نسخه ps3 بازی Devil May Cry 4 گریه شما را در می آورد!!

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Astiak

کاربر سایت
سلام
یک خبر از قابلیت های عجیب PS3 :
بازی Dvil May Cry 4 این ماه توسط Capcom برای PS3 و X360 عرضه شد.ومطمئنا خیلی از ما منتظر این بازی بودیم که میشه گفت بازی خوبی هم از آبّ در اومد.
حالا سایت معتبر CVG یک خبر خیلی جالب در مورد نسخه PS3 این بازی منتشر کرده که گفتم حتما گذاشتن این خبر خالی از لطف نیست.
یکی از قابلیت های PS3 (اکه بشه بهش گفت قابلیت) این هست که میشه برای کوتاه شدن LOAD های بازی مقداری از بازی رو روی Hard منتقل کرد و Devil May Cry 4 هم از این قاعده مستثنی نیست ولی این کار چیزی در حدود 22 دقیقه طول می کشه!!واین کار گریه شما رو در میاره.
شما فکر میکنید پس از اینکه GB 5 را بر روی Hard خود منتقل کردید دیگر زمان Load نخواهید داشت یا بسیار کاهش خواهد یافت ولی جالبه اگه بدونید نه تنها زمان Load خواهید داشت بلکه پس از Install اختلاف بسیار نا چیزی بین دو نسخه بازی خواهد.

devilmaycry4_02.jpg

پ.ن:از تمامی FanBoy های عزیزم خواهش میکنم منطقی حرف بزنید.

خوب پس اون بدبخت هايي كه بازي هاي pc رو بايد نصب كنن هميشه در حال گريه هستن

پ.ن:مي دونيد چي اشك ادم رو در مياره اينكه بخواين رو درجه ي چهارم سختي بازي رو به اتمام برسونيد

آخرین ویرایش:
شما رو نميدونم ولي من اسمش رو ميزارم ضعف برنامه نويسي بازيساز اين مشكل سازنده بازي بوده كه نتونسته به خوبي براي اون كنسول بازي رو بنويسه نه خود كنسول
جدا!. پس چرا روی 360 کسی با این مشکل مواجه نشده!!!. گردن این بازیسازها شکست از بس این ضعفها رو انداختید گردن این بدبختها.
فقط يك سوال اگر اون اينستال رو نكنند بازي اجرا نميشه؟ اگر بدون اينستال كسي اجرا كرده بگه مدت زمان چقدر است؟
اجرا میشه ولی بیاد صبر عیوب داشته باشی برای لودینگها.
سازندگان بايد اينقدر قوي باشند كه بتونند كاري كنند كه درحالت عادي در كمترين زمان بازي اجرا بشه.
کاپکام با 20 30 سال سابقه نتونه نسخه ps3 رو مثل 360 با لودینگها کوتاه و بدون Install بسازه، پس میشه گفت اشکال از کنسوله.

پ.ن. تفره رفتن و گردن این و اون انداختن فایده نداره
121fs725372.gif
.

آخرین ویرایش:
حالا فریدون , خودت و بقیه امتحان کردین نسخه PS3 رو که ببینین لودهاش چقدر طول میکشه ؟!
در ازای اون 20 دقیقه که میتونین برین دو صفحه روزنامه بخونین لودهای بازی به گفته سایت CVG به این صورت میشه :
لود اول :
PS3 : 5
XBOX360 : 8
در لودهای بعدی هم زمان این طوری هست :
PS3 : 3
XBOX360 : 4
PS3 : 4
XBOX360 : 5
همه عددها به ثانیه هست.
منظور : درسته که قبلش 20 دقیقه طول میکشه ولی بعدش نسخه PS3 به گفته همین سایتی که این خبر رو نوشته سریع تر از XBOX360 میشه. پس بحثی نیست.

در ضمن اگه بخوایم این رو مشکل PS3 حساب میکنیم , مشکل 360 چی میشه ؟ حداقل همه PS3 ها هارد دارن ولی برای بازی کردن آنلاین Burnout Paradise باید حتمآ هارد وجود داشته باشه و 360 های Core ...

آخرین ویرایش:
اصلا موضوع سر زمان لودینگها نیست، اصل مطلب اینکه چرا باید Install داشته باشه. مگه کنسول نیست!
کنسول = Run Game
این بند و بساتها دیگه واسه چیه؟ جز اینکه واسه ماله کشی روی چند تا ضعف، درسته یا نه.
لود اول :
خیلی دوست دارم این رو هم ببینم

لود اول بدون Install :
لود های بعدی بدون Install :

منظور : درسته که قبلش 20 دقیقه طول میکشه ولی بعدش نسخه PS3 به گفته همین سایتی که این خبر رو نوشته سریع تر از XBOX360 میشه. پس بحثی نیست.
در شرایط یکسان چطور!!!. اون موقعه اوضاع 180 درجه فرق میکنه
tooth.gif
.

