نسخه پی سی Arkham City تاخیر خورد

• Thread starter Thread starter Mr.Ok
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Mr.Ok

کاربر سایت
batman-arkham-city-011.jpg

این بازی قرار بود در 21 اکتبر در آمریکای شمالی برای PC, PS3, Xbox 360 عرضه شود که نسخه ی PC قرار شد ماه بعد یعنی نوامبر عرضه شود .
تاریخ دقیق عرضه هنوز مشخص نشده است .

منبع

• Like
Reactions: raya2
مطمئن باش همین روزا خبر تاخیر AC R رو میبینی.:d:|

دِ بیا :|:d
راست میگی‌ ها، کم مونده عرضه شه، شاید تو خواب به یوبی وحی شده که تاخیر نزنه. شایدم عذاب وجدان گرفته می‌خواد آدم شه. البته بعید هس.
اخه معمولا تاخیر پی سی ـش زود اعلام میشد بعد دیگه بخش PC بازی تو سایت ها اپدیت نمیشد(نیوشاتز... و تریلر های جدید) تا بعد از ریلیز کنسولی ولی اندفعه انگار نه انگار! یوبی زده به خریت گویا:d
احتمالا این دفعه بدون اینکه بگه میخواد همینجوری عشقی تاخیر بزنه!!
اره 15 نوامبر میشه میریزن بخرن میبینن PCـیش نیست :|
میگن چرا نیومد جناب گیلموت میگه میاد حالا یه روز از صبح با همه DLCـیا میاد:d

ای بر خرمگس معرکه لعنت ! (یوبی ساف) :-&
استارت همه این تاخیر بازیا رو این بی همه چیز زد ! کلا مد شده هر بازی که نزدیک به تاریخش میشه یک تا 3 ماه عقب می اندازن ! اگه سر وقت بدن بقیه فکر میکنن چه بازی مزخرفی بوده ! کلا الن اگه بازی با 1 یا 2 ماه یا 1 سال تاخیر عرضه بشه بازی خوبی محسوب میشه و ارزش بازی کردن رو پیدا میکنه ! همه آتیشا از گور کنسول بلند میشه !)x
ولی به هرحال pc بازی هم میاد و ثابت میکنه خیلی سرتر بوده و هست ! تا ک یمیخواد تاخیر بزنه ! بلاخره فکر جیب مبارکش هم باید بکنه که ی پولی توش بره !

ولی من منطقی هستم و بهشون حق میدم :d
آخه اگه بازی همزمان منتشر بشه 80 درصد رو پی سی بازی میکنن که 40 درصدشون دانلود میکنن بازی رو ! رو فروش نسخه های کنسولی خیلی تاثیر میزاره

حالا خوبه که گفتن 1 ماه . به نظر من خیلی هم لطف کردن

• Like
Reactions: LBJ4Ever
الان این ه ربطی به یوبی داره یه سری بهش گیر دادن!
Next on bazicenter:
راک استدی مزخرفترین شرکت دنیاست که تو این نسل بازی هاش به شدت افت کرده.....

الان این ه ربطی به یوبی داره یه سری بهش گیر دادن!
Next on bazicenter:
راک استدی مزخرفترین شرکت دنیاست که تو این نسل بازی هاش به شدت افت کرده.....
اتفاقا کپکام DMC4 و RE5ـو به ترتیب با 5 و 6 ماه تاخیر برای PC ریلیز کردند اونبخت کپکام اونوقع شده بود حمایت کننده PC حالا این بیچاره ها کمتر از یک ماه تاخیر میزنن شدن تُف (:d)تازه DmC تا امروز برای PC تایید نشده
مد شده دیگه کاریش نمیشه کرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or