نسخه ی کنسولی Witcher 2 تاخیر خورد !

most-t36

کاربر سایت
55422825343042578197.jpg


CD Projekt تاریخ عرضه ی نسخه ی 360 را به Q1 2012 موکول کرد !

نسخه ی کنسولی این RPG که پیش تر در ماه می برای PC عرضه شد ، برای ریلیز در اواخر 2011 توسط THQ در نظر گرفته شده بود .

CD Projekt گفته است که دلیل تاخیر بازی پرداخت بیشتر روی بازیست ، البته به قضیه ی دعوای آن ها با Namco Bandai نیز مربوط می شود .

رییس استودیوی CD Projekt یعنی اقای Adam Kicinski ، گفت : " زمان اضافی به ما اجازه ی کار بیشتر بر روی بازی را می دهد و درنتیجه باعث ایجاد یک تجربه ی عالی برای بازیباز ها می شود وقتی که به زمان ریلیز بازی نزدیک شدیم ما تاریخ و جزییات بیش تری در مورد ان ارایه می دهیم و ما به همه اطمینان خواهیم داد که تاخیر خوردن بازی باعث می شود تا بازیباز ها از نتیجه ی کار راضی باشند !"

در ضمن CD Project گفته که یک ویدیو از DLC ـه بازی در GamesCom نشان خواهند داد که نشان از آپدیت های جدید برای نسخه ی PC است!


 
آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Kasra-M and $Dante$
نمیدونم اگه به فرضم تنظیمات گرافیکیش واسه کنسول حداقل نسخه pc باشه اتفاق خاصی میافته ؟؟ نمیشه بازیش کرد ؟؟
انگار بعضیا خوشحال میشن نسخه کنسولی گرافیک پایین تری داشته باشه
 
نمیدونم اگه به فرضم تنظیمات گرافیکیش واسه کنسول حداقل نسخه pc باشه اتفاق خاصی میافته ؟؟ نمیشه بازیش کرد ؟؟
انگار بعضیا خوشحال میشن نسخه کنسولی گرافیک پایین تری داشته باشه
نسخه کنسولی با مدیوم pc برابر نیست اون بدلیل محدویدت های 360 است.البته این نابرابری زیاد مشخص نیست
 
تنها دلیلش به قول بعضی از دوستان شاخ به شاخ نشدن با غولیه به اسمه Skyrim !!
همین و بس ! ;)
دقیقا شبیه تاخیری که خورد به Haze تا از تشعشعات Halo 3 در امان باشه !:d
 
وقتی که یه عکس آواتاز 50 در 50 توی فروشگاه های دیجیتال بفروش گذاشته بشه انتظار داری DLC رایگان بزارن روش؟
معمولا وقتی یه چیزی با تاخیر عرضه میشه ، یجوری سعی میکنن دل مخاطب تاخیر دیده رو بدست بیارن :دی !
Mass Effect 2 | PS3 Version :دی !
 
  • Like
Reactions: .:Soheil:.
ایندفعه بحث فرق میکنه :دی ! دست کم در حد و اندازه های مدیوم هست ... بالاتر رو نمیگم .
انشاالله همه کنسولی ها هم بتونند تجربه اش کنند واقعا عالی هست :d
نزدیکتر؟؟ فکر کنم با چند درصد اختلاف نسخه پی سی رو رد بکنه!;)
حتما همین طور هست شک نکن :|:|
 
تنها دلیلش به قول بعضی از دوستان شاخ به شاخ نشدن با غولیه به اسمه Skyrim !!
همین و بس ! ;)
دقیقا شبیه تاخیری که خورد به Haze تا از تشعشعات Halo 3 در امان باشه !:d
HAZE خودش تشعشع بود
 
  • Like
Reactions: Polaris
بازی روی نسخه پی سی کلا پنج تا حالت برای تنظیمات گرافیک داشت!
1-LOW SPECاین گزینه برای سیستم های ضعیفه و خیلی قدیمیه!
2-MEDIUM SPECاین گزینه برای سیستم متوسط هستش و احتمالا گرافیک نسخه کنسولی برابر هستش با این گزینه روی نسخه پی سی!
3-HIGH SEPCاین گزینه برای سیستم نسبتا قوی هستش و جدید!
4-ULTRA SPECاین گزینه هم برای سیستم HIGH-ENDهستش!
5-ULTRA SPEC +UBERSMAPLINGاین گزینه هم برای سیستم TOP-ENDهستش! و یا کامپیوتر های نسل بعد!
تنظیم شماره 5 وحشتناک سنگین هستش و حتی کارت GTX 580 توانایی اجرای تنظیم 5 را با فریم خوب نداره!برای تنظیم 5باید 2یا3 تا کارت خیلی قوی داشته باشی یا منتظر کارت های گرافیک نسل بعد بشی!

---------------------------------
نتیجه می گیرم تنظیم MEDIUM-SPECهم بتونن روی فریم خوب روی کنسول ها اجرا کنن باید کلاهتون را بندازید هوا! :d
 
میگم فقط این بازی یه خرده زیادی M نیست برا کنسول ؟:دی آخه رو کنسولا اکثرن بازیها یه خرده Censored میشن :دی
آقا ما رو کنسولمون Heavy Rain داریم :دی ! بایویر هم بازیهاش آباد هست به اندازه کافی که همشون روی کنسول هم اومده :دی ! ازون لحاظ مشکلی نیست !
دیوید کِیج ( :x ) هوای کنسول رو هم داره ! لول ...
 
آقا ما رو کنسولمون Heavy Rain داریم :دی ! بایویر هم بازیهاش آباد هست به اندازه کافی که همشون روی کنسول هم اومده :دی ! ازون لحاظ مشکلی نیست !
دیوید کِیج ( :x ) هوای کنسول رو هم داره ! لول ...
اون اصلا در این حد نیست :دی میتونی تو یوتوب سرچ کنی مال ِ این بازی رو :دی صراحتا گیم اسپات به این موضوع اشاره میکنه تو نقدش!
 
میگم فقط این بازی یه خرده زیادی M نیست برا کنسول ؟:دی آخه رو کنسولا اکثرن بازیها یه خرده Censored میشن :دی

رجوع شود به Shadow of Damned

شتر بیند در خواب پنبه دانه گهی لپ لپ خورد گه دانه دانه :d

تنظیمات low PC =:|:|( این دوتا نماد کنسول هستند :d )

به نظرم تاخیرش فقط میتونه برا پولیش باشه و نور پردازی ;)


در مورد اينكه بازي روي كنسول در حد PC نيست هم واقعا دليل خوبي شده اين اوخر يك عده PC FAN هرچي عقده تو اين چند سال تو دلشون مونده بود رو سر فنهاي كنسولها بريزن.

به خدا همه چيز گرافيك نيست.ارزش بازي هاي مثل LIMBO به داشتن يك كنسول كه توان اجراي حتي نصف گرافيك PC رو نداره هم مي ارزه.حالا شما هرچه قدر ميخواين فن بازي در بيارين.

PC فن هم اگه هستيد به خاطر Starcraft و Total War باشين واقع خيلي بهتر از اين هست.همونطور كه من به خاطر اين بازيها يا Diablo فن PC هستم نه بازيهاي كه بايد هر سال 1 ميليون خرج كنم آخر سر هم دوسال صبر كنم تا بتونم فريم خوب از بازي محبوبم بگيرم.(مقوله كلي گرافيك)
 
  • Like
Reactions: Majid_Viper

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or