نسخه X360 عنوان FFXIII به صورت HD نخواهد بود!

Cloud Strife

Loyal Member
متاسفانه و برخلاف تمامی ادعاهای شرکت SE نسخه X360 عنوان FFXIII که عملا پورتی از نسخه اصلی بازی یعنی نسخه PS3 آن است آنچنان هم مشابه بازی اصلی و بی ایراد نیست!.

در شرایطی که زمان اندکی تا تاریخ انتشار این عنوان در کشورهای غربی نمانده است مشخص شده است که نسخه X360 این عنوان به صورت 720p نبوده و به صورت Native بر روی رزولوشن 576*1024 اجرا خواهد شد!. این در حالی است که نسخه PS3 بازی به صورت کامل بر روی رزولوشن 720p اجرا خواهد شد. با این تفاسیر میتوان گفت نسخه X360 بازی چیزی در حدود 36 درصد Fillrate کمتری نسبت به نسخه PS3 بازی دارد که رقم کاملا نا امید کننده ای خواهد بود.

علاوه بر میزان رزولوشن، نسخه X360 بازی از جزییات کم محیطی، مخصوصا کیفیت بسیار پایین بافت ها و آبجکت های محیطی کمتر، رنج میبرد که نشان دهنده تفاوت های آشکار آن با نسخه اصلی بازی است.

همچنین پیش تر اعلام شده بود که تمامی صحنه های نمایشی نسخه PS3 بازی به صورت 1080p و با صدای دالبی 7.1 اجرا خواهند شد که خود دلیل دیگری بر برتری کیفیت در نسخه PS3 این عنوان است.

دقیقا زدی تو خال. اینقدر رو گرافیکه این بازی مانور کردن. نمیدونم دوستان از دو سه سال پیش یادشون هست. الان این چیزائی که من تو گیم پلیهاش و اسکرین شاتهاش هم دیدم همچین چیزه مالی هم نیست نسبت به بازیهایه الان. در کل کسی هم که RPG باز باشه میدونه که گرافیک تو RPG یعنی آخرین نکته از لحاظه اهمیت. در کل سبکها گیم پلی مهمتر از گرافیکه ولی تو RPG این اهمیت چندین برابره به نظره من.

سلحشور موضوع رو که چَپه گفتی , گرافیک تو بازی RPG به خاطر وسعت بازی نسبت به بازی های دیگه تو سطح پایین تری قرار داره نمونه ش همین فال آوت یا همین مس اِفکت2 که محیط های بازش Draw Distans وجود نداشت..

سلحشور موضوع رو که چَپه گفتی , گرافیک تو بازی RPG به خاطر وسعت بازی نسبت به بازی های دیگه تو سطح پایین تری قرار داره نمونه ش همین فال آوت یا همین مس اِفکت2 که محیط های بازش Draw Distans وجود نداشت..
فکر کنم به فارسی سلیس گفتم:
وقتی داره بازی رو تو 3 تا DVD میده یعنی دیگه مشکل فضا ندارند.

پ.ن: من Cut Scene های CG رو نمیگم، چون خیلی وقت پیش گفتند در 360 1080p نیست. دارم گرافیک In-Game رو میگم.

چی رو چپه گفتم مجاهد؟ میگم تو RPG اهمیته گیم پلی خیلی خیلی بیشتر از گرافیکه و گرافیک اونقدرها هم مهم نیست. من هنوز RPG هایه ده سال پیشو بازی میکنم حال میکنم.

باز شروع شد...
عزیزم چه ربطی به DVD داره؟! وقتی داره بازی رو تو 3 تا DVD میده یعنی دیگه مشکل فضا ندارند. همین الان بازیهایی روی یک DVD هستند که گرافیک خیلی بهتری از این دارند.

من که فعلا این خبر رو در حد شایعه میدونم. باید منتظر Review ها باشیم. اگر این مسئله صحت داشته باشه یعنی Square Enix کم کاری کرده، مثل سازندگان Bayonetta. تموم شد.

دلاور موضوع همین 3 تا دیسک بودنشه ,اینقدر فایل ها و تکسچرها رو فشرده کردند که کیفیت کار اومده پایین این بازی هیچی نباشه وسعتش از Lost odysse بالاتره که تو 4 تا دیسک عرضه شد..
همین موضوع هم دست به گریبان lost planet 2 هم شده در جریانی که..

