نسخه ps3 بازی Devil May Cry 4 گریه شما را در می آورد!!

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Astiak

کاربر سایت
سلام
یک خبر از قابلیت های عجیب PS3 :
بازی Dvil May Cry 4 این ماه توسط Capcom برای PS3 و X360 عرضه شد.ومطمئنا خیلی از ما منتظر این بازی بودیم که میشه گفت بازی خوبی هم از آبّ در اومد.
حالا سایت معتبر CVG یک خبر خیلی جالب در مورد نسخه PS3 این بازی منتشر کرده که گفتم حتما گذاشتن این خبر خالی از لطف نیست.
یکی از قابلیت های PS3 (اکه بشه بهش گفت قابلیت) این هست که میشه برای کوتاه شدن LOAD های بازی مقداری از بازی رو روی Hard منتقل کرد و Devil May Cry 4 هم از این قاعده مستثنی نیست ولی این کار چیزی در حدود 22 دقیقه طول می کشه!!واین کار گریه شما رو در میاره.
شما فکر میکنید پس از اینکه GB 5 را بر روی Hard خود منتقل کردید دیگر زمان Load نخواهید داشت یا بسیار کاهش خواهد یافت ولی جالبه اگه بدونید نه تنها زمان Load خواهید داشت بلکه پس از Install اختلاف بسیار نا چیزی بین دو نسخه بازی خواهد.

devilmaycry4_02.jpg

پ.ن:از تمامی FanBoy های عزیزم خواهش میکنم منطقی حرف بزنید.

سلام
یک خبر از قابلیت های عجیب PS3 :
بازی Dvil May Cry 4 این ماه توسط Capcom برای PS3 و X360 عرضه شد.ومطمئنا خیلی از ما منتظر این بازی بودیم که میشه گفت بازی خوبی هم از آبّ در اومد.
حالا سایت معتبر CVG یک خبر خیلی جالب در مورد نسخه PS3 این بازی منتشر کرده که گفتم حتما گذاشتن این خبر خالی از لطف نیست.
یکی از قابلیت های PS3 (اکه بشه بهش گفت قابلیت) این هست که میشه برای کوته شدن LOAD های بازی مقداری از بازی رو روی Hard منتقل کرد و Devil May Cry 4 هم از این قاعده مستثنی نیست ولی این کار چیزی در حدود 22 دقیقه طول می کشه!!واین کار گریه شما رو در میاره.
شما فکر میکنید پس از اینکه GB 5 را بر روی Hard خود منتقل کردید دیگر زمان Load نخواهید داشت یا بسیار کاهش خواهد یافت ولی جالبه اگه بدونید نه تنها زمان Load خواهید داشت بلکه پس از Install هختلاف بسیار نا چیزی بین دو نسخه بازی خواهد.
ميشه واضح تر توضيح بدي!؟
يعني حتي اگر بازي رو روي هارد هم نصب كنند! باز هم لودينگ داره !!!!! كپكام كه ميگفت نداره.
درضمن لودينگ ها حداقل توي 360 بيشتر از 3 ثانيه نميشه! حالا پي اس تيري رو نميدونم ولي هرچي باشه ديگه از 9 ثانيه بيشتر كه نميشه اين كه گريه نداره :confused:

ميشه واضح تر توضيح بدي!؟
يعني حتي اگر بازي رو روي هارد هم نصب كنند! باز هم لودينگ داره !!!!! كپكام كه ميگفت نداره.
درضمن لودينگ ها حداقل توي 360 بيشتر از 3 ثانيه نميشه! حالا پي اس تيري رو نميدونم ولي هرچي باشه ديگه از 9 ثانيه بيشتر كه نميشه اين كه گريه نداره :confused:
ببینید چیزی که گریه داره مدت زمان Install کردن اطلاعات بازی روی Hard ئه که 22 دقیقه طول میکشه که واقعا مدت زمان زیادیه و بد تر از اون بعد از این کار هیچ اختلاف محسوسی بین Load Time های نسخه PS3 و نسخه X360 بازی به وجود نمیاد.

باید عرض کنم که توان گرافیکی (ATI) و هوش مصنوعی (AI) در Xbox 360 بیشتر و بهتر از PS3 هست خوصوصا در مورد هوش مصنوعی که اصلا هوش مصنوعی PS3 در حد و اندازه های Xbox 360 نیست که بخوان با Xbox 360 مقایسه اش کنن و این یکی از دلایل انحصاری بودن بازی SplinterCell Conviction برای Xbox 360 است.

