نسخه ی PC بازی Dead Space فاقد Option های گرافیکی بالا

P.s.Y.c.H.o

"You See, But You Do Not Observe"
کاربر فعال
1wfi7wn2t3wdcx0g3y03.jpg

در این اواخر، اکثر بازی سازان سعی در این داشته اند که بازی های خود را با بهترین شرایط ممکن گرافیکی برای پلتفرم PC عرضه کنند و اکثرا هم خودنمایی کرده اند، اما

بنظر می رسد Dead Space 3،کاملا خلاف جهت آن ها عمل کند.

مطابق صحبت های یکی از خبرنگاران سایت Game on با سازندگان بازی بدست در خصوص تفاوت های نسخه ی PC با کنسول ها، آنها می گویند:

"قدرت نسخه ی پورت شده ی PC را برابر نسخه های کنسولی خواندند و خیلی از نظر گرافیکی با کنسول ها تفاوت نخواهد داشت. نسخه ی PC، فاقد پشتیبانی از DX11 خواهد بود،از تکسچر های High Resolution

، Option های مخصوص طراحی های کلی ( Draw Distance )، و هر چیزی که باعث تفاوت های بسیاری در نسخه های کنسولی با PC شده است، را دارا نخواهد بود. اما کاملا به خوبی نسخه های Xbox 360 و PS3 می باشد".

آیا این کم کاری سازندگان بازی نسبت به پورت بازی برای PC را نشان می دهد؟

طی گفتگو های اخیر، آنها این قول را داده اند که گیم پلی شاهکار نسخه ی 2 این سری را نیز تکرار کنند. اما مشاهدات اینگونه نبوده اند، پس فقط باید امیدوار بود.

بازی Dead Space 3 ماه بعد برای PC, Xbox 360 , PS3 عرضه می شود.

منبع

این خبر نمیتونه درست باشه به نظر من. همچنین چیزی یه کار احمقانست!
حمید مگه شمار های قبلی یادت رفته :dهر چی ابشن هارا تعییر می دادیم هیچ فرقی نمی دیدیم :))فقط تنها تفاوتی که داشت این بود که 180 فریم میداد و فن کارت گرافیک مبارک من را داد منفجر می کرد

نسخه ی قبلی که با V-Sync روی 30 فریم قفل بود ، بدون V-Sync هم کُلی ST داشت . مجبور شدیم از طریق کنترل پنل کارت گرافیک V-Sync رو Force کنیم. به جز AA و رزولوشن بالاتر هم هیچی نداشت . تکسچرها و ... دقیقا مثل نسخه ی کنسولی بود . پس تعجبی نداره که اینم همونطور باشه.

What the Sh*t؟!

مردم با هزار امید وآرزو PC چند میلیونی میخرن که اینجور خیط بشن؟

کلا امیدمو از هر لحاظ از DS 3 قطع کردم:|.
باید به حال اون PC باز خندید و در عین حال گریه کرد که میره واسه بازی کنسولی سیستم چند میلیونی می خره، نه خیر برادر کسی که PC باز باشه Dead space و امسال این بازی ها براش اهمیتی ندارن :دی

به جای که بیان کلی وقت و هزینه بکنن تا آخری چندتا پایرت خور اون رو مفت و مجانی بازی کنن روی خود بازی کار میکنن که بهتر بشه..

نیست شما اورجینال بازی اخه؟؟؟؟؟؟؟ لازم به ذکره هم 360 هم ps3 کاملا هک شدن. اگه بازی خوب نشد بد من کله ی شما رو با این استدلال می کنم

موضوع اینجاست که این ip خیلی وقته خز شده کلا ژانر وحشت دیگه چیزی برای گفتن نداره اینکه ۲ تا یا ۱۰ تا افکت و اپشن بهش اضافه کنن یا نه تغییری تو اصل قضیه نمیده کلا در حد وقت گزاشتن نیست .

نیست شما اورجینال بازی اخه؟؟؟؟؟؟؟ لازم به ذکره هم 360 هم ps3 کاملا هک شدن. اگه بازی خوب نشد بد من کله ی شما رو با این استدلال می کنم

سید حسن سبزواری کلاه خو - گل خندان ، هم فهمیده بود منظورش آمار پایرت ، چندین برابری بازیهای مولتی پلتفرم تو نسخه PC نسبت به کنسول ها هست ....

ممد محسن مومن زاده کویتی پور ، هم میدونه کنسولها هک شدن ....

هر چقدر میگذره امیدم کمتر میشه نسبت به این بازی :|
شماره دوم که واقعا عالی اجرا میشد با گرافیک خوب رو PC امیدوار بودم این هم با گرافیک خوف اجرا بشه که با از بین رفتن نسبی ترس حداقل از محیطهای زیبای بازی لذت ببرم ولی مثل اینکه قرار نیست اینطور بشه 8-|

اما کاملا به خوبی نسخه های Xbox 360 و PS3 می باشد".

---------- نوشته در 08:18 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:17 PM ارسال شده بود ----------

باید به حال اون PC باز خندید و در عین حال گریه کرد که میره واسه بازی کنسولی سیستم چند میلیونی می خره، نه خیر برادر کسی که PC باز باشه Dead space و امسال این بازی ها براش اهمیتی ندارن :دی

The Elder Scrolls Online , Crysis 3 چیز دیگه ای معنی نمیده امسال , میده ؟ :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or