Sport کاربر سایت Apr 11, 2012 #1 Copcom تایید کرد که نسخه PC بازی Lost Planet 3 در کنار نسخه های کنسولی در سال آینده عرضه خواهد شد.در تریلری که از بازی لیک شده بود نسخه PC این بازی تایید نشده بود، اما هم اکنون Copcom طی یک بیانیه نسخه PC این عنوان را به طور رسمی تایید کرد. Spoiler منبع
Copcom تایید کرد که نسخه PC بازی Lost Planet 3 در کنار نسخه های کنسولی در سال آینده عرضه خواهد شد.در تریلری که از بازی لیک شده بود نسخه PC این بازی تایید نشده بود، اما هم اکنون Copcom طی یک بیانیه نسخه PC این عنوان را به طور رسمی تایید کرد. Spoiler منبع
VahiD_ST کاربر سایت Apr 11, 2012 #3 نسخه ی شماره 1 به خاطر بخش داستانی خوب تو دلم رفت، ولی شماره ی 2، فقط به درد مولتی می خورد و بخش تکنفره اش شبیه یه شوخی بود
نسخه ی شماره 1 به خاطر بخش داستانی خوب تو دلم رفت، ولی شماره ی 2، فقط به درد مولتی می خورد و بخش تکنفره اش شبیه یه شوخی بود
Destruction The Death Fleet Descends Loyal Member Apr 11, 2012 #4 به این زودیها تایید کرد؟ اینا دارن درست میشن البته تاخیر میخوره. ولی به LP 3 آمیدی نیست
magiteq کاربر سایت Apr 11, 2012 #5 نوشته شده توسط hunter387: به این زودیها تایید کرد؟ اینا دارن درست میشن البته تاخیر میخوره. ولی به LP 3 آمیدی نیست بیشتر... چرا امیدی نیست تیزرش که بازگشت محیط برف و بوران اون حال و هوای نسخه یک رو انتقال میداد
نوشته شده توسط hunter387: به این زودیها تایید کرد؟ اینا دارن درست میشن البته تاخیر میخوره. ولی به LP 3 آمیدی نیست بیشتر... چرا امیدی نیست تیزرش که بازگشت محیط برف و بوران اون حال و هوای نسخه یک رو انتقال میداد
Destruction The Death Fleet Descends Loyal Member Apr 11, 2012 #6 نوشته شده توسط magiteq: چرا امیدی نیست تیزرش که بازگشت محیط برف و بوران اون حال و هوای نسخه یک رو انتقال میداد بیشتر... به محیط برفی برگشت و سازندشSpark هست . آمیدی میمونه اصلا؟ حالا من فکر میکنم شاید Spark بتونه کارای قبلیشو جبران بکنه، خیلیا پرونده این بازی رو بستن
نوشته شده توسط magiteq: چرا امیدی نیست تیزرش که بازگشت محیط برف و بوران اون حال و هوای نسخه یک رو انتقال میداد بیشتر... به محیط برفی برگشت و سازندشSpark هست . آمیدی میمونه اصلا؟ حالا من فکر میکنم شاید Spark بتونه کارای قبلیشو جبران بکنه، خیلیا پرونده این بازی رو بستن