علی نظرت با Ryse Son Of Rome جدید چیه؟کلا این بچه هایی که خواستار سانست 2 هستند رو درک نمیکنم این بازی زمان عرضه اش خیلی خوب بود و شاید بشه بگیم اندرریت ولی مسله اینکه چیزی نیست که دنباله اش خیلی خاص باشه
حالا کسایی که یکم اسپایدرمن رو بازی کرده باشن میدونند اینسومنیاک امده هسته گیمپلی Sunset و تمام ویژگی های مثبت ش رو برده تو اون بازی کنار ستینگ و شخصیت های جذاب. دیگه از سانست چیزه بهتری در نمیاد
یعنی حداقل من فکر میکنم درسته Sunset 2 نداریم ولی همین اسپایدرمن یکجورایی دنباله معنوی با یک داستان و شخصیت های خیلی خیلی خیلی بهتر هست
من دوست دارم نسخه بعدی تمام و کمال باشه و فصلی نباشه. با یه بخش داستانی مفصل مثل MK. خدایی با این همه شخصیت جذاب و متقاوت حیفه همچون خروجیی نداشته باشن.دوست دارم KI بعدی باشه. یادمه خودشون توی یکی از فروم ها نظر سنجی گذاشته بودن راجع به اینکه اگر نسخه بعدی در کار باشه، دوست دارین کدوم شخصیت ها حضور داشته باشن. بهترین نت کد کل تاریخ فایتینگ رو هم همین نسخه 2013 داشت که بقیه اندازه 3تا کهکشان باهاش فاصله دارن. استاندارد فصلی کردن بازی رو هم به راه انداختن که مورد قبول کامیونیتی واقع شد. محتوا هم که عالی بود. نسخه بعدی از همه لحاظ تایید و پشتیبانی میشه