نسخه ی PC عنوان Driver: San Francisco نیاز به اینترنت دارد!!!!

• Thread starter Thread starter Saber
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Saber

F.A.M.I.L.Y
Loyal Member
driver3.jpg

درود​

امروز شرکت یوبی سافت تایید کرد که برای بازی کردن نسخه ی PC عنوان Driver: San Francisco نیاز به یک ارتباط دائمی اینترنت است.
این مسئله در صفحه ی Twitter feed به طور رسمی تایید شده است . در این صفحه گفته شده که برای بازی کردن Driver: San Francisco نیاز به اینترنت دائم است.
یکی از کارکنان شرکت یوبی سافت تایید کرده است که عنوان Driver: San Francisco به طور هم زمان برای PC,XBOX,PS3 عرضه خواهد شد یعنی در 1 سپتامبر ( مصادف با 10 شهریور )
این سیستم ( DRM ) کاربران PC را مجبور میکرد که برای بازی کردن ( حتی بخش تک نفره ) اتصال دائمی به اینترنت داشته باشند و همچنین مشکلات زیادی داشت که باعث میشد گاهی اوقات از دسترس خارج شود و دیگر ادامه ی بازی مقدور نبود.
این سیستم برای اولین بار در بازیهای Assassins Creed II , Silent Hunter V به کار گرفته شد.​

خبر رو به طور کلی خلاصه کردم و نکات مهمش رو گفتم .
میتوانید خبر رو به صورت کامل در منبع 1 بخوانید.​

منابع
1 و 2

• Like
Reactions: Farh@d
اصلا مهم نیست چون کرک میشه اخر سرم مگه AC نشد. اینم میشه;)

کاری نداره کرک میکنند مردم دیگه از شر این قرتی بازیها خلاص میشن:d
خیلی خوش خیال هستین اخرین بازی که یوبی سافت از DRM استفاده کرد برای بازی Hawx 2 بود ،هنوز که هنوزه هم کرک درست و درمونی براش نیومده :(

شیطونه میگه اواتارمو عوض کنم )x:|

آخرین ویرایش:
خیلی خوش خیال هستین اخر بازی که یوبی سافت از DRM استفاده کرد برای بازی Hawx 2 بود ،هنوز که هنوزه هم کرک درست و درمونی براش نیومده :(
شیطونه میگه اواتارمو عوض کنم )x:|

بابا خدایش این یوبی سافت نمیدونم چه پدر کشتگی با کاربر های PCداره که هی این کارهارا میکنه یعنی چی این کار ها اقا بس کن دیگه )x
یعنی این ها فکر کردم فقط PCکپی میشه مثلا نسخه های کنسولی کپی نمیشه !!!!!!!!!!!!!!
دیگه داره میره رو اعصابم

چه عجب یه ستمی هم به این PC بازا شد :دی تا الان که فشار رو کنسولی ها بود!
ولی فوری براش یه کرک میسازن میدن بیرون اما کلا خوشم میاد که Ubisoft همش به این PC بازا ضد حال میزنه :دی

ای بابا مگه ارث پدریتونو دزدیده ؟؟؟؟ بازی رو از pc میگیره ؟؟؟ خوب برین اصل بخرین اگه مشکلی دارین ....... زده بازی ساخته هزینه ورداشته میخواد سود کنه دیگه ....... کاش کپی رایت تو ایران رعایت میشد ....

• Like
Reactions: pedramstalker
ای بابا مگه ارث پدریتونو دزدیده ؟؟؟؟ بازی رو از pc میگیره ؟؟؟ خوب برین اصل بخرین اگه مشکلی دارین ....... زده بازی ساخته هزینه ورداشته میخواد سود کنه دیگه ....... کاش کپی رایت تو ایران رعایت میشد ....

باز مایه دار بازی شروع شد

خیلی اینترنت ایران درست درمونه همش می شه لگ

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or