اصلا موضوع سر زمان لودینگها نیست، اصل مطلب اینکه چرا باید Install داشته باشه. مگه کنسول نیست!
کنسول = Run Game
این بند و بساتها دیگه واسه چیه؟ جز اینکه واسه ماله کشی روی چند تا ضعف، درسته یا نه.

خیلی دوست دارم این رو هم ببینم

لود اول بدون Install :
لود های بعدی بدون Install :

در شرایط یکسان چطور!!!. اون موقعه اوضاع 180 درجه فرق میکنه
tooth.gif

tooth.gif
بازم میگم مگه توی همه PS3 ها هارد وجود نداره ؟!! 5 گیگ هارد هم برای یه بازی که به گواه بچه های همین سایت زود تموم میشه و بعد از بازی میشه پاکش کرد کسی رو نمیکشه !

بازم میگم مگه توی همه PS3 ها هارد وجود نداره ؟!!
داره خوب هم داره ولی توسط بازی های دیگه اشغال شده و 5 گیگ خیــــلی زیاده. حجم خود بازی از 7 گیگ بیشتر نیستا
acigar.gif

5 گیگ هارد هم برای یه بازی که به گواه بچه های همین سایت زود تموم میشه و بعد از بازی میشه پاکش کرد کسی رو نمیکشه
کسی رو نمیکشه ولی اگر حوس کرد دوباره بازی کنه چی!!. اگر فضا کم بود مجبور شدن اطلاعات چند تا بازی دیگه رو بخاطر این پاک کنن چی؟ باز مجبورن بعد از تموم شدن این بازی اونها رو مجدد نصب کنن.

پ.ن. شاید هم باید یه هارد 1 ترابایتی بخریم، چطوره
sarcastic.gif

پ.ن.2. تا یدم نرفته این رو هم اضافه کنم که این شماره اش دهن سوزی نبود متاسفانه و با این شیرین کاری های بدتر هم شد.

لود اول :
همه عددها به ثانیه هست.
اقا اينا به كنار شما به 2 ثانيه بيشتر 360 نگاه ميكني
حالا ايني كه منم مينويسم داشته باش
20 دقيقه نصب رو در 60 ضرب بكن
نميخواد زحمت بكشين
60*20=1200
اينا هم به اون ثانيه هاي اضافه كني
ديگه فكر كنم كتوجه ضعف در كنسول(در ramكنسول)بشي
ما هم ميدونيم قدرت ps3بالاس ولي ديگه
لطفا گردن اين كپكام پدر مرده نندازيد خدايي ديگه
اينا با تمام وجودشون براتون بازي ساختن

پ.ن:اگه كپكام بازي هاش رو با psگنده نكرده بود
من فكر نكنم به خودش زحمت ميداد اين همه سختي رو تحمل كنه
براي ... بازي بسازه

اقا به قران من فن نيستم ولي به كپكام بايد حق داد
دمشون گرم
کسی رو نمیکشه ولی اگر حوس کرد دوباره بازی کنه چی!!
فري جون اونجا دلم براي اونايي كه ps3
20gbدارن ميسوزه خدايش بايد يك فكر اساسي كرد اينجوري نميشه

چیزی نیست اش که 5 گیگ بیشتر نیست نه 20 گیگ ! و هینطور کسی که 20 گیگ خریده باشه شاید هدف اش فقط بازی کردن با این کنسول باشه. و ریختن فایل های ضروری مثل همین 5 گیگ.

در ضمن همه توی PC چندین بار حتما دچار کمبود فضای هارد شدیم پس دارندگان کنسول PS3 هم دچار این مشکل بشند فکر نمی کنم که براشون مشکلی به وجود بیاد و باید به فکر افزایش هارد باشند و یا پاک کردن فایل های بیهوده تا بتونند این 5 گیگ رو بریزن.

پ.ن. من نمی دونم چرا کسانی که PS3 دارن انقدر از این موضوع ناراحت نشدن ;) تا با کسای که با ...

