شایعه نسخه ی بعدی Call of Duty در سال بعد از سری Black Ops خواهد بود

K I 1 1 E R

ناظم انجمن
evgxru0oia832lvma9ju.jpg

طبق گفته یک سری منبع نزدیک به سایت کوتاکو نسخه ی بعدی ندای وظیفه Black Ops 5 خواهد بود و خبری از استدیو ی Sledgehammer به عنوان سازنده این نسخه نخواهد بود بلکه شعبه Santa Monica و California استدیوی Treyarch وظیفه ساختش را بر عهده خواهد داشت ! ظاهرا نسخه ی بعدی ندای وظیفه قرار بوده توسط اسلج همر در زمان جنگ سرد اتفاق بیوفته ولی به یک باره اکتی تصمیم به کنسل کردن پروژه کرده و Sledgehammer از این به بعد وظیفه ساخت عنوان های اصلی سری ندای وظیفه رو نخواهد داشت و در کنار استدوی Raven وظیفه ساپورت بقیه استدیو های اکتی را ایفا خواهد کرد

Sources: Call of Duty 2020 In Upheaval As Treyarch Takes Over, Plans Black Ops 5

من مثال زدم كه مثل اين دوتا بازي شده pes و fifa بدليل جابجايي بازيكنا و اتفاقاتي كه تو دنياي واقعي فوتبال ميفته...
به نظر من بايد ساليانه منتشر بشن و نميشه گفت در جا ميزنن چون هميشه تغييرات كمي تو گيم پلي داشتن و تمركز روي تغييرات دنياي فوتبال بوده...
ولي در مورد كال آف ديوتي واقعا ميشه گفت در جا ميزنن مثالش همين خبر چند وقت پيش كه تو بخش اخبار هم بچه ها اطلاع رساني كردن كه نسخه ي modern warfare 2 ريمستر شده و كنارش ي بخش آنلاين هم اضافه شده و بعنوان ي بازي جديد ارايه ميشه!
بنظر من اين سري بايد به ريشه هاش برگرده نسخه هاي قديميش عالي بودن ولي با مدرنيزه شدن بازي با سري modern warfare تا دو نسخه خوب بود و انصافا كارگرداني بازي هم قوي بود ولي از بعد از اون ديگه خراب كرد... هميشه بخش داستاني قرباني آنلاين شد تا رسيد به شرايط الان نمونش همين ريمستر جديد

بنظر من تو بخش گيم پلي و گان پلي كال آف ديوتي بعنوان ي بازي اكشن عاليه ولي هميشه ضعيف بودن داستان و كارگرداني و بي توجهي به بخش كمپين بازي بوده كه باعث زوال اين سري شده گذشته آنلايني نبود تا بخاطرش بخش داستاني كمرنگ بشه و همين دليل محبوبيت اون دوران كال آف ديوتي بود
در كل اميدوارم نداي وظيفه به ابهت قديمش برگرده
اتفاقا نقطه عطف کالاف همیشه داستان و اتمسفر اون بوده

اتفاقا نقطه عطف کالاف همیشه داستان و اتمسفر اون بوده
از نظر سازنده هاش نقطه ي عطفو بايد تو بخش آنلاين اين بازي تجربه كني!
حدود دو نسله هيچ توجهي به داستان و بخش آفلاين و كمپين بازي نميشه
دليل افت بازي هم همين موضوعه

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
از نظر سازنده هاش نقطه ي عطفو بايد تو بخش آنلاين اين بازي تجربه كني!
حدود دو نسله هيچ توجهي به داستان و بخش آفلاين و كمپين بازي نميشه
دليل افت بازي هم همين موضوعه
Call of Duty: Black Ops 4 makes over $1 billion in under a month to become best-selling game of 2018 | FOX Sports Asia
Black Ops 4 makes over $1 billion in under a month

براي فروش خوب آنلاين بازي هميشه مدنظر سازنده ها بوده... اين فروش بالا هم برميگرده به محبوبيت بازي تو بخش آنلاين... كه خب سرگرم كننده ست ولي به همين بسنده كردن كارو خراب كرده
بالاتر هم گفتم از لحاظ گيم پلي و گان پلي كال آف ديوتي بازيه خوبيه و اين دو فاكتور مهم ترين چيز تو بازي هاي اكشن شوتر اول شخصه آنلاينه... البته بنظر من محبوبيت بخش آنلاين اين بازي هم رفته رفته داره كمرنگ ميشه بنظر من اگه اكتيويژن تكليفو يكسره ميكرد و فقط آنلاين ميساخت و بخش داستاني٢-٣ ساعته بي ارزش تحويل گيمر نميداد در اين حد به محبوبيت بازي لطمه نميخورد البته اين نظر منه شايد خيليها مخالف نظر من باشن

ي بازي خوب زماني موندگار ميشه كه تاثيرگزار باشه نه اينكه براي يك دوره كوتاه عمر كنه اين قضيه براي خيلي از محصولات سرگرمي اتفاق ميفته و براي اين بازي هم صدق ميكنه نسخه هايي از اين بازي ساخته شدن كه هنوز هم محبوبن و تكراري نميشن ولي اين روند ادامه پيدا نكرد با نگاه به گذشته ي اين سري كاملا واضحه كه محبوبيت و ارزششو از دست داده

