نسخه های نسل هفتمی عنوان Mortal Kombat X کنسل شد

BEHZAD WESKER

کاربر سایت
mortal-kombat-x-artwork-alt.jpg

درود

شرکت وارنر اعلام کرد که نسخه های نسل هفتمی ( ps3 و x360) عنوانMortal Kombat X کنسل شده است. انها اعلام کردند که با وجود تلاش و پشتکار تیم سازنده ، نسخه های نسل هفتمی از کیفیتی بالایی برخوردار نیستند و نمیتوانند در سطح استانداردهای نسخه های نسل بعدی قرار بگیرد.

" نسخه های نسل هفتمی عنوان Mortal Kombat X کیفیت مورد انتظار که از یک عنوان Mortal Kombat انتظار میرورد را ندارند و بسیار متاسفیم که نتوانستیم عنوان مذکور را با توجه به برنامه ریزی که برای ان شده بود منتشر کنیم."

علاوه بر این شرکت وارنر اعلام کرد که کسانی که بازی را پیش خرید کرده اند میتوانند با مراجعه به خرده فروشی های مورد نظر پول خود را به طور کامل دریافت کنند.

عنوانMortal Kombat X برای کنسول های ps4 ، x one و پلتفرم pc در دسترس است.

منبع

آخرین ویرایش:
وقتشه باید بانسل هفتم خداحافظی بشه
جمع کنید دیگه بابا شورشو دراوردید
اخه فکرشو بکن یه بزرگواری داره این بازی رو با980tiبازی میکنه
اونوقت یکی دیگه بیاد همین رو راحت روی ایکس360 بازی کنه!!!!
مگه میشه ؟ مگه داریم؟
اره ، من :)

quote_icon.png
نوشته شده توسط
synthesizer

مگه میشه ؟ مگه داریم؟

میگم چیزه ، شما یه کاری کن ، رئیس جمهور شو ، قشر ضعیف حسابی حالشون جا میاد :D

مگه میشه ؟ مگه داریم؟

همینه دیگه .
یکی تا یکم وضعش از دیگران بهتر میشه قبلشو که نباید فراموش کنه !! :)
خود من همین کارتو دارم به صورت sli ولی دلیل نمیشه پلتفرمی که هنوز داره کار میکنه رو بندازم دور که !یه بازی مثل واچ داگز با اون گرافیک رو pc رو خود سازنده ، ضعیف ترش کرد داد رو رو نسل هفت بدون مشکل . خیلی از بازی های همین الان هم فکر کردی مشکلی پیش میومد با گرافیک کمتر بدن رو نسل هفت مثل ac unity و arkham knight ؟؟؟ یه سری سیاست های شرکت ها نذاشتن و گر نه همچنان میتونستن ادامه بدن :دی نسل هفت همونی بود که tlou با اون گرافیک عظیم روش اومد . شما داری پلتفرم pc رو با نسل هفت مقایسه میکنی که جدی مسخرست .
این عقاید هم قاب کن بذار رو دیوار چون جدا خیلی بی مفهومه :x

