراد نیست!.

در شرایطی که زمان اندکی تا تاریخ انتشار این عنوان در کشورهای غربی نمانده است مشخص شده است که نسخه X360 این عنوان به صورت 720p نبوده و به صورت Native بر روی رزولوشن 576*1024 اجرا خواهد شد!. این در حالی است که نسخه PS3 بازی به صورت کامل بر روی رزولوشن 720p اجرا خواهد شد. با این تفاسیر میتوان گفت نسخه X360 بازی چیزی در حدود 36 درصد Fillrate کمتری نسبت به نسخه PS3 بازی دارد که رقم کاملا نا امید کننده ای خواهد بود.

علاوه بر میزان رزولوشن، نسخه X360 بازی از جزییات کم محیطی، مخصوصا کیفیت بسیار پایین بافت ها و آبجکت های محیطی کمتر، رنج میبرد که نشان دهنده تفاوت های آشکار آن با نسخه اصلی بازی است.

همچنین پیش تر اعلام شده بود که تمامی صحنه های نمایشی نسخه PS3 بازی به صورت 1080p و با صدای دالبی 7.1 اجرا خواهند شد که خود دلیل دیگری بر برتری کیفیت در نسخه PS3 این عنوان است.

اینکه رزولوشن پایین تره تایید شده منتها جمله پایین من جایی ندیدم.
جزییات کم محیطی، مخصوصا کیفیت بسیار پایین بافت ها و آبجکت های محیطی کمتر، رنج میبرد

اینکه رزولوشن پایین تره تایید شده منتها جمله پایین من جایی ندیدم.
جزییات کم محیطی، مخصوصا کیفیت بسیار پایین بافت ها و آبجکت های محیطی کمتر، رنج میبرد
خب رزلوشن فقط تو Cut Scene ها یا کله بازی؟ در ضمن بجز این جمله خیلی جملاته دیگه هم هست که منبعی نداره. نمیدونم چرا این تاپیک کماکان ادامه داره. شما که ناظم هستید میتونید جوابه منو بدید؟
با این تفاسیر میتوان گفت نسخه X360 بازی چیزی در حدود 36 درصد Fillrate کمتری نسبت به نسخه PS3 بازی دارد که رقم کاملا نا امید کننده ای خواهد بود.
نسخه X360 بازی از جزییات کم محیطی، مخصوصا کیفیت بسیار پایین بافت ها و آبجکت های محیطی کمتر، رنج میبرد که نشان دهنده تفاوت های آشکار آن با نسخه اصلی بازی است.

این جملاته متنه خبر منبعش کجاست؟

خب رزلوشن فقط تو Cut Scene ها یا کله بازی؟ در ضمن بجز این جمله خیلی جملاته دیگه هم هست که منبعی نداره. نمیدونم چرا این تاپیک کماکان ادامه داره. شما که ناظم هستید میتونید جوابه منو بدید؟
رزو لوشن X360 کلا 576 هست در حالی که PS3 ه 720 همراه MSAA 2X هست. راستش من خبر گذار نیستم و این خبر رو هم تیترش قبلا دیدم اما اعضای تحریریه موظف هستند خبر ها کاملا درست منقل کنند و فکر کنم ماکان هم همینکار کرده. فکر کنم خودش بیاد جواب بده بهتر هست.

راستش من خبر گذار نیستم و این خبر رو هم تیترش قبلا دیدم اما اعضای تحریریه موظف هستند خبر ها کاملا درست منقل کنند و فکر کنم ماکان هم همینکار کرده. فکر کنم خودش بیاد جواب بده بهتر هست.

من نمیگم ایشون درست منتقل نکرده ولی منبعی رو نمیبینم که همچین جملاتی گفته باشه؟ این خلافه مقرارات نیست؟
با این تفاسیر میتوان گفت نسخه X360 بازی چیزی در حدود 36 درصد Fillrate کمتری نسبت به نسخه PS3 بازی دارد که رقم کاملا نا امید کننده ای خواهد بود.
نسخه X360 بازی از جزییات کم محیطی، مخصوصا کیفیت بسیار پایین بافت ها و آبجکت های محیطی کمتر، رنج میبرد که نشان دهنده تفاوت های آشکار آن با نسخه اصلی بازی است.
منبع؟

