نسخه Game of the Year بازی Forza 5 برای Xbox One معرفی شد

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
استودیو Turn 10 امروز Forza Motorsport 5 : Racing Game of the Year edition را برای کنسول Xbox One معرفی کرد.

m2w163i2ws5mn53upw67.png
این باندل ویژه در تاریخ 22 ماه July منتشر خواهد شد و شامل بازی اصلی، 18 ترک (15 ترک بازی اصلی + ترک Road America + ترک Long Beach + ترک معرفی نشده) و پک ماشین IGN خواهد بود. پک IGN دارای 10 ماشین دانلودی است.

Forza Motorsport 5 : Racing Game of the Year edition با قیمت $60/ £50/€70 به فروش خواهد رسید.

Forza Motorsport 5 همزمان با لانچ کنسول Xbox One منتشر شد. این بازی به صورت 60 فریم و 1080P بر روی کنسول Xbox One اجرا می شود. Turn 10 اعلام کرده است، همچنان به پشتیبانی از بازی با عرضه DLC های مختلف ادامه خواهد داد.

منبع

آخرین ویرایش:
بی طرقانه میگم :-"
-----------------------------

==================

خیلی اعتماد به نفسشون بالاست :-" :-"

==================
عکس تو خبر نشون دهنده همه چی هست
بازی به عنوان Racing برتر سال تو VGX، Dice و... انتخاب شد (واقعا حقشم بود) و باید نسخه Game of the Year داشته باشه:d
تنها مشکل بازی محتویات کم و نبود تغییرات آب و هوا بود. بقیه موارد کامل بود (مثل هوش مصنوعی، گرافیک، فیزیک، طراحی دوباره و کامل ماشین ها و ...)

با طرفانه میگم :-"

اعتماد به نفس شما هم خیلی بالاست که بازی مثل Forza رو ترول میکنین !!!

البته فکر کنم خبر نداری بازی سال سبک ریسینگ شد یا شایدم فکر کردی منظورشون از بهترین بازی سال اینه که دارن کل سبک های بازی رو میگن :| که اصلا منظورشون این نبوده !!

دادش شما چرا جدی گرفتی ؟!

حرکت جالبیه , بقیه بازی ها هم غیر از نسخه های GOTY نسخه های دیگه هم بدن مثلا action adventure game of the year یا shooter game of the year و ... :d
جالبه رو باکس آرتش میشه گفت D.I.C.E AWARDS رو ملاک قرار دادن برا racing game of the year که یه جورایی ملاک درستیه

آخرین ویرایش:
خیلی دوست دارم بدونم اون ترک معرفی نشده چیه! منکه خیلی با فورزا 5 حال کردم حتی بیشتر از 4 با اینکه بازی یه جورایی ناقص به نظر میاد ولی فیزیک ماشینها واقعا خیلی بهتر شده و آدم قشنگ تفاوت ماشینها حتی تعویض قطعات رو حس میکنه .
اینم تقدیم به طرفدارای بازی :x

حرکت جالبیه , بقیه بازی ها هم غیر از نسخه های GOTY نسخه های دیگه هم بدن مثلا action adventure game of the year یا shooter game of the year و ... :d
جالبه رو باکس آرتش میشه گفت D.I.C.E AWARDS رو ملاک قرار دادن برا racing game of the year که یه جورایی ملاک درستیه

الان مگه چندتا نسخه GOTY داده كه ميگي بقيه بازي ها هم بايد غير از نسخه GOTY يه نسخه ديگم بدن ؟!
مشكل داري با اين بازي بگو حلش كنيم واست

هدف اینجور پک ها این هست که گیمرها به تمام محتویات اضافه بازی دسترسی پیدا کنن و یک جورای براشون به صرفه در بیاد حالا این وسط یک عده چرا ناراحتن معلوم نیست

الان مگه چندتا نسخه GOTY داده كه ميگي بقيه بازي ها هم بايد غير از نسخه GOTY يه نسخه ديگم بدن ؟!
مشكل داري با اين بازي بگو حلش كنيم واست
مگه گفتم با بازی مشکل دارم ؟ چیزی گفتم ؟ خوبه حالا تعریف کردم گفتم ملاک درستی انتخاب کردند !! این نسخه racing GOTY هست نه GOTY ! برا همین گفتم

آخرین ویرایش:
میشه دقیقا بگید این بازی از کدام سایت در سال 2013 عنوان GAME OF THE YEAR را کسب کرده؟ بهترین RACING از بعضی از سایت ها چه ربطی به بازی سال داره؟!!

اگر عکس بالا رو ملاحظه می کردی متوجه می شدی که ترولت به سنگ خورده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or