نسخه PC درایور سانفرانسیسکو تاخیر خورد.

POOYA1989

Future Breed Machine
کاربر سایت
یوبی سافت رسما اعلام کرد نسخه پلتفرم PC عنوان جدید درایور،در حدود 20 روز تاخیر خواهد داشت.
نسخه PC درایور قرار بود به همراه سایر پلتفرمها در تاریخ 6 September_مصادف با 15 شهریور ماه عرضه گردد
که با توجه به این تاخیر باید در روز 27 ُSeptember_مصادف با 5 مهرماه منتظر این بازی باشیم.
قابل ذکر هست تاخیری در عرضه ی سایر پلتفرم ها به وجود نیامده و این تاخیر، فقط شامل نسخه PC این بازی هست.
همچنین یوبی سافت دلیلی برای این تاخیر ذکر نکرده.

منبع:

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: raya2
یوبی سافت همیشه تاریخ عرضه نسخه PC رو با نسخه کنسولی یکی میکنه اما تا نزدیک اون تاریخ میشم تاخیر میزنه واقعا نمیدونم چه سیاستی پشت این قضیه هست !

یوبی سافت همیشه تاریخ عرضه نسخه PC رو با نسخه کنسولی یکی میکنه اما تا نزدیک اون تاریخ میشم تاخیر میزنه واقعا نمیدونم چه سیاستی پشت این قضیه هست !
سیاستشون این هست که میخوان PC رو پیش غنسولها خار و خفیف کنن. :|

• Like
Reactions: Medusa
تو حالت تعقیب و گریز نمیدونم من این تیکه رو درست متوجه شدم ... میتونی کنترل یه ماشین دیگه رو که از روبه رو میاد دستت بگیری !! و ایجاد معبر کنی ... اگه این طوری باشه که واقعا بچه گانس

دلیلش که مشخصه:دیدن وقتی pc بازها دموهای بازی رو دیدن همه از یه دری (نزدیک ترین در)بیرون جهیدن این کارو کردن...حالا موندن نسخه های کنسولی رو چجوری بپیچونن...بهترین راه اینه که شایعه کنن تنر به هوش اومده و از بیمارستان فرار کرده(دیده هزینه ی درمان زیاده)

کلا فکر کنم یه چند سال یا حداقل چند ماهی میشه که یوبی دیگه نسخه های PC رو با تأخیر میده بیرون.برا من که اگه بازی بدون تأخیر بیاد جای سوال داره.

• Like
Reactions: pedram_dadgar
دلیل میخوایم چیکار؟ یه کار روتین توسط Ubi هست، حالا نکه بازیهاشم خیلی عالی و معرکن تاخیر میده خیلی چیز میشه آدم ... :دی.

همین COD MW2 رو روی PC میزدی فکر میکردی داری KZ3 بازی میکنی :دی ولی AC BH رو روی PC با X360 بازی کردم فقط تفاوت در نرخ فریم بود و کمی بالاتر رفتن بعضی چیز های بازی همین.

خوشم میاد این هکر ها میزنن دهن و مهن این یوبی رو سرویس میکنند هربار :دی.

تو روح ماکروسافت و یوبی سافت ........ . گند زده به پی سی . انگار متولی کل بازی های دنیا شده ماکروسافت .به همه چی دست درازی میکنه عوضی .خفه شو برو تنگ غنسول خراب شدت بتمرگ .
آقا یکی یه لیوان آب بیاره برای این استادمون.
استاد یه نفس عمیق بکش، آهان.

اساسا در جوامع امروزی فروش حرف اول رو میزند :دی.کسی توجه به PC نداره اینقدر حرص نده خودت رو سکته میکنی خدایی نکرده ها.

این یوبی سافت هم فقط زورش به Pc بازها میرسه. اون از COJ اینم از این بازی.البته اینطور که پیداس قراره بر روی این بازی هم از قفل جدید استفاده بشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or