اولا Draw distance هست اسم درستش. دوما یکم برید تحقیق کنید بعد پست بدید. Draw distance میزان دید بازیکن هست. بازی 90 سال پیش هم داشته این مبحث. MSAA نیست که بگیم نداره. در زمینه F3 , ME2 هم که نیازی به بحث نیست.
علتش هم ربطی به DVD نداره. موتور FF XIII تازه تو سال 2008 برای همه پلتفرم ها اپدیت شد و در ضمن این قضیه به خاطر زمان ساخت کم بازی هست نه حجم DVD

جالبه هررچی فن Ps3 بوده ریخته داره عقده هاش را از مولتی شدن این بازی خالی میکنه و یک شوخی و خنده هم تهش میزنه به نظرم چندتا ناظم باید بیان و فرقی هم بین عضو تحریریه و کاربر عادی وجود نداره صبر کنید در چند روز آینده تکذیب میشه این خبر و همچنین اگر واقعیت داشته باشه که 95 درصد محال هست ماکروسافت خوب جواب se را میدهد و اما اینکه به خاطر حجم دیسک نتونستن این کار را بکنن واقعا خنده دار هست چون دیگه همه mass effect2 را بازی کردن چطور اون گرافیک تونسته اجرا بشه بعد اینکه سر تا پاش cg هست نتونه خوبه که حالا توی خیلی از تاپیک ها این امر ثابت شده که از نظر گرافیکی 360 برتری هایی دارد به هر حال دارد هر چقدر هم کم و والا نشنیده بودیم cpu توی رزولوشن texture تاثیر داشته باشه فعلا همه فن ها ps3 دارن سو استفاده میکنن ولی منتظر یک تکذیب یا یک جواب کوبنده از سمت ماکروسافت باشن مگر آمریکا مثل ایران بی صاحب شده که یک دونه ژاپنی از اینور بکوبه بره اونجا به همه بگه این نسخه پرت میشه بعد تازه تاکید هم کنه که هیچ تفاوتی ندارن مگر در کیفیت صدا ها و cg ها بعد بیاد این آشغال را تحویل ملت بدن اونجا عزیز sue میکنن بابای ماکروسافت و se را میارن جلو چشش
آمین.
این کار SE چه ربطی به ms2 یا bio2 داره. و یا قدرت کنسول 360 داشت........

مسئله سر پورته بازیه. که میشه خیلی بد باشه. همین!

دوست عزیز بازی من دارم بازی میزدم. (خدا بیامرزش تموم هم شد. فقط 35 دقیقه CG داشت.)
شما این بازی رو انجام دادی. بازی با این وسعت CG هست؟

250ساعت بازی من شد CG. مرسی. :biggrin1:

پ ن: قصد ناراحت کردن شما رو نداشتم. ایشا... ماکرو این کافر رو به سزای خودش برسونه.
راست میگی غلط کرده SE بی شرف.:biggrin1:
مساله بیشتر Brightness هست ولی جناب دانشمند این رو هم بدون که اونی که مقایسه میکنه نمیره Brightness رو نسخه 360 تا ته ببره بالا و نسخه PS3 رو کم کنه. عکسها برایه مقایسه باید رو حالته Default گرفته بشن دانشمند.
تو عکس های که ماکان گذاشته مسئله سر حذف بود. بحث روی Brightness؟؟

این تفاوته آشکار و نمیدونم پرته افتضاح و عمق فاجعه و ... ثابت شده یا نه؟ از رو همین دو تا عکس ثابت شده؟ اگه اینجوریه لطفا مدیرا اینو به بخشه شایعات منتقل کنن چون نه منبعه درست درمونی داره و نه مدرکه درست حسابی.

دلاور موضوع همین 3 تا دیسک بودنشه ,اینقدر فایل ها و تکسچرها رو فشرده کردند که کیفیت کار اومده پایین این بازی هیچی نباشه وسعتش از Lost odysse بالاتره که تو 4 تا دیسک عرضه شد..
همین موضوع هم دست به گریبان lost planet 2 هم شده در جریانی که..
پس ضعیفتر بودن Bayonetta در نسخه PS3 هم به خاطر حجم زیاد Blueray بوده (:lol:)

شما با همین تفکر (یا بهتر بگم توهم) خوش باش. انتظاری نداشتم از اولم. خواستم برای بقیه روشن بشه.:smile:

