نسخه 100% واقعی Halo 3 روی اینترنت

Hamid_da2007

کاربر سایت
خب دوستان. الان ساعت 3 شبه.;) و خبر جالب اینکه نسخه واقعی این بازی هم یک هفته زودتر از ریلیز بازی Leak شد.
در صحت این خبر شک نکنید. اگر چه نسخه های قبلی که تو اینترنت بودن Fake بود ولی این یکی کاملا واقعیه.
تورنت این بازی الان تو سایت BlackCats قرار گرفته. باید بگم مدیرایه این سایت خیلی حساس هستن و فقط افراد کمی قابلیت آپلود تورنت رو دارن و حتما قبل از اینکه بازی رو تو سایت قرار بدن چک میکنن که Fake هست یا نه. خلاصه اینکه 100% بازی Leak شد رفت...
این یه عکس از یکی از یوزرهایه این سایت که این بازی رو دانلود کرده.
2000154644041981409_rs.jpg

ببینید هنوز چند دقیقه نشده فایل اومده رو سایت ولی 250 نفر شروع به دانلود کردن. بزودی به چند هزار نفر میرسن.
2000128391097956060_rs.jpg

فکر کنم تا شنبه هم برایه خرید بیاد تومغازه ها.

براي من خيلي جالبه وقتي عكس از halo3 ميزارن فقط بلدن كه از منوي بازي بزارن و بگن ما نسخه اصلي را بدست اورديم :laughing: هر ادمي ميتونه اينكار را بكنه .
اگه درست ميگه يه عكس از گيم پلي بزاره يا ويدئو كه داره بازيش ميكنه بزاره .

كه اينها هم كاري نداره طرفه ميره يه halo3 beta ميخره بازي ميكنه و ميگه بيا اينم halo3 :laughing:
منكه باور نميكنم .

نه بابا منم فكر نكنم نسخه فولش باشه!!!
يعني كامل نيستش!!!
بايد ببينيم يه مايكرو يه چيزي مي گه يا بالاخره از اون همه ادم بايد يه 100 نفرشون بيان تاييد يا تكذيب كنن!!!
حالا يه 2 ساعت صبر كنيم مي فهميم!!
ولي حق با Gartall هستش خدايي همينش و نگاه كنين كف كنيم به حاله ما كه فرقي نمي كنه؟!!
ولي خدااايي گرافيكش و ببينين!فقط تير به درخت و برگ مي خوره همه چي پر پر ميشه!!!
يه همون سايه و نور!!
دووونه شديم از بس فقط ديديم و هيچي نصيبمون شند!

هرموقع سر هر موضوع مهمی وسط مياد و قرار هست يه اتفاقی که کلی گندش کردند بيفته انواع و اقسام شايعات هم تحت شعاعش قرار ميده
اين ها هم شروع کردن به شايعه پراکنی و پخش يک سری چيز هايی بيخودی .. البته نميگم که 100 % بازی پخش نخواهد شد قبل از تاريخ رسمی اما احتمالش خيلی کمه و ماکرو بيشتر از من و شما حواسش هست
البته امیدوارم از اینها منظورت من نباشم، چون شدیدا مخالف شایعه پراکنی هستم.
دوستان این بازی اومده، من تا مطمئن نباشم حرفی نمیزنم. شک نکنید.
در ضمن یه سری هم به بازارچه بزنید تا مطمئنتر بشین.

آخرین ویرایش:
درسته. کاملا درسته و بازی نسخه کامله.
نشون به این نشون که در صفحه ای که در زیر لینکش رو میدم ، اگر به GamerCard کاربری که پست اول رو داده نگاه کنید. نشان Halo 3 رو می بینید و می تونید با کلیک بر روش می تونید Achievment های بازی رو هم در بیارید.
البته احتمالا این کاربر چون می ترشیده GamerTagش بسته شه رفته یکی دیگه ساخته برای همین GSش 0 هست.
http://www.halo3forum.com/halo-3-general-discussion/159635-i-got-halo-3-pics-videos-spoilers.html

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or