بهتون پیشنهاد میکنم که دوره ی دوباره ایی روی جزوه های AI تون داشته باشین و ببینین که "هوش مصنوعی بیشتر " (!) در مقوله ی AI , فاکتور معرفی شده ایی هستش یا نه ؟
در ضمن چیزی به نام "هوش مصنوعی PS3 و یا 360 " وجودش تماما بستگی به طریقه ی OutCast کردن سازنده از تجهیزات کنسول داره و نه "هوش مصنوعی کنسول".

یکی از دلایل انحصاری شدن Double Agent برای 360 هم "هوش مصنوعی بیشتر 360" بود که همونطور که بعدا دیدین , بر روی PS3 هم منتشر شدش ! شاید بخاطر این بوده که هوش مصنوعی PS3 یکدفعه رشد کرده بوده و "زیادتر شده بوده" تا بتونه به "مقدار" هوش مصنوعی 360 برسه...یا شاید هم بخاطر این بوده که Ubi فکر کرده بود که میتونه با عرضه ی کیلوییش روی PS3 پول بیشتری به جیب بزنه...یا شاید یک دفعه خودشون احساس کردن که PS3 هوش مصنوعیش رشد کرده...یا شاید هم LEAD Engine (نسخه ی 1.0) یکدفعه تونسته بوده با هوش مصنوعی کنسول PS3 هماهنگ بشه...

در ضمن پستی که در این تاپیک ارسال کردید , هیچ ربطی به مقوله ی "کاهش زمان Loading بازی با نصب کردن مقداری از اطلاعات آن بر روی Hard Drive کنسول PS3 " نداشت و در نتیجه Spam به حساب میاد.

امیدوارم همونطوری که خودتون اشاره کردین , باز هم به "تحقیق" در مورد صنعت بازی و خصوصا مقوله هایی مثل AI و Graphics Implementation بپردازین تا بتونیم از اطلاعاتتون کمال استفاده رو ببریم.

باز هم از مطلبتون متشکرم...Nemesis

آخرین ویرایش:
یعنی 22 دقیقه روشن گذاشتن Ps3 و رفتن به حموم یا دستشویی یا خوردن ناهار و برگشتن و درآوردن دیسک گریه آدم رو درمیاره ؟ 22 دقیقه در 1440 دقیقه شبانه روز خیلی حساب میشه ؟

یعنی 22 دقیقه روشن گذاشتن Ps3 و رفتن به حموم یا دستشویی یا خوردن ناهار و برگشتن و درآوردن دیسک گریه آدم رو درمیاره ؟ 22 دقیقه در 1440 دقیقه شبانه روز خیلی حساب میشه ؟
البته فکر نکنم بعدش بشه دیسک رو در آورد! دیسک که تو BD Drive هست، مگه نه ؟

مرسی از همه دوستان که نظرشونو گفتن.
من خودم Ps3 دارم و به خاطر علاقه ای که به این کنسول داشتم اونو خریدم و این دلیل بر این نمیشه که چون من Ps3 دارم فقط خبرهای خوب برای کنسول محبوبی که خودم دارم رو بذارم و از X360 بد بگم.
پس بهتره یکم واقع بینانه تر باشیم.
این خبر اتفاقا کاملا پر محتوا و از منبع موثق هست و این ناتوانی شرکت سازنده رو در ساخت این بازی برای Ps3 نشون میده.
با تشکر.

بله کاملا حق با شماست ولی نکته مهمی که اینجا هست اینه که شما باید GB 5 هاردت رو در اختیار بازی قرار بدی که 22 دقیقه طول می کشه و در آخر Load Time های بین دو نسخه Ps3\X360 با هم تفاوتی در حد 1 یا 2 ثانیه داشته باشن.
باز هم ممنون که منطقی صحبت کردید .
با تشکر

اون 22 دقیقه که چیزی نیست که بخوایم ازش ایراد بگیریم ، چون فقط یکبار این اتفاق میفته و به قول آریا ...