این X360 رو حالا بیخیال شید.
اینن عکسهای صفحه 1 و قبل که با شاتهایی که دادن بیرون فاصله داره ها!
یجوری داغون بنظر نمیرسه؟!:biggrin1:

اخه اون موقع که یه کمی بازی ... رو PS3 یا روی 360 با هم یکم اختلاف داشتن هیچ کسی شرکتی رو ننگ و نفرین و ... نمیکردن اما الان همه دست به نفرین زدن و... .
اون اختلاف ها اینقدر کوچیک بود که معمولا یه امتیاز رو به هر دو نگارش میدادن ولی این مورد کاملا فرق داره. اینجوری که بوش میاد در خوش بینانه ترین حالت "نصف ب نصف" دو ورژن بازی باهم تفاوت دارم.

اولا Draw distance هست اسم درستش. دوما یکم برید تحقیق کنید بعد پست بدید. Draw distance میزان دید بازیکن هست. بازی 90 سال پیش هم داشته این مبحث. MSAA نیست که بگیم نداره. در زمینه F3 , ME2 هم که نیازی به بحث نیست.
علتش هم ربطی به DVD نداره. موتور FF XIII تازه تو سال 2008 برای همه پلتفرم ها اپدیت شد و در ضمن این قضیه به خاطر زمان ساخت کم بازی هست نه حجم DVD

خوب FBI منم همینو گفتم , کی Draw dictinsa رو ربطش دادم به حجم DVD..

منظور این بود تو بازی های RPG به خاطر وسعت , گرافیکشون از فلان بازی اکشن پایین تره خو
طرف دیگه نه وقتی و نه هزینه ای برای ساختن دور نمای محیط بازی داره..

ربطش به DVD ندادم. جمله دوم درباره گرافیک کلی بازی بود.
شما واضح گفتی Draw distance نداره. دوما Draw distance یک مبحثی که معمولا توی بازی های Open-world و یا open environment مطرح میشه که اون هم به خاطر وسعت ذاتی محیط بازی هست. توی بازی خطی اصلا نیازی به Draw distance بالا نیست.

پس ضعیفتر بودن Bayonetta در نسخه PS3 هم به خاطر حجم زیاد Blueray بوده (:lol:)

شما با همین تفکر (یا بهتر بگم توهم) خوش باش. انتظاری نداشتم از اولم. خواستم برای بقیه روشن بشه.:smile:

بابا یکی مارا از دست تو نجات بده.. از حوصله خارجه بیام قضیه پورت بازی از 360 رو به PS3 توضیح بدم...

اون اختلاف ها اینقدر کوچیک بود که معمولا یه امتیاز رو به هر دو نگارش میدادن ولی این مورد کاملا فرق داره. اینجوری که بوش میاد در خوش بینانه ترین حالت "نصف ب نصف" دو ورژن بازی باهم تفاوت دارم.

قبول دارم اما دیگه یه کاری هستش که شده حالا بعدم که بازی بیاد بیشتر معلوم میشه SE چقدر گند زده اما دیگه میگم برخورد بعضی از دوستان هم بد هستش .

واقعا قبول دارم حق با شماست و کسای که خیلی وقته منتظر بازی هستن بیشتر ناراحت هستن اما دیگه دلیل نمیشه که دلیل های ... بیاریم برای خراب کاری کردن یا نکردن .

من از مدیرها دوباره این سوالو میپرسم:

این جمله در متنه خبر گذاشته شده:
با این تفاسیر میتوان گفت نسخه X360 بازی چیزی در حدود 36 درصد Fillrate کمتری نسبت به نسخه PS3 بازی دارد که رقم کاملا نا امید کننده ای خواهد بود.
علاوه بر میزان رزولوشن، نسخه X360 بازی از جزییات کم محیطی، مخصوصا کیفیت بسیار پایین بافت ها و آبجکت های محیطی کمتر، رنج میبرد که نشان دهنده تفاوت های آشکار آن با نسخه اصلی بازی است.

میخوام بدونم الان منبع این جملات کجاست؟ کی این حرفها رو زده؟ آیا این جملات نظراته کسیه که این تاپیکو ایجاد کرده هست؟ چرا هیچ منبعی تو پست اول وجود نداره؟ چرا این تاپیک بی منبع و بی مدرک قفل نمیشه؟

Double Standards?
احتمالا !!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or