شایعه نسخه ی دومی یکی از NEW IP های Xbox برا نسل بعدی در دست ساخت هستش

یجورایی غیرمستقیم توی ریست تایید کرد همون KI هست

چند وقت پیش هم گفته بود یکی از IPهای Rare که کسی فکرش رو نمیکنه هم انگار در حال ساخت هست. قبلترش گفته بود Perfect Dark رو یه استودیو دیگه داره میسازه. الان بتل تودز رو هم دارن 2D یا 2.5D میسازن. حالا نسخه جدید KI هم اضافه بشه و ... . خود Rare هم که گفته برای IPهای قدیمیمون خودمون اقدام نمیکنیم و برون سپاری میکنیم به استودیوهایی که از توان ساخت دنباله بر بیان و ... و خودشون هم دارن همزمان با ساخت SoT روی یه IP جدید کار میکنن. انگار واقعاً کم‌کم داره موتور Rare روشن میشه. :D

علی نظرت با Ryse Son Of Rome جدید چیه؟

من خودم عاشق ستینگ روم باستان هستم مخصوصا با اون سکسیم و خشونتی ک تو بازی بود :D ولی قشنگ یادم میاد اوایل نسل هرکی میگفت اکس باکس قدرت نداره و 720 ... یک اسکرین شات از رایز میفرستادیم و بحث جمع میشد :D

به عنوان شوکیس گرافیکی + یک گیمپلی عمیق و طولانی تر میتونه نتیجه دلربایی به وجود بیاد :D

من خودم عاشق ستینگ روم باستان هستم مخصوصا با اون سکسیم و خشونتی ک تو بازی بود :D ولی قشنگ یادم میاد اوایل نسل هرکی میگفت اکس باکس قدرت نداره و 720 ... یک اسکرین شات از رایز میفرستادیم و بحث جمع میشد :D

به عنوان شوکیس گرافیکی + یک گیمپلی عمیق و طولانی تر میتونه نتیجه دلربایی به وجود بیاد :D
الان من گیرز4 یا فورتزا یا هر بازی دیگه میذارم با ryse مقایسه میکنم در برابره کیفیت بافت هاش و نورپردازیش جوک هم حساب نمیشن
اتفاقا کاش KI نباشه اون ادامه IP
بازار کلی فایتینگ داره
بزنن به شوکیس گرافیکی مثل RYSE بسازن ملت صفا کنن

احتمالا در اقلیتم ولی دوست دارم قسمت دوم QD رو بسازن. بازی پتانسل زیادی داشت که با یه سری تصمیمات غلط یکم خراب شد ولی در کل اصلا لیاقتش بازخوردی که رفت نبود. گرچه بعید میدونم Remedy بخواد دوباره انحصاری بسازه

• Like
Reactions: g4mer
احتمالا در اقلیتم ولی دوست دارم قسمت دوم QD رو بسازن. بازی پتانسل زیادی داشت که با یه سری تصمیمات غلط یکم خراب شد ولی در کل اصلا لیاقتش بازخوردی که رفت نبود. گرچه بعید میدونم Remedy بخواد دوباره انحصاری بسازه
QD استودیومونه :D ، من به یک دلیل XB360 خریدم اون زمان ، اونم آلن ویک بود . بنظرم بجای این چرتی که ساختن باید میرفتن سراغ نسخه بعدیش . الانم CONTROL

QB :D
Remedy داره می سازه، Control
رسما با یک اسم عوض کردن ادامه QB رو دارن می سازن
نمایش هاش رو نگاه کن، همون QB اه که اسم عوض کرده

QB :D
Remedy داره می سازه، Control
رسما با یک اسم عوض کردن ادامه QB رو دارن می سازن
نمایش هاش رو نگاه کن، همون QB اه که اسم عوض کرده
ادامه معنویه قبول دارم ولی بشدت بازی کوچیکتریه. کل داستان بازی تویه ساختمون اتفاق میفته. خیلی متفاوته با QD که پروژه پرخرجو بزرگی بود

کلا اینده برند اکس باس با این استدیو ها تو ژانر Rpg و اکشن ار پی جی کاملا اماده و رویاییه
بنظرم کاری رو که turn 10 با مابقی دوستان صاحب سبک کرد این سه تیم هر کدوم ب تنهایی با مابقی rpg سازامیتونن بکنن
میشه گفت نسل بعد رقابت تنگاتنگی بین استدیو های داخلی ماکروسافت خواهد بود:D:))
حالا باید منتظر بمب خرید های E3 باشیم و معرفی کارای استدیو های فرست پارتی جدید و قدیم>:)

گیم پلی عمیق تر ؟! اون چیزی که به اسم گیم پلی تو Ryse گذاشته بودن، بود و نبودش فرقی نداشت :D
اگر یه زمانی بخوان ادامش هم بدن باید از بیخ عوض کنن اون شر و وری رو که به اسم گیم پلی گذاشته بودن تو بازی ! البته از Crytek انتظار بیشتری هم نمیشد داشت :D

گیم پلی عمیق تر ؟! اون چیزی که به اسم گیم پلی تو Ryse گذاشته بودن، بود و نبودش فرقی نداشت :D
اگر یه زمانی بخوان ادامش هم بدن باید از بیخ عوض کنن اون شر و وری رو که به اسم گیم پلی گذاشته بودن تو بازی ! البته از Crytek انتظار بیشتری هم نمیشد داشت :D
اتفاقا QTE هاش خیلی خوب بود دست و پا قطع میکرد ماریوس:D
واقع گرایانه بود دیگه الان هر انسانی با یک شمشیر و سپر چطوری میجنگه؟ ضربه میزنه و با سپر دفاع میکنه اتفاقا واقع گرایانه بود نسبت به H&S های دیگه ولی تنوع نداشت میتونست سلاح های مختلف داشته باز هر سلاح کمبوهای متفاوت یا دشمنان متفاوت تر
ولی خوده شمشیر و سپر و استفاده اش توسط انسان همونی بود که تو RYSE بود ماریوس انسان بود مثل کریتوس یا دانته نبود
مثلا اسب اگر توی بازی بود یا محیط وسیع تر بود باز دستشون باز تر ولی مبارزات به عنوان یک انسان همونی بود که ماریوس انجام میداد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or