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ULTIMATE TEAM
براي فروش خوب آنلاين بازي هميشه مدنظر سازنده ها بوده... اين فروش بالا هم برميگرده به محبوبيت بازي تو بخش آنلاين... كه خب سرگرم كننده ست ولي به همين بسنده كردن كارو خراب كرده
بالاتر هم گفتم از لحاظ گيم پلي و گان پلي كال آف ديوتي بازيه خوبيه و اين دو فاكتور مهم ترين چيز تو بازي هاي اكشن شوتر اول شخصه آنلاينه... البته بنظر من محبوبيت بخش آنلاين اين بازي هم رفته رفته داره كمرنگ ميشه بنظر من اگه اكتيويژن تكليفو يكسره ميكرد و فقط آنلاين ميساخت و بخش داستاني٢-٣ ساعته بي ارزش تحويل گيمر نميداد در اين حد به محبوبيت بازي لطمه نميخورد البته اين نظر منه شايد خيليها مخالف نظر من باشن

ي بازي خوب زماني موندگار ميشه كه تاثيرگزار باشه نه اينكه براي يك دوره كوتاه عمر كنه اين قضيه براي خيلي از محصولات سرگرمي اتفاق ميفته و براي اين بازي هم صدق ميكنه نسخه هايي از اين بازي ساخته شدن كه هنوز هم محبوبن و تكراري نميشن ولي اين روند ادامه پيدا نكرد با نگاه به گذشته ي اين سري كاملا واضحه كه محبوبيت و ارزششو از دست داده
:-??
Black Ops 4 پارسال کار یکسره کرد و اصلا بخش تک نفره داستانی نداشت و چنین رکورد فروشی جابه جا کرد
من نمیدونم معیار شما برای محوبیت چیه اما بازی که کمتر از یک ماه به یک میایارد دلار درامد می رسه قطعا یکی از پرطرفدارترین بازی های دنیاست

Black Ops 4 پارسال کار یکسره کرد و اصلا بخش تک نفره داستانی نداشت و چنین رکورد فروشی جابه جا کرد
من نمیدونم معیار شما برای محوبیت چیه اما بازی که کمتر از یک ماه به یک میایارد دلار درامد می رسه قطعا یکی از پرطرفدارترین بازی های دنیاست
سلام اطلاعات اشتباه ندید
درامدزایی یک میلیارد دلاری BO4 در عرض یک ماه اصلا رکورد نیست. برای مثال MW3 تنها در عرض 16 روز به فروش یک میلیارد دلاری رسیده

Modern Warfare 3 hits $1 billion in 16 days - beating Avatar's record by one day

اتفاقا تو چند گزارش اخر مالی اکتیویژن بلیزارد به عملکرد کمتر از انتظار BO4 (باتوجه به اینکه مود بتل رویال داره) اشاره شده و اصلا انتظارات رو در سطح بالا برطرف نکرده

اين اتفاق براي يك نسخه افتاد بقيه نسخه هارو يادت رفته !
معيارهاي من تو صحبتام كاملا روشنه ولي مسلما فروش بالا تو معيارهاي من نيس...
ي مثال برات بزنم ببين فروش و ديده شدن موزيكاي ي نفر مثل جاستين بيبر خيلي بالاست ولي آيا موزيكاش قويه!؟

آخرین ویرایش:
سلام اطلاعات اشتباه ندید
درامدزایی یک میلیارد دلاری BO4 در عرض یک ماه اصلا رکورد نیست. برای مثال MW3 تنها در عرض 16 روز به فروش یک میلیارد دلاری رسیده

Modern Warfare 3 hits $1 billion in 16 days - beating Avatar's record by one day

اتفاقا تو چند گزارش اخر مالی اکتیویژن بلیزارد به عملکرد کمتر از انتظار BO4 (باتوجه به اینکه مود بتل رویال داره) اشاره شده و اصلا انتظارات رو در سطح بالا برطرف نکرده
درود
MW3 با هایپ MW2 به این رکورد در نسل 7 رسید با 31 میلیون پرفروش ترین شماره است
Black Ops 4 رکورد این سری در نسل 8 ارتقا کرد
Black Ops 3 حدود 27 میلیون نسخه فروش داشته
Call of Duty: Black Ops 4 sales higher than Black Ops 3, in-game content sales continues to increase | Charlie INTEL
Black Ops 4
sold-through more units than Black Ops III, with PC sell-through more than three times higher

