نسخه Game of the Year بازی Forza 5 برای Xbox One معرفی شد

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
استودیو Turn 10 امروز Forza Motorsport 5 : Racing Game of the Year edition را برای کنسول Xbox One معرفی کرد.

m2w163i2ws5mn53upw67.png
این باندل ویژه در تاریخ 22 ماه July منتشر خواهد شد و شامل بازی اصلی، 18 ترک (15 ترک بازی اصلی + ترک Road America + ترک Long Beach + ترک معرفی نشده) و پک ماشین IGN خواهد بود. پک IGN دارای 10 ماشین دانلودی است.

Forza Motorsport 5 : Racing Game of the Year edition با قیمت $60/ £50/€70 به فروش خواهد رسید.

Forza Motorsport 5 همزمان با لانچ کنسول Xbox One منتشر شد. این بازی به صورت 60 فریم و 1080P بر روی کنسول Xbox One اجرا می شود. Turn 10 اعلام کرده است، همچنان به پشتیبانی از بازی با عرضه DLC های مختلف ادامه خواهد داد.

منبع

آخرین ویرایش:
الان بحث دقیقا سر چیه؟ :دی

Borderlands: Game of the Year Edition
Fable II: Game of the Year Edition
Tomb Raider: Game of the Year Edition
Operation Flashpoint Game of the Year Edition
Dungeons: Game of the Year Edition
LittleBigPlanet: Game of the Year Edition
Sid Meier's Civilization V: Game of the Year Edition

Reviews and News Articles - GameRankings
Forza 5: RACING game of the year edition

Forza 5: RACING game of the year edition
خب مگه شک داری؟ :دی حالا این قضیه مفهومش این نیست که مثلا بیشتر از بقیه جایزه آورده، در کل یعنی اینکه تو جز بهترین ها از نظر جوایز بوده. هر چند من خودم فکر میکنم بیشتر جایزه گرفته تو سبک خودش :دی حتی اگه Goty هم میزدن مشکلی نداشت، یعنی من فکر کردم با واژه Game of The Year Edition بازی مشکل دارید، الان که گویا خودشون تفکیک کردن دیگه :دی در ضمن من بیشتر منظورم دوستمون "آلبرت وسکر" بود، بقیه کامنت ها رو نخوندم :دی

پ.ن: من حتی چک نکرده بودم که Box Art ـش اومده :دی

خب مگه شک داری؟ :دی حالا این قضیه مفهومش این نیست که مثلا بیشتر از بقیه جایزه آورده، در کل یعنی اینکه تو جز بهترین ها از نظر جوایز بوده. هر چند من خودم فکر میکنم بیشتر جایزه گرفته تو سبک خودش :دی حتی اگه Goty هم میزدن مشکلی نداشت، یعنی من فکر کردم با واژه Game of The Year Edition بازی مشکل دارید، الان که گویا خودشون تفکیک کردن دیگه :دی هر چند اسمی که روی کاور میره هنوز مشخص نیست، باید صبر کرد عکس کاور بیاد.
من که مشکلی ندارم ولیGOTY اگه میزدن مشکل داشت چون از سایتی goty نشده بود:d ولی همون racing میزنن کاورو که گذاشتن تو خبر زده racing GOTY و زیرش هم به D.I.C.E اشاره کرده ، تو خبرای بقیه سایتا هم اسمش همین بود

شوخی شوخی چه بحسی شد .... :|

من اومدم یک شوخی کردم بچه های مایکرو فن هم میدونن من ترولر نیستم همینطوری به شوخی گفتم به کجاها کشوندید این بحث رو !

==============

بازی برای نسخه ای که تمام دی ال سی هارو گذاشته و دقیقا تمام دی ال سی ها که بالای 20 دلار هست اومده با خود بازی فقط به قیمت خود بازی همون 60 دلار وارد بازارد کرده اومده به طرفداراش حال بده و کسی که هنوز این بازی رو تجربه نکرده {مثل من} و با دیدن این نسخه اش که تمام دی ال سی هاش رو داره میخوام بخرم خیلی چیز خوبی هم هست چون فقط قیمت خود بازی رو میده ولی بالای 20 دلار من گیمر سود هم میکنم پس جای ترول نمیذاره لطفا این بحث رو تموم کنید از فاز فن بوی بودن و کوبوندن طرف مقابل بیایید بیرون !

=========

در مورد پست من شاید بعضی ها بخاطر امضام فکر کنن من ترول کردم ولی بچه های مایکرو فن مثل : بهرام بی و محمد فروبری و احسان میدونن من مایکرو فن هم هستم .

محتویات کل DLc ها تو این ادیشن هست؟ کلا 3 تا پیست + 10تا ماشین اضافه شده.

یعنی کل DLC هایی که تا الان برای بازی اومدن همین 3تا پیست و 10 تا ماشین داشتن رو هم؟ تازه یک پیست هم که میگن جدیده و معرفی نشده!

یعنی کل DLC هایی که تا الان برای بازی اومدن همین 3تا پیست و 10 تا ماشین داشتن رو هم؟ تازه یک پیست هم که میگن جدیده و معرفی نشده!
کلی پیست و ماشینم به صورت مجانی اضافه شده اونا هست به علاوه ی این DLCـها ، اون 10 گیگ آپدیتم محض رضای خدا ندادن که برای اضافه کردن همین محتویاته دیگه!:d

نه كل DLC هارو نداره
كلا يك پك IGNداره :|
اون سه پيست هم كه free
كلي پك ديگه هست كه از پك IGN هم بهتر بودن و تو اين نسخه Goty نيستن

T10 همین الان توییت کرد که غلط کرده و اسم بازی گذاشته نسخه ی کامل که اصن گیم اف د این ییر و ییر قبلی نیس. همه چیز اوکی شد. با تشکر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or