نسخه های نسل هفتمی عنوان Mortal Kombat X کنسل شد

BEHZAD WESKER

کاربر سایت
mortal-kombat-x-artwork-alt.jpg

درود

شرکت وارنر اعلام کرد که نسخه های نسل هفتمی ( ps3 و x360) عنوانMortal Kombat X کنسل شده است. انها اعلام کردند که با وجود تلاش و پشتکار تیم سازنده ، نسخه های نسل هفتمی از کیفیتی بالایی برخوردار نیستند و نمیتوانند در سطح استانداردهای نسخه های نسل بعدی قرار بگیرد.

" نسخه های نسل هفتمی عنوان Mortal Kombat X کیفیت مورد انتظار که از یک عنوان Mortal Kombat انتظار میرورد را ندارند و بسیار متاسفیم که نتوانستیم عنوان مذکور را با توجه به برنامه ریزی که برای ان شده بود منتشر کنیم."

علاوه بر این شرکت وارنر اعلام کرد که کسانی که بازی را پیش خرید کرده اند میتوانند با مراجعه به خرده فروشی های مورد نظر پول خود را به طور کامل دریافت کنند.

عنوانMortal Kombat X برای کنسول های ps4 ، x one و پلتفرم pc در دسترس است.

منبع

آخرین ویرایش:
خبر ناراحت کننده ای بود...بعد از این پورت افتضاح روی PC...منتظر بودم که نسخه x۳۶۰ بازی رو بدون مشکل افت فریم و‌لگ‌شدید بازی کنم!!!، اما متاسفانه کنسل شد!!!

پس injustice اخرین بازی درست و حسابی فایتینگ برای نسل هفتمی ها بود!

به این میگن حرکت کثیف

اینهمه نسل هفتیا منتظر بودن بعد یهو میگن کنسله

به نظرم اینا همه فشار هست برای اینکه همه به نسل هشت کوچ کنند

اینجور اتفاقات به نفع ما نسله هشتیاست اما وقتی یه بازی مثل متال برا نسل هفت میاد دیگه در واکنش به بعضی سازنده ها باید گفت......

خبر ناراحت کننده ای بود...بعد از این پورت افتضاح روی PC...منتظر بودم که نسخه x۳۶۰ بازی رو بدون مشکل افت فریم و‌لگ‌شدید بازی کنم!!!، اما متاسفانه کنسل شد!!!

Mortal Kombat X با اخرین اپدیت v20150812 روی PC هیچ مشکلی نداره راحت 60FPS میگریم .

مگه اینکه سیستم نفتی باشه نتونه بازی اجرا کنه .

منم امیدوار بودم که روی نسل 7 بییاد که شما بتونی راحت mkx رو بازی کنی...
اما اگه انتظار داشتی با 730!!!!بتونی mkx رو ،روی pc راحت بازی کنی که انتظار زیادی داشتی!چون حداقل کارت مورد نیاز بازی 460 هست که کارت شما با فاصله ازش ضعیف تره .بازی گرافیک فوق العاده بالایی داره و نیازمند کارتی که بتونه 60 فریم ثابت رو بده که من فکر میکنم همون 460 هم از پسش بر نییاد
کارتای همرده و هم قدرت کارت شما تو نسل قبل هم جزو کارتای ضعیف و نامناسب برای بازی طبقه بندی میشدن دیگه الان که بماند.
من خیلی وقته دارم MKX رو بازی میکنم و هیچ ایرادی هم نداشته بازی از نظر فریم و گرافیک بسیار عالی و زیباست

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or