نسخه PSN عنوان GTA V نیز از مشکلات X360 در حالت نصب بودن دو دیسک رنج می‌برد

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
GTA-5-6.jpg
با توجه به سخنان کاربران PSN در اروپا، نسخه دیجیتالی GTA V نیز از مشکلاتی نظیر کیفیت پایین بافت (تکسچر) که در Xbox360 با نصب هر دو دیسک اتفاق میافتد؛ رنج می‌برد.
قبلا هم راکستار اعلام کرده بود که دیسک دوم بازی GTA V در نسخه X360 نباید نصب شود و حال نسخه PSN کنسول Playstation 3 مشکلاتی که با نصب بودن دیسک اصلی در کنسول مایکروسافتی پدید می‌آمد را از ابتدا با خود به همراه دارد.
در سایت منبع می‌توانید ویدیویی از این مشکلات در نسخه مذکور PS3 را مشاهده نمایید.
منبع

مطمئنی نسخه های قبلیشو رو pc بازی کردی؟!!!!
اصولا GTA روی pc یعنی کلکسیونی از باگ های گرافیکی که با هیچ پچی هم فیکس نمی شن+نهایت غیر بهینه بودن بازی که منجر می شه تا چند سال بعدش هم نتونی با هیچ سیستمی رو بالاترین تنظیمات اجراش کنی!!

من از GTA III تا GTA IV رو روی PC بازی کردم. نه با مشکلات Performance مواجه بودم نه با باگ‌ها و مشکلات گرافیکی. اصولا نسخه PCـه GTAها همیشه بهترین نسخه بازی بوده (به جز GTA III که نسخه Xbox Original بهترین بود. بافت‌ها و جزئیاتی داشت که از بقیه نسخه‌ها خیلی بهتر بودن و تکنیک هایی مثل بازتاب به خصوص از سطح ماشین‌ها داشت که خاص این نسخه بود، البته بعدها یه Mod برای نسخه PC عرضه شد که این موارد Xbox رو می‌آورد روی PC) و این مسئله حتی در مورد GTA IV که در زمان عرضه مشکلات گرافیکی و Performance داشت هم صادقه. تفاوت گرافیکی و نرخ فریم در مقایسه با نسخه کنسولی کاملا محسوس هست. GTA 3 , VC و SA هر کدوم رو بیشتر از 50 ساعت بازی کردم و مشکلی هم نداشتم.

آخرین ویرایش:
حالا بیاییم بگیم راک استار ضد حال زده همه میریزن میگن راک استار هم ترول میکنی؟ و این حرفا

خداییش همه ضد حال خوردن دیگه

جو قبل از ریلیز به اون خفنی اما بعد از لیک و ریلیز به این مزخرفی
تو اصلا دیسک V رو از نزدیک نگاه هم نکردی محبورت کردن حرف بزنی ؟
اصلا این بازی آشغال شما برو بشین همون tlou ـت رو بازی کن مبادا وقت پولت هدر نره

:دی همه چی به نفع ما پایرت ها شد :دی
این مشکلات ثمره ای بیرون کشیدن شیره کنسول هست

هیچ ربطی به شیره ی کنسول نداره !

هارد کنسول های نسل بعد هم نمیتونه این اطلاعات با سرعت کافی انتقال بده ...

نوع چیدمان اطلاعات ناجوره ... حالا این نوع چیدمان Content + دیتا بازی ، تو 360 با عقل جور در میاد ( چون رو دو دیسکه )

ولی رو نسخه PSN که یه فایل یک تیکه دانلودی هست ، مسخرست ....

مشکل سر دیسک و ساتا و .. نمیست مشکل در سرعت خوندن هارد هست که در واقع باعث محدودیت می شه
در حال حاضر سریع ترین هارد های مکانیکی خونگی در Read حتی به نهایت سرعت Sata 1 هم نمی تونن برسن حالا اینترفیس های جدید به کنار
در کل مشکل از پهنای باند کمی هست که هارد های مکانیکی ارائه می دن بماند که هارد های موجود در Xbox360 و PS3 در حال حاضر 5400rpm هستند که باز اوضاع رو بدتر می کنه

من فکر می کنم در ایم بازی به دلیل کمبود رم در نسل فعلی چه برای CPU چه GPU خیلی از داده ها به صورت گذری پردازش می شن و به طور قطع در صورت موجود بودن رم بیشتر IO هارد بسیار کمتر می شد

شما یه خورده به روانت اهمیت بده

نه راستش ندیدم چون گفتم ناراحت میشی نرفتم ببینمش

اگه پستم برات بی ارزشه نقل نکن

من Tlou هم بازی نکردم

از GTA هم بد نگفتم حالا شما پسر سازندشی و بهت برخورده شرمنده از خودت و بابات خواهش میکنم منو ببخشی

همچین میگی برو تلو رو بازی کن فک کردم داری درمورد قارچ خور میحرفی !!!!! :-o :-&

کسی که 60 دلار داده بازی رو بصورت دیجیتال خریده چرا باید دیسکشو از نزدیک ببینه؟

بعدش، همون tlou ؟ Angry Birds روی گوشی های GLX نیست که میگی همون tlou !!!

شما یه خورده به روانت اهمیت بده

نه راستش ندیدم چون گفتم ناراحت میشی نرفتم ببینمش

اگه پستم برات بی ارزشه نقل نکن

من Tlou هم بازی نکردم

از GTA هم بد نگفتم حالا شما پسر سازندشی و بهت برخورده شرمنده از خودت و بابات خواهش میکنم منو ببخشی
من اصلا پستای بی محتوای شما رو نگاهم نمیکنم
پس هر وقت بازی رو بازی کردی حق داری در موردش حرف بزنی ...
ببخشید شما حالتون خوبه ؟
3 روز دیگه مدرسه ها باز میشه حاله من خیلی بهتر میشه وقتی شما ها تو مدرسه باشید ... والدین ـتون از دست شما ها چی میکشن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or