وای که چه اتفاقی افتاد!!
نسخه ی 360 از نسخه ی PS3 رزولوشنش کمتره!!"روایتی نو از عاشورای حسینی"
دوستانی که راجع به فاجعه و حروم شدن پول Microsoft صحبت میکنن...
مالتی شدن این بازی به دلیل پیش تاز بودن X360 در بازارهای غربی بود و SE این بازی رو بیشتر به این دلیل مولتی کرد.
خیلی دوست دارم بدونم شما از کجا میدونید که MS به SE پول داده و از کجا میدونید چقدر بوده که از حروم شدنش صحبت میکنید؟!
بستن قرار داد بین دو شرکت تجاری صرفاً با پول نقد صورت نمی گیره،میتونه در ازای سرویس های دیگه هم باشه،تولید بازی شرکت های 3rd-Party مثل این میمونه که من فروشنده باشم(هر کالایی)و بخوام تو بازی سنتر یه محیطی رو برای فروش کالاهام به خودم اختصاص بدم بعد مدیرای بازیسنتر بگن خواهش میکنیم بیا تو سایت ما تجارت کن،پول هم بابت این کار بهم بدن!!
نه من هر چقدر هم مشهور باشم پول بهم نمیدن ممکنه از یه سری امکانات به صورت رایگان بهرمندم کنن یا هرچیزه دیگه،اگه پول هم بهم بدن 100% تو تجارت شریک میشن و درصدی از درآمدمو سهیم میشن...
قرار داد Yahoo و Microsoft رو مطالعه کنید...هزاران قرار داد شبیه این وجود داره...Microsoft و RockStar قرارداد بستن MS به *R مبلغ 50 میلیون دلار داد ولی 70 میلیون کاسب شد(از محل فروش DLCـها)پس فراموش نکنید یه شرکت بازی سازی هر چقدر بزرگ و توانمند باشه در مقابل شرکت هایی که رو کنسولشون بازی تولید میکنه و بازار خوبی داره سعی میکنه رئیس و کارمندی رو رعایت کنه...
نکته ی آخر اینکه Ghostbusters نسخه ی PS3 از اینم رزولوشنش کمتر بود ولی بعد از حدود 2 هفته با پچ حل شد...

باشه ما فن های ps3 خوشحالیم شما چرا دچار سوزش وصف ناپذیری شدین؟چی شده 360 تون له له میزده حالا داره میمیره اره؟غذاش شور شد؟اخی ی ی فقط مواظب باشین 3 چراغ نشه
==========
نسخه ps3 100% بهتره اینو همه میدونن
so:
چیزی مونده دربارش بحث کنیم؟

باشه ما فن های ps3 خوشحالیم شما چرا دچار سوزش وصف ناپذیری شدین؟چی شده 360 تون له له میزده حالا داره میمیره اره؟غذاش شور شد؟اخی ی ی فقط مواظب باشین 3 چراغ نشه
==========
so:
چیزی مونده دربارش بحث کنیم؟
من چرا هر جا میرم پست های خوشحال شما منو خوشحال می کنه؟؟؟؟؟

من نمیخوام دخالتی کنم چون برامم هیچ فرقی نداره به دلیل اینکه کلا JRPG باز نیستم.

اما از اول تاپیک خوندم و به مورد جالب دیدم که گفتنش خالی از لطف نیست.....

توی پست های اول تاپیک ماکان عکسی گذاشته بود از اینکه نسخه 360 رو زوم کرده بودند و (در حال مبارزه با به غول یخی) ........
این عکس http://www.postimage.org/image.php?v=TsGzMaJ

هر عکسی هم فیک نباشه اون یه دونه فیک هست.... چرا؟ چون بیاین چندین عکس براتون بذارم که از یک صحنه کاملا یکسان انداخته شده و به وسیله ی قربونش برم فوتوشاپ فقط عکس دکمه بهشون اضافه شده. جالبه که چطوری تونستن روی هر دو نسخه از یک لحظه اونم در حین درگیری عکس بگیرن :eek:

اینم نمونه هاششش..............

http://www.siliconera.com/2010/02/1...-xiii-xbox-360-vs-ps3-comparison-screenshots/

در کل 20 روزی دندون رو جیگر مبارک بذارین تا بازی ریلیز شه بعدش سایت GT زحمتشو میکشه براتون مقایسه ویدئویی انجام میده اونموقع بیاین اینجا همو جر بدین :دی

ویرایش: واااا چرا نمونه هام رفتن :دی دوباره میذارم.. اصلا لینکشو گذاشتم خودتون ببینید.

آخرین ویرایش:
شما پستاتون زير سن قانوني ميزنه دوست عزيز ! همه جا هم بچه ها رو مستفيض كردي . فكر نميكني براي امروز كافي باشه ؟ كمي به اعصابت مسلط باش . يك عدد ليوان آب خنك نوش جان كن خوبه !

اينم فقط به خاطر اينكه شما ناراحت نشي ما ميگيم همه قبول دارن .

