نسخه کالکتور ادیشن Skyrim رونمایی شد

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
00966351936881475331.jpg

سلام

Todd Howard، کارگردان بازی، وجود نسخه کالکتور ادیشن را تایید کرد که برای هر سه نسخه PS3، 360 و PC عرضه خواهد شد.

این نسخه ویژه از بازی شامل موارد زیر است:

- مجسمه Alduin: اژدهای Alduin که با نام‌های دیگری نیز از قبل ( The World Eater یا God of Destruction) نامیده می‌شود، می‌تواند از دلایل اصلی خرید این پک باشد. مدل آن دقیقا شبیه به اژدهای درون بازی می‌باشد، 12 اینچ بلندی داشته و از پلیمر با کیفیت ساخته شده است.

- The Art of Skyrim: کتاب 200 صفحه‌ای تمام رنگی با انواع و اقسام تصاویر از کاراکتر‌ها، موجودات، محیط‌ها و سلاح‌‌های بازی که بازیباز را با ریزه‌کاری‌های بازی آشنا می‌کند.

- ٰThe Making of Skyrim: یک DVD شامل پشت صحنه‌های اختصاصی و مصاحبه‌هایی با افراد مختلف در تیم Bethesda که در مورد مراحل مختلف ساخت و تدوین بازی صحبت می‌کنند.

این نسخه با قیمت نسبتا بالای 150 دلار هم اکنون برای پیش‌خرید موجود داست.

بازی در 11.11.11 منتشر می‌شود.

Source

اینا همیشه توی عکس جذاب و قشنگن ولی از جلو ارزش پولی که پاشون داده میشه رو ندارن. این موضوع توی اکثر این مدل پک ها صدف می کنه و اینم استثنا نیست . یه سری ها از این چیزا جم می کنن می خرن ولی کسایی که فقط بخاطر زیبایی این آژدها توی این عکس سراغش می رن ناامید میشن( الان یه سری ها میان می گن شما چند تا از اینا داری این قدر مطمئن صحبت می کنی)
بعد جالب اینجاست که دو نفر هم توی این تاپیک این پک اگه توی ایران پیدا بشه نمی خرن بعد همه شروع کردن به قش و ضعف رفتن واسش و آه و ناله واسه خالی شدن جیبشون!lol
الان به شما خیلی فشار امده؟
اگه یه سری به profile بجه ها بزنی می بینی که خیلیا شون الکی غش و ضعف نمی رن و خریدارن
هر کی می خره نوش جونش و من نمی گم اینجا همه دروغ می گن ولی فکر نمی کنم نیازی باشه اینجا توی هر تاپیک این مدلی، این موضوع رو مطرح کنیم که ایها الناس ما میخوایم این پک رو بخریم!خیلیا هستن که این پک رو می خرن و جیکشون هم در نمیاد. من منظورم به هیچ وجه شخص خاصی نیست بلکه دارم کلی می گم که این جو مضحک در مورد این کالکتور ادیشن های توی سایت از بین بره

آخرین ویرایش:
اینا همیشه توی عکس جذاب و قشنگن ولی از جلو اصلا ارزش پولی که پاشون داده میشه رو ندارن. این موضوع توی اکثر این مدل پک ها صدف می کنه و اینم استثنا نیست .
بعد جالب اینجاست که دو نفر هم توی این تاپیک این پک اگه توی ایران پیدا بشه نمی خرن بعد همه شروع کردن به قش و ضعف رفتن واسش و آه و ناله واسه خالی شدن جیبشون!lol
اگه یه سری به profile بجه ها بزنی می بینی که خیلیا شون الکی غش و ضعف نمی رن و خریدارن

تازگی مد شده ملت از اجق وجقا میگیرن قبلا هرکی از اینا میگرفت بهش میگفتن خل ولی الان کلاس داره

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or