یجورایی غیرمستقیم توی ریست تایید کرد همون KI هست
علی نظرت با Ryse Son Of Rome جدید چیه؟
الان من گیرز4 یا فورتزا یا هر بازی دیگه میذارم با ryse مقایسه میکنم در برابره کیفیت بافت هاش و نورپردازیش جوک هم حساب نمیشنمن خودم عاشق ستینگ روم باستان هستم مخصوصا با اون سکسیم و خشونتی ک تو بازی بود ولی قشنگ یادم میاد اوایل نسل هرکی میگفت اکس باکس قدرت نداره و 720 ... یک اسکرین شات از رایز میفرستادیم و بحث جمع میشد
به عنوان شوکیس گرافیکی + یک گیمپلی عمیق و طولانی تر میتونه نتیجه دلربایی به وجود بیاد
QD استودیومونه ، من به یک دلیل XB360 خریدم اون زمان ، اونم آلن ویک بود . بنظرم بجای این چرتی که ساختن باید میرفتن سراغ نسخه بعدیش . الانم CONTROLاحتمالا در اقلیتم ولی دوست دارم قسمت دوم QD رو بسازن. بازی پتانسل زیادی داشت که با یه سری تصمیمات غلط یکم خراب شد ولی در کل اصلا لیاقتش بازخوردی که رفت نبود. گرچه بعید میدونم Remedy بخواد دوباره انحصاری بسازه
احتمالا در اقلیتم ولی دوست دارم قسمت دوم QD رو بسازن. بازی پتانسل زیادی داشت که با یه سری تصمیمات غلط یکم خراب شد ولی در کل اصلا لیاقتش بازخوردی که رفت نبود. گرچه بعید میدونم Remedy بخواد دوباره انحصاری بسازه
ادامه معنویه قبول دارم ولی بشدت بازی کوچیکتریه. کل داستان بازی تویه ساختمون اتفاق میفته. خیلی متفاوته با QD که پروژه پرخرجو بزرگی بودQB
Remedy داره می سازه، Control
رسما با یک اسم عوض کردن ادامه QB رو دارن می سازن
نمایش هاش رو نگاه کن، همون QB اه که اسم عوض کرده
نه این از همون زمان معرفی خرید استدیو تا الان همین بوده فک کنمم فن مید باشه !playground از بازی جدید عکس بیرون داده؟
گیم پلی عمیق تر ؟! اون چیزی که به اسم گیم پلی تو Ryse گذاشته بودن، بود و نبودش فرقی نداشتمن خودم عاشق ستینگ روم باستان هستم مخصوصا با اون سکسیم و خشونتی ک تو بازی بود ولی قشنگ یادم میاد اوایل نسل هرکی میگفت اکس باکس قدرت نداره و 720 ... یک اسکرین شات از رایز میفرستادیم و بحث جمع میشد
به عنوان شوکیس گرافیکی + یک گیمپلی عمیق و طولانی تر میتونه نتیجه دلربایی به وجود بیاد
اتفاقا QTE هاش خیلی خوب بود دست و پا قطع میکرد ماریوسگیم پلی عمیق تر ؟! اون چیزی که به اسم گیم پلی تو Ryse گذاشته بودن، بود و نبودش فرقی نداشت
اگر یه زمانی بخوان ادامش هم بدن باید از بیخ عوض کنن اون شر و وری رو که به اسم گیم پلی گذاشته بودن تو بازی ! البته از Crytek انتظار بیشتری هم نمیشد داشت