همینه دیگه .
یکی تا یکم وضعش از دیگران بهتر میشه قبلشو که نباید فراموش کنه !! :)
خود من همین کارتو دارم به صورت sli ولی دلیل نمیشه پلتفرمی که هنوز داره کار میکنه رو بندازم دور که !یه بازی مثل واچ داگز با اون گرافیک رو pc رو خود سازنده ، ضعیف ترش کرد داد رو رو نسل هفت بدون مشکل . خیلی از بازی های همین الان هم فکر کردی مشکلی پیش میومد با گرافیک کمتر بدن رو نسل هفت مثل ac unity و arkham knight ؟؟؟ یه سری سیاست های شرکت ها نذاشتن و گر نه همچنان میتونستن ادامه بدن :دی نسل هفت همونی بود که tlou با اون گرافیک عظیم روش اومد . شما داری پلتفرم pc رو با نسل هفت مقایسه میکنی که جدی مسخرست .
این عقاید هم قاب کن بذار رو دیوار چون جدا خیلی بی مفهومه :x
ازشما بعیده
شما که واسه خودتون سیستم قدرتمند تهیه کردید دلیل نمیشه به خاطر اینکه بقیه هم بتونند بازی کنند بیایی همون بازی رو فقط با رزولوشن بالاتر وکمی تاقسمتی!انتی الیازینگ تجربه کنی!!
تو دنیایی که مازندگی میکنیم چیزی وجود داره به نام پیشرفت تکنولوژی
همه ساله تکنولوژی های جدید به جای فناوری های قدیمی جایگزین میشن واین پیشرفت ادامه داره
باید قبول کنید کنسول های نسل هفتمی توانایی پردازش بسیار محدودی دارندالبته نسبت به کامپیوتر های امروزی وکنسول های نسل فعلی
حتی کنسول های نسل فعلی هم باینکه بسیار بسیار قوی هستند اما بازهم تاحدودی دست سازندگان بازی رو میبندند وباعث میشه بازی ای که ساخته میشه به طور کامل برای سیستم های قدرتمندی مثله سیستم شما بهینه نباشه وقدرت پردازشی بالای سیستم شمادراینجا به خاطر ضعف کنسول هاهدر میره
اغلب استودیوهای بازی سازی عناوین خودشون رو براساس قدرت وتوانایی کنسول های فعلی میسازند ودرمرحله بعد با اجرای افکتهایی که به نظرم بیشترشون بهینه نیست واسه pcپورت میشن

الان به عنوان مثال فیفا15 رو من دارم 150 فریم با تنظیمات اخر بازی میکنم
چرا بازی اینقدر سبکه؟چرا اینقدر گرافیکش پایینه ؟اونم بابالاترین سطح تنظیمات؟
دلیلش واضح هستش چونکه روی xbox360و ps3هم بتونه اجرابشه
شما یک دلیل به من بده که چرا من وشمانباید فیفا رو باگرافیک بالاتر بازی کنیم؟
وهمینطور بقیه بازی ها.....
مگه ماگناه کردیم؟

آخرین ویرایش:
ازشما بعیده
شما که واسه خودتون سیستم قدرتمند تهیه کردید دلیل نمیشه به خاطر اینکه بقیه هم بتونند بازی کنند بیایی همون بازی رو فقط با رزولوشن بالاتر وکمی تاقسمتی!انتی الیازینگ تجربه کنی!!
تو دنیایی که مازندگی میکنیم چیزی وجود داره به نام پیشرفت تکنولوژی
همه ساله تکنولوژی های جدید به جای فناوری های قدیمی جایگزین میشن واین پیشرفت ادامه داره
باید قبول کنید کنسول های نسل هفتمی توانایی پردازش بسیار محدودی دارندالبته نسبت به کامپیوتر های امروزی وکنسول های نسل فعلی
حتی کنسول های نسل فعلی هم باینکه بسیار بسیار قوی هستند اما بازهم تاحدودی دست سازندگان بازی رو میبندند وباعث میشه بازی ای که ساخته میشه به طور کامل برای سیستم های قدرتمندی مثله سیستم شما بهینه نباشه وقدرت پردازشی بالای سیستم شمادراینجا به خاطر ضعف کنسول هاهدر میره
اغلب استودیوهای بازی سازی عناوین خودشون رو براساس قدرت وتوانایی کنسول های فعلی میسازند ودرمرحله بعد با اجرای افکتهایی که به نظرم بیشترشون بهینه نیست واسه pcپورت میشن

مگه ماگناه کردیم؟

عزیز دل ! چه ربطی داره اخه که فیفا 15 رو pc سبک ساخته شده تا رو کنسول هم راحت اجرا شه !!! یعنی کشتی منو با این منطقت :|
خیلی از بازی های هستن نسخه pc شون خیلی سرتر از نسخه کنسولیه ! واچ داگز گرافیکش پایین بود رو pc چون رو نسل هفت اومد ؟؟؟ یا دیگه واضح ترین نمونه که جی تی ای وی بود اول واسه نسل هفت اومد اخر سر با یه گرافیک توپ اومد رو pc !
mgs phantom هم حتما نخوده که رو pc این قدر فوق العادس از نظر گرافیکی ...
شما میگی چیزی به وجود اومده به اسم پیشرفت ! همین پیشرفت هم همیشه خوب نیست که بخوام توضیح بدم به تاپیک مربوط نمیشه ...