حالا اگه واقعا این موضوع حقیقت داشته باشه و اختلاف Loading بین دو نسخه وجود نداشته باشه یا خیلی کم باشه ( 1 - 2 ثانیه ) اون موقع میشه بهش ایراد گرفت ... البته Capcom خودش اعلام کرده که گزینه Install برای نسخه PS3 یک امتیاز به حساب میاد و باعث میشه که زمان Loading نسبت به نسخه 360 بهتر باشه .
که اگه اینطور نباشه خود Capcom هم ضایع میشه ...

در هر صورت این قضیه چه درست باشه و چه غلط چیزی نیست که عذاب آور باشه و گریه در بیاره !
عنوان تاپیک احساسی نوشته شده ...

مرسی از همه دوستان که نظرشونو گفتن.
من خودم Ps3 دارم و به خاطر علاقه ای که به این کنسول داشتم اونو خریدم و این دلیل بر این نمیشه که چون من Ps3 دارم فقط خبرهای خوب برای کنسول محبوبی که خودم دارم رو بذارم و از X360 بد بگم.
پس بهتره یکم واقع بینانه تر باشیم.
این خبر اتفاقا کاملا پر محتوا و از منبع موثق هست و این ناتوانی شرکت سازنده رو در ساخت این بازی برای Ps3 نشون میده.
با تشکر.
پس كسايي كه روي PC بر خلاف كنسول ها اول بايد بازي رو نصب كنند و حداقل نيم ساعت براي نصب شدن بازي بايد صبر كنند هميشه داره گريشون درمياد :laughing:
اين حرفهاي بچه گانه رو ديگه بايد كنار گذاشت
اين كه ديگه مسئله اي نيست كه چند دقيقه براي نصب و بهتر اجرا شدن بازي روي PS3 صبر كرد ولي به نظر من 5 GB فقط براي زمان كمتر Loading خيلي زياده
يكي از دلايلي خريدن كنسول همين اشغال نكردن فضاي زياد براي نصب بازي هاست كه اگه كسي بخواد همه بازيهاش رو روي يك PC نصب كنه تقريبا بايد يك هارد 500 گيگا بايتي داشته باشه ولي كنسول دارها از اين نظر مشكلي ندارند و بازي هاشون روي DVD و BD هميشه براشون حاضره و هيچ احتياجي به نصب و هارد و فضاي زياد ندارند
در كل اين Capcom با خودش چي فكر كرده كه اومده 5 GB براي اين بازي روي PS3 تعيين كرده واقعا اين ديگه از اون كارها بود

اون 22 دقیقه که چیزی نیست که بخوایم ازش ایراد بگیریم ، چون فقط یکبار این اتفاق میفته و به قول آریا ...

حالا اگه واقعا این موضوع حقیقت داشته باشه و اختلاف Loading بین دو نسخه وجود نداشته باشه یا خیلی کم باشه ( 1 - 2 ثانیه ) اون موقع میشه بهش ایراد گرفت ... البته Capcom خودش اعلام کرده که گزینه Install برای نسخه PS3 یک امتیاز به حساب میاد و باعث میشه که زمان Loading نسبت به نسخه 360 بهتر باشه .
که اگه اینطور نباشه خود Capcom هم ضایع میشه ...

در هر صورت این قضیه چه درست باشه و چه غلط چیزی نیست که عذاب آور باشه و گریه در بیاره !
عنوان تاپیک احساسی نوشته شده ...
بله درسته در مورد این که کپکام این رو یک مزیت حساب کرده درسته ولی این در صورت یک مزیت به حساب میاد که بعد از Install کردن اختلاف فاحشی بین دو نسخه باشه.
در مورد عنوان من دقیقا عنوان خبری که در CVG گذاشته شده بود رو ترجمه کردم:
PS3 Devil will make you CRY with 20 min install time

البته Capcom خودش اعلام کرده که گزینه Install برای نسخه PS3 یک امتیاز به حساب میاد
اینو نگه چی بگه. اشغال کردن 5 گیگ از فضای هارد توسط یک بازی کجاش یک امتیاز به حساب میاد!!. جُک گفته.
مشکل جای دیگس.
چرا باید هر بازی که میاد برای این کنسول برای اینکه زمان Loading بازی کاهش پیدا کنه و به میزان قابل قبول برسه یه مقدار از اطلاعات رو در هارد ذخیره کرد؟! ( کم یا زیادش اصلا مهم نیست ).
هارد رو برای بازیباز و مصرف کننده گذاشتن یا برای بازیساز؟
کنسول باید بازی رو Run کنه و تمام، غیر از اینه. Install دیگه چیه این وسط. یه دفعه موس و کیبورد هم بندازن تنگش.