در کل 20 روزی دندون رو جیگر مبارک بذارین تا بازی ریلیز شه بعدش سایت GT زحمتشو میکشه براتون مقایسه ویدئویی انجام میده اونموقع بیاین اینجا همو جر بدین :دی

دقیقا !!! بعضیا اینجا با دو تا عکس به "عمقه فاجعه" و "اختلاف فاحش" و "پرته بد" پی بردن!!! حالا بازی تقریبا بیست روز دیگه میاد مشخص میشه. همین Bayonetta هم که عمق فاجعه هم نبود و خیلیها هم رو PS3 بازیش کردن اختلافه امتیازه بینه نسخه 360 و PS3 تو گیم اسپات یک امتیاز بود و تو ign هم یک و سه دهمه امتیاز شد. حالا FFXIII که عمقه فاجعست "بقوله دانشمندان!!!" ببینیم چقدر اختلاف امتیازش میشه.

خوب چرا الان داره این خبر رو اعلام میکنه؟ البته برای کسانی هم که 360 دارن همین که بازی برای کنسول عرضه میشه هم کافبه و زیاد وارد بحث ها حاشیه ای هم نمیشن. در ضمن فکر نکنم چنین کار هایی به ابهت 360 صدمه بزنه. چون اگه همون اول یه ذره منطقی فکر میکردیم میشد بفهمیم که نمیتونن در این مدت پورت کنن. حالا مشکل اینجاست که چرا کاری رو که نمیتونستن رو به ملت قول دادن.

چون اگه همون اول یه ذره منطقی فکر میکردیم میشد بفهمیم که نمیتونن در این مدت پورت کنن. حالا مشکل اینجاست که چرا کاری رو که نمیتونستن رو به ملت قول دادن.

مگه اتفاقی افتاده حالا؟ اینجا بعضیا با دو تا عکس جو زده شدن. بذارید بازی بیاد سایتهایه معتبر امتیاز بدن و اختلافها رو بگن بعد نتیجه گیری بکنید.

ولی خداییش میگم دوستانی که میگن به کسی فشار اومده و از این حرف ها اصلا اینطور نیست چون منم اصلا Jrpg باز نیستم بحث سر این هست که این عکس اگر واقعیت داشته باشه توهین به 360 دارهاست (که نداره )
در ضمن پست شما به هیچ وجه مفهموم نیست دوباره تایپ کنید اگر هدفتون مسخره کردن بنده بود که چی بگم والا
آمین.
این کار SE چه ربطی به ms2 یا bio2 داره. و یا قدرت کنسول 360 داشت........

مسئله سر پورته بازیه. که میشه خیلی بد باشه. همین!

دوست عزیز بازی من دارم بازی میزدم. (خدا بیامرزش تموم هم شد. فقط 35 دقیقه CG داشت.)
شما این بازی رو انجام دادی. بازی با این وسعت CG هست؟

250ساعت بازی من شد CG. مرسی.

پ ن: قصد ناراحت کردن شما رو نداشتم. ایشا... ماکرو این کافر رو به سزای خودش برسونه.
راست میگی غلط کرده SE بی شرف.
تاجایی که از پستت فهمیدم گفتی چه ربطی به قدرت داره والا همش همین هست تمام بهانه این هست که 360 بلوری نداره و مجبورن بازی را کاهش کیفیت بدن و این نشون میده که توی فروش بازی شک دارن , مثلا mass effect خیلی راحت میدونستن فروش میکنه به خاطر همین اصلا از این حرف ها خبری نبود و هر چندتا دیسک هم که میشد روانه بازار میکردن در ضمن یک سوال مگر نسخه ژاپنی بازی نیامده چرا هیچ سایتی مقایسه انجام نداده مگر جز در زبان فرقی با هم داره نسخه ها

امروز هم رسما معلوم شد این دو تا عکس کاملا واقعی هستن که به وضوح نشون دهنده تفاوت گرافیکی دو نسخه هستن!:

http://www.postimage.org/image.php?v=TsGzuIJ

http://www.postimage.org/image.php?v=TsGzzI0

واقعا همچین تفاوت هایی شاهکار هست! حالا اگه عکس های دیگه رو ببینید متوجه میشید که مثلا توی مرحله Puls ICie Tower کلا زدن تو نسخه 360 بازی همه ان Shiku هارو حذف کردن!!
اینکه توی تصویر 360 بعضی آبجکت ها وجود ندارند ممکنه بخاطر seamless باشه. اگر فاصله کاراکتر از آبگیر در عکس 360 بیشتر از عکس ps3 باشه این موضوع میتونه منطقی باشه. توی عکس 360 اگه دقت کنید گیاه های نزدیکتر لود شدن و تقریبا شبیه همون چیزایی هستن که تو نسخه ps3 هست.
به نظرم نمیشه از این عکس ها چیزی رو اثبات یا نفی کرد
در خصوص تکستچرها هم فکر میکنم یکی از بدیهی ترین راه ها برای کم کردن حجم بازی همین پائین آوردن کیفیت تکستچرها باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or