نسخه های Angry Birds بیش از یک میلیارد بار دانلود شده اند !

Asmodeus

Dark is the path in the absence of light
کاربر سایت
angrybirdsspacetrailer0320610.jpg

به تازگی شرکت Rovio که سازنده سری Angry Birds است ، اعلام کرد که تا به حال این سری بیش از یک میلیارد بار دانلود شده است و این یک رکورد فوق العاده است .

همینطور پیش از این ، آخرین نسخه این بازی که با پسوند Space عرضه شد ، توانست در مدت 3 روز ، 10 میلیون بار دانلود شود که این یک رکور بسیار عالی است .

این سری در سال 2009 عرضه شده است که پس از آن این بازی بسیار گسترش یافته است و بر روی اکثر پلتفرم ها عرضه شده است و به تازگی بر روی مرورگر Google Chrome هم عرضه شده است .

بد نیست بدانید که این شرکت می گوید می خواهد این بازی را توسعه دهد و خبر های بیشتری را در مورد این بازی منتشر کند ، همینطور این استودیو در آخر گفت که این شرکت تا به حال در آمدی بیش از 103.3 میلیارد دلار داشته است .

بازیش خوبه ولی زیادی گنده ــش میکنن
به درد وقتی میخوره که خیلی بیکار باشی در وقت بیکاری هم من بیشتر دوست دارم super meat boy بازی کنم تا این! به نظرم خلاقیتی توش وجود نداره باز اون wog یه چیزی داشت

اين بازي بيشتر روي گوشي هاي آندرويد حال ميده وگرنه روي PC بازي كني آدم حوصلش سر ميره

دقیقا درسته..!!! ولی تو همین گوشی یا تبلت یا pc هم بد جوری اعتیاد آوره تو گوشی بد تر که شارژ گوشی که باهاش کلی کار داری رو تموم میکنه:d

یک سوال مهم دارم لطفا جواب بدید:
میخوام بدونم که
طوری این شرکت درآمد 100 میلیارد دلاری داشته؟؟ بازی که رایگان پخش شده و فروشی که نبوده؟
پس چجوری این درآمد برای حاصل شده از یک بازی رایگان؟؟
کسی میدونه؟

میخوام بدونم که
طوری این شرکت درآمد 100 میلیارد دلاری داشته؟؟ بازی که رایگان پخش شده و فروشی که نبوده؟
کسی میدونه؟

بازی رایگان نیست. هر نسخه ش 0.99$ هست.
Angry Birds Space
Angry Birds Rio
Angry Birds Seasons

میخوام بدونم که
کسی میدونه؟

هر نسخه از بازی 0.99 $ قیمتش هست و من یه جایی خوندم که نسخه رایگان این بازی بیشتر برای این شرکت سود داشته به دلیل درج تبلیغات در بازی با هزینه های بالا!

اين شركت كه انگري بردز رو فقط براي دانلود مي زاره و همه هم فقط دانلود مي كنن!
موندم چجوري 103 مليارد دلار درآمد داشته!!
مفتی که واسه دانلود نذاشته دوست عزیز پستای بالا رو بخون
یکی از بهترین بازی های آرکید.واسه وختایی هم خوبه که ۵ مین بیشتر وخ نداری بازی کنی یا منتظر لودینگ ۲۰ ثانیه ای باشی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or