پ.ن. ممنون میشم دلیل این ضعف سخت افزاری رو کسی توضیح بده.

ضعف سخت افزاري؟؟
شما رو نميدونم ولي من اسمش رو ميزارم ضعف برنامه نويسي بازيساز اين مشكل سازنده بازي بوده كه نتونسته به خوبي براي اون كنسول بازي رو بنويسه نه خود كنسول

پس كسايي كه روي PC بر خلاف كنسول ها اول بايد بازي رو نصب كنند و حداقل نيم ساعت براي نصب شدن بازي بايد صبر كنند هميشه داره گريشون درمياد :laughing:
اين حرفهاي بچه گانه رو ديگه بايد كنار گذاشت
اين كه ديگه مسئله اي نيست كه چند دقيقه براي نصب و بهتر اجرا شدن بازي روي PS3 صبر كرد ولي به نظر من 5 GB فقط براي زمان كمتر Loading خيلي زياده
يكي از دلايلي خريدن كنسول همين اشغال نكردن فضاي زياد براي نصب بازي هاست كه اگه كسي بخواد همه بازيهاش رو روي يك PC نصب كنه تقريبا بايد يك هارد 500 گيگا بايتي داشته باشه ولي كنسول دارها از اين نظر مشكلي ندارند و بازي هاشون روي DVD و BD هميشه براشون حاضره و هيچ احتياجي به نصب و هارد و فضاي زياد ندارند
در كل اين Capcom با خودش چي فكر كرده كه اومده 5 GB براي اين بازي روي PS3 تعيين كرده واقعا اين ديگه از اون كارها بود
الان چه ربطي به PC داشت؟
كامپيوتر ! هاردش براي مصارف سازندگان است نه مصرف كنندگان يعني تمامي كار ها با هارد كامپيوتر انجام ميشه و شما الزاما نيازمند هارد هستي و كاري به ايران ندارم ولي بيشتر كشور ها درحال حاضر براي انجام بازي دارن رو ميارن به كنسول ها حالا اگر هم براي ريختن يك بازي 4 روز طول بكشه! كسي جوابگو نيست چون مدل كار همينه. اما كنسول ها كار ديگه اي ميكنند و بازي رو يك راست اجرا ميكنند و هارد يك وسيله كمكي و جانبي كه نياز خاصي به اون نداريد! اگر باشه خوبه اگر هم نباشه اتفاق خاصي براتون نميوفته ولي اينجور كه معلوم توي PS3 شما به اجبار بايد يك هارد رو داشته باشيد.
فقط يك سوال اگر اون اينستال رو نكنند بازي اجرا نميشه؟ اگر بدون اينستال كسي اجرا كرده بگه مدت زمان چقدر است؟ ييهو ديدي! هم اندازه كنسول 360 شد.

بله درسته در مورد این که کپکام این رو یک مزیت حساب کرده درسته ولی این در صورت یک مزیت به حساب میاد که بعد از Install کردن اختلاف فاحشی بین دو نسخه باشه.
اتفاقا اين يك مزيت نيست بلكه يك ضرر! كنسول و سازندگان بايد اينقدر قوي باشند كه بتونند كاري كنند كه درحالت عادي در كمترين زمان بازي اجرا بشه.
اومديم و شما هارد نداشتي يا تمام فضات پر شده بود ميخواي چيكار كني؟
جناب Nemesis من نميخوام تو كار شما دخالت كنم! ديگه همه ميدونند شما استادي هستي و علمت حداقل از بنده بيشتر! ولي قبول كن مربوط به كنسول هم ميشه بعد درباره SC 4 هم اگر اشتباه نكنم بخاطر اين بود كه اون زمان هنوز PS3 نيمده بود.

دقیقا اگه بازی uncharted رو یادتون باشه با یک بار لودینگ بازی
که اول انجام میداد وسط بازی دیگه هیچ لودی وجود نداشت
در صورتی که حتی هیچ اطلاعاتی بروی هارد ریخته نمی شد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or