نسخه PC بازی Assassin's Creed III تاخیر خورد

Asmodeus

Dark is the path in the absence of light
کاربر سایت
نسخه PC بازی Assassin's Creed III نسبت به نسخه های کنسولی آن تاخیر خورد

بنابر گزارش منتشر شده از سوی سایت Eurogamer Czech Republic ، نسخه PC بازی Assassin's Creed III در تاریخ 23 November عرضه خواهد شد .

این در حالی است که نسخه Xbox 360 و PS3 این بازی در تاریخ 31 October عرضه خواهد شد .

زمانی این خبر منتشر شد که سایت Eurogamer Czech Republic تصویری را منتشر کرده بود و در آن نوشته بود که نسخه PC این بازی در تاریخ 23 November عرضه خواهد شد .

در نسخه های Assassin's Creed : BrotherHood و Assassin's Creed : Revelations هم ما شاهد این بودیم که نسخه PC آن ها با یک ماه اختلاف نسبت به نسخه های کنسولی ، عرضه شد .

باز دم یوبی سافت گرم.به دو دلیل:
1.میتونست اصلا این IP رو واسه pc منتشر نکنه و مثل RDR تو کف بذاره.
2.تاخیرش 20 روزس و مثل قبلا نیس که بندازه واسه مارچ.

بازی اول شخص با دسته مثل تایپ کردن با کیبرد مجازیه

تو بازی اول شخص و کلا بازیهایی که نیاز به نشون گیری و سرعت عمل داره هیچ چیزی جای موس و کیبرد رو نمیتونه بگیره
اما تو بازیهای سوم شخصی که نیاز به نشون گیری و سرعت عمل نداره دسته خیلی بهتره
ولی من راحت ترم با دسته بازی کنم.... من خودم هر بازیی بیاد رو هر دوتاش اکتاحان می کنم ببینم گرافیکو اینچیزاش چه فرقی می کنه ولی بازم می کم کلا با دسته راحت ترم.
آقا بحث داره به حاشیه کشیده می شه بنده غلط کردم:d

آخرین ویرایش:
اين يوبي كه من ميشناسم بيشتر از اينا تاخير ميندازه ASSASSINS CREED 2 يادتون هست همون بلارو ايندفعه سر اين نسخه اين مياره...حتي بدتر از اون ...

به نظر من یه خبر تاپیک بزنید بنویسین کلا بازی های یوبی برای pc تاخییر خورد بعد تاپیک رو هر دفعه آپدیت کنیدالبته الکی که طول نمیدن حتما بیشتر روش کار می کنن>:d
دلت خوشه ها!چه كاري چه كشكي!با اين كارا ميخوان كه نسخه PC لطمه اي به نسخه كنسولي وارد نكنه.

یعنی بی شرفتر ازاین یوبی پیدا میشه؟از کل بازیهای این شرکت همین رو دوست دارم هربار حالمون رو میگیره)x

---------- نوشته در 03:50 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:40 PM ارسال شده بود ----------

اين يوبي كه من ميشناسم بيشتر از اينا تاخير ميندازه ASSASSINS CREED 2 يادتون هست همون بلارو ايندفعه سر اين نسخه اين مياره...حتي بدتر از اون ...
سر این یکی موهام سپید شد:d

از هر چي كه بگذريم باز دست يوبي درد نكنه چون واقعا داره بهترين وبزرگترين assassins creed رو تو سري ارائه ميده به نظرم كه بهترين نمايش يوبي در e3 همين بازي بود گيم پليي در حد يك شاهكار از بازي ارائه شد گرافيكي فوق العاده كه واقعا لذت بخش بود به خوبي روي افكت هاي برف ورندر كردن سايه ها وسطح جزئيات چهره ها كار شده بوددركل چيزي فراتر از انتظارات بود واز همين الان يكي از goty هاي امسال معلومه كه همين بازي...:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or