Call of Duty: Black Ops 4 is selling 3-times faster than Black Ops III on PC
  • "Through its first three days of release, Black Ops 4 set a new Call of Duty® franchise record for most combined players, average hours per player and total number of hours played, on current generation consoles."
انتظارات اکتیویژن فوق العاده بالاست
اين اتفاق براي يك نسخه افتاد بقيه نسخه هارو يادت رفته !
معيارهاي من تو صحبتام كاملا روشنه ولي مسلما فروش بالا تو معيارهاي من نيس...
ي مثال برات بزنم ببين فروش و ديده شدن موزيكاي ي نفر مثل جاستين بيبر خيلي بالاست ولي آيا موزيكاش قويه!؟
به نظر شما مقایسه یه خواننده درپیت با یه بازی 60 دلاری +18 سال منطقیه ؟
زمانی میشه گفت یه سری محوبیت اش افت کرده که مثل assassin's creed از 12 میلیون نسخه دوم به 4 میلیون syndicate رسیده باشه
به هر حال این نظر شماست و محترم اما call of duty محبوبیت خودش حفظ کرده

درود
MW3 با هایپ MW2 به این رکورد در نسل 7 رسید با 31 میلیون پرفروش ترین شماره است
Black Ops 4 رکورد این سری در نسل 8 ارتقا کرد
Black Ops 3 حدود 27 میلیون نسخه فروش داشته
Call of Duty: Black Ops 4 sales higher than Black Ops 3, in-game content sales continues to increase | Charlie INTEL
Black Ops 4
sold-through more units than Black Ops III, with PC sell-through more than three times higher

Call of Duty: Black Ops 4 is selling 3-times faster than Black Ops III on PC
  • "Through its first three days of release, Black Ops 4 set a new Call of Duty® franchise record for most combined players, average hours per player and total number of hours played, on current generation consoles."
انتظارات اکتیویژن فوق العاده بالاست

شما همینطور به دادن امار اشتباه ادامه میدید و توقف ناپذیر هستید

لینکی که گذاشتید برای گزارش مالی سه ماهه اخر سال 2018 هست! زمانی که BO4 تنها چند هفته بیشتر عرضه نشده! که حالا بخود فروش 27 میلیونی BO3 رو بشکنه!!!

توقعات بالای اکیتیویژن هم از BO4 کاملا طبیعی هست چون وقتی عنوانی ناشناس مثل پابجی در سبک بتل رویال در عرض یک سال 50 میلیون نسخه میفروشه. BO4 با بتل رویال مثل نسخه های قبلی عمل میکنه بله نا امیدکننده است.

• Like
Reactions: Coma BlacK
شما همینطور به دادن امار اشتباه ادامه میدید و توقف ناپذیر هستید

لینکی که گذاشتید برای گزارش مالی سه ماهه اخر سال 2018 هست! زمانی که BO4 تنها چند هفته بیشتر عرضه نشده! که حالا بخود فروش 27 میلیونی BO3 رو بشکنه!!!

توقعات بالای اکیتیویژن هم از BO4 کاملا طبیعی هست چون وقتی عنوانی ناشناس مثل پابجی در سبک بتل رویال در عرض یک سال 50 میلیون نسخه میفروشه. BO4 با بتل رویال مثل نسخه های قبلی عمل میکنه بله نا امیدکننده است.
وقتی در همون چند هفته حدود 15 میلیون فروخته در مدت مشابه نسبت به BO3 بیشتر فروخته معناش میشه چی ؟
pubg یه عنوان 30 دلاری و اولین بازی پرطرفدار این سبک

Activision Blizzard Announces First-Quarter 2019 Financial Results | Activision Blizzard, Inc.

به نظر شما مقایسه یه خواننده درپیت با یه بازی 60 دلاری +18 سال منطقیه ؟
زمانی میشه گفت یه سری محوبیت اش افت کرده که مثل assassin's creed از 12 میلیون نسخه دوم به 4 میلیون syndicate رسیده باشه
به هر حال این نظر شماست و محترم اما call of duty محبوبیت خودش حفظ کرده
منظور منو نگرفتي هدف از اين مقايسه اين بود كه فروش بالا نشونه ي خوب بودن نيس ...
حالا در مورد اين بازي شما اصرار به كتمان حقيقت داري اون بحثش جداست و البته قابل احترام !

اگه به قسمت داستانی بازی اهمیت می دادند الان فروش بازی چندین برابر می شود .
کال اف تنها با قسمت داستانی مشهور شود بعد قسمت انلاین . الان هر دوتاش هرسال بدتر میشن . این نسخه جدید که ساخته اند بخش داستانی بازی رو هم حذف کردند . هر چن دیگه برای بهتر شدن بخش داستانی بازی هیچ گونه تلاشی نمی کنند. ارزشی هم براشون نداره.
مدرن 1و2 bo1واقعا از نظر بخش داستانی عالی بودند . ولی کم کاری شرکت سازنده و طمعه به سوده بیشتر هر نسخه از بازی منفورتر از نسخه دیگه. امیدوارم نسخه دیگه اگه مدرن4نباشه . با شکست روبه رو بشه.

جنگ سرد باید باحال باشه

تا حالا نداشتیم

جنگ سرد میشه متال گیر سالید
این نویسنده های اکتیویژن از پس همچین کانسپت هایی برنمیان، اومدن یه چی در وصف جنایات جنگی بنویسن تو 2019MW حقیقتا زاییدن. خدا رو شکر کمپین MW2019 لول دیزاین و گیم پلی واقعا خوبی داشت

• Like
  • Sad
Reactions: m.a.t and kamyy

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or