اقا اينا به كنار شما به 2 ثانيه بيشتر 360 نگاه ميكني
حالا ايني كه منم مينويسم داشته باش
20 دقيقه نصب رو در 60 ضرب بكن
نميخواد زحمت بكشين
60*20=1200
اينا هم به اون ثانيه هاي اضافه كني
ديگه فكر كنم كتوجه ضعف در كنسول(در ramكنسول)بشي
ما هم ميدونيم قدرت ps3بالاس ولي ديگه
لطفا گردن اين كپكام پدر مرده نندازيد خدايي ديگه
اينا با تمام وجودشون براتون بازي ساختن
چطور بازیهایی مثل Uncharted و R&C برای PS3 اومدن و مشکل رم نداشتن و حالا DMC4 که فکر نمیکنم از نظر تکنیکی به پای این دوتا هم برسه با مشکل رم مواجه شده ؟

من دلم برای 360 دارهایی میسوزه که میخوان Burnout رو آنلاین بازی کنن و به خاطر نداشتن هارد نمیتونن. باید یه فکر اساسی کرد !

میدونید الان دارم این صفحه رو می خونم از بعضیا واقعاَ خندم می گیره چون سر 5 گیگ ناقابل برای هارد دارن کپکام و ps3 رو نابود می کنن ولی اسم کپی خور شدن ps3 میاد همه می گن خدا کنه روی هارد بشه بریزیم و بازی کنیم :laughing::laughing: . خدایی فقط بلدید ایراد بگیرید .... یه چیز دیگه اونایی که قبلاَ از هارد ps2 بازی اجرا کرده باشن مطمئنن با بازی از روی هارد میرن فضا بعدم به نظرم صبر کنید یه چند نفری این بازیو بگیرن و خودمونم تست کنیم ببینیم چقدر واقعاَ فرق می کنه یادتون باشه کپکام زمان لودینگها رو تایید نکرده و فقط زمان نصب رو تایید کرده :-".

اصلا بحث سر وقت گير بودن يا نبودنش نيست كلا من موندم چطوري بازي اي كه اصلا قرار نبوده براي 360 بياد و از نيمه هاي راه كار روي اون شروع شده بعد نسخه ي 360 اون بهتر از اب در اومده!!!!

اصلا بحث سر وقت گير بودن يا نبودنش نيست كلا من موندم چطوري بازي اي كه اصلا قرار نبوده براي 360 بياد و از نيمه هاي راه كار روي اون شروع شده بعد نسخه ي 360 اون بهتر از اب در اومده!!!!
بستگی داره که بهتر بودن رو چجوری معنی کنی ;)
بعدم یادتون نره این بازی روی ps3 و 360 پورت شده و نسخه اصلی مال pc هستش :biggrin1: خوب یه چیز طبیعیه که هر نسخه یه ضعفهایی داشته باشن و اینکه کاملترین نسخه مال pc باشه .

به نظرم بهتره این بحثم ولش کنید برای وقتتون بیشتر از اینا ارزش قائل باشید ;)

چطور بازیهایی مثل Uncharted و R&C برای PS3 اومدن و مشکل رم نداشتن و حالا DMC4 که فکر نمیکنم از نظر تکنیکی به پای این دوتا هم برسه با مشکل رم مواجه شده ؟
100 در برابر 2. امارش خوب نیست. در هر حال از این بحث شیرین لذت بردم. ممنون از همه. ولی یادتون باشه یه سری چیزا رو نمیشه با ماله کشی و ماس مالی حل و فصل کرد.

پ.ن. خراب شدن 360 بعضی ها چه عجیب تو اخلاق و لحن شون تاثیر میگذاره، مگه نه اریا.

در ضمن همه توی PC چندین بار حتما دچار کمبود فضای هارد شدیم پس دارندگان کنسول PS3 هم دچار این مشکل بشند فکر نمی کنم که براشون مشکلی به وجود بیاد و باید به فکر افزایش هارد باشند و یا پاک کردن فایل های بیهوده تا بتونند این 5 گیگ رو بریزن.
خوب خودت داري ميگي pcاگه
قرار بو بازي رو نصب كنيم كنسول ديگه به چه درد ميخورد تنها برتري كنسول
نسبت به pcهم همينه كه اينم مرتفع شد
به قول بنده خدايي
پ.ن:خدا رحمت كند خيرنسا را!!!
ولي اقا خارج از بعضي مسائل فن بازي
به نظرم بهتره این بحثم ولش کنید برای وقتتون بیشتر از اینا ارزش قائل باشید
اين حرف رو قبول بايد كرد
من ديگه خوابم گرفت ميرم بخوابم-
فردا بريم تو نخ dmc4نسخه 360
بدون 5 گيگ هارد و لودينگ طولاني
شما هم خوش باشيد