نسخه پی سی Arkham City تاخیر خورد

• Thread starter Thread starter Mr.Ok
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Mr.Ok

کاربر سایت
batman-arkham-city-011.jpg

این بازی قرار بود در 21 اکتبر در آمریکای شمالی برای PC, PS3, Xbox 360 عرضه شود که نسخه ی PC قرار شد ماه بعد یعنی نوامبر عرضه شود .
تاریخ دقیق عرضه هنوز مشخص نشده است .

منبع

• Like
Reactions: raya2
مثل اینکه پابلیشر ها از همه بیشتر به جهت وزش باد اهمیت میدن! آخه چه منطقی پشت این کار هست که اینا اومدن از یوبی تقلید کردن؟! یکی نیست بگه یعنی با تاخیر فروشتون دوبل میشه؟ نسخه قبلی که دلیلشون اضافه کردن فیزیک بود این بار دیگه دیدن نیازی به دلیل تراشی نیست و PC گیمر ها عادت کردن!

برای من بهتر شد :دی وقتم پر بود تو اون ماه داستان هم می ترسیدم اسپویل شه برام بخاطر صبر کردن :دی اما در کل حرکت جالبی نبود . حداقل یه دلیلی چیزی .

توف به ذاتشون یعنی الان باید نسخه ی 360 رو بخرم؟ 1 میلیون پول دادم :((. باید بازی رو روی دستگاه 300 تومان پیاده شم؟ :(.
توف به ذاتشون تاکید میکنم توف ...

توف به ذاتشون یعنی الان باید نسخه ی 360 رو بخرم؟ 1 میلیون پول دادم :((. باید بازی رو روی دستگاه 300 تومان پیاده شم؟ :(.
توف به ذاتشون تاکید میکنم توف ...
این یکی از همون بازی هایی هست که واقعا نسخه PC ارزش صبر کردن رو داره با اینکه به شدت منتظر بازی هستم و یکی از سه بازی اصلیم توی این سال محسوب میشه
میشه تا انتشار این بازی با بازی های دیگه اون ماه سر کرد.به اندازه ای بازی توی اون ماه میاد که آدم وقت سر خاروندن هم نداره

این یکی از همون بازی هایی هست که واقعا نسخه PC ارزش صبر کردن رو داره با اینکه به شدت منتظر بازی هستم و یکی از سه بازی اصلیم توی این سال محسوب میشه
میشه تا انتشار این بازی با بازی های دیگه اون ماه سر کرد.به اندازه ای بازی توی اون ماه میاد که آدم وقت سر خاروندن هم نداره
من که الان اعتقاد پیدا کردم Halo هم میخوای بزنی باید روی PC بازی کنی حس خاصی داره ...
ولی یه ماه صبر کردن خیلی زور داره :(. من که اگه کنسولم بتونه اجرا کنه فکر نکنم بتونم دوام بیارم.

من که الان اعتقاد پیدا کردم Halo هم میخوای بزنی باید روی PC بازی کنی حس خاصی داره ...
ولی یه ماه صبر کردن خیلی زور داره :(. من که اگه کنسولم بتونه اجرا کنه فکر نکنم بتونم دوام بیارم.
Skyrim و BF3 و MW3 و rage و ... هستند هنوز در خدمتت :دی دووم میاری .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or