مگه ماگناه کردیم؟
من کاری ندارم، ولی فیفا نسخه نسل جدید و قدیمش کلا فرق می کنه با هم.

عزیز دل ! چه ربطی داره اخه که فیفا 15 رو pc سبک ساخته شده تا رو کنسول هم راحت اجرا شه !!! یعنی کشتی منو با این منطقت :|
خیلی از بازی های هستن نسخه pc شون خیلی سرتر از نسخه کنسولیه ! واچ داگز گرافیکش پایین بود رو pc چون رو نسل هفت اومد ؟؟؟ یا دیگه واضح ترین نمونه که جی تی ای وی بود اول واسه نسل هفت اومد اخر سر با یه گرافیک توپ اومد رو pc !
mgs phantom هم حتما نخوده که رو pc این قدر فوق العادس از نظر گرافیکی ...
شما میگی چیزی به وجود اومده به اسم پیشرفت ! همین پیشرفت هم همیشه خوب نیست که بخوام توضیح بدم به تاپیک مربوط نمیشه ...

افرین متال گیر فانتوم پین رو خوب اومدی
همین متال گیر شما برو ببین تفاوت نسخه pc ultra settingرو مقایسه کن با نسخه های xo و ps4
ببین خداوکیلی چقدرتفاوت دارند؟
خوب من برات میگم:رزولوشن بالاتر+فریم ریت بالاتر وانتی الیازینگ +یکی دوتا تکنیک بدردنخور دیگه...
ولی بیس واساس گرافیک نسخه های کنسولی وpcنزدیک به هم هستش درحالی که مثلاpcشما حداقل6برابرps4قدرت داره
وقتی میگیم 6برابر ps4قدرت داره انتظار داریم چیزی بیشتر از انتی الیازینگ و رزولوشن ودوتا تکنیک تفاوت داشته باشند
وهمینطور بازی های دیگه وتااخرنسل باید چوب ضعیف بودن کنسول هاروبخوریم چون بازی هابرای کنسول هابهینه میشن نه pc high spec

فحوای کلام کاربر synthesizer درسته، اکثر بازی‌ها لید پلتفرمش PC نیست، علتش هم فروش پایین‌تر بازی‌ها روی PC نسبت به کنسول‌ها هست، رعایت نکردن کپی رایت و به اشتراک گذاری غیر قانونی بازی‌ها نتیجه خودشو اینطور نشون می‌ده، اگر طرفداران و کاربران PC بازی‌ها را اورجینال بخرند و بابتش پول پرداخت کنند ناشرین و توسعه‌دهندگان بازی به PC توجه بیشتری خواهند کرد.

در تایید حرفای دوستان، کنسل شدن نسخه های نسل هفتمی خیلی حالمو گرفت، مخصوصا بعد از اون همه وعده های ناشر. دلیلش هم اصلا قانع کننده نبود این کارو کردن چون توسعه بازی برای x360 و ps3 هزینه بردار بود و سود دهی قابل توجهی واسشون نداشت وگرنه MGS V , GTA V ,BF , COD Resident Evil ,و..... کلی عنوان معروف دیگه همین امسال منتشر شد به نظر من باید به عنوان آخرین mk برای نسل هفتم منتشر میشد،
اما...
خیلیا نمیتونن الان رو نسل 8 شیفت کنن، من خودم سال ها از playstation خداحافظی کردم ولی وقتی پارسال شنیدم Ace combat infinity داره میاد از روی علاقه ps3 رو تهیه کردم ، خیلی از دنیای بازی جا مونده بودم کلی عنوان بازی باحال مونده تموم نکردم وقت نمیکنم، فعلا خیلیا نمیتونن به نسل هشتم مهاجرت کنن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or