شایعه نسخه های نسل قبلی Mortal Kombat X تاخیر خورد

NaRiiMaN

Equality is a Utopian Fantasy
ناظم انجمن
نسخه های نسل قبلی Mortal Kombat X تاخیر خورد(آپدیت: تایید شد)

Mortal Kombat X قرار است که اوایل آپریل برای PC و کنسول ها منتشر شود، اما ظاهرا خبری از عرضه ی آن بر روی Xbox 360 و PS3 تا بعد از عرضه ی بازی نیست.
به نقل از Game در توییتر، این دو نسخه از بازی متحمل تاخیر کوچکی خواهند شد.
هنوز جزئیاتی از تاریخ عرضه ی جدید بازی بر روی X360 و PS3 منتشر نشده.

آپدیت:
Warner Bros. به صورت رسمی تایید کرد که نسخه های PS3 و X360 تا تابستان تاخیر خورد.

Mortal Kombat X se retrasa en PS3 y Xbox 360 | MeriStation.com

آخرین ویرایش:
تو تاپیک تاریخ عرضه ها هم گفتم تو فایل های تاریخ عرضه Mad Max نوشته شده بود نسخه نسل قبل MKX تا ژوئن تاخیر خورده.
NR هم در مصاحبه های اخیرش نسبت به نسخه نسل قبلی بازی بی اعتنایی کرده و دخالتی هم تو کار استدیو پورت کننده نمی کنه.

به نظر WB Games تمرکز اصلیش رو میخواد روی بازی های کنسول های جدید بذاره برای مثال نسخه نسل قبلی Dying Light و Max Max رو کنسل کرد و Arkham Knight هم فقط برای کنسول های نسل جدیده. پورت نسخه نسل قبل Shadow of Mordor هم بسیار بده بوده و فروش نسخه نسل قبل هم پایین تر از انتظار بوده مشخص نیست شاید نسخه نسل قبل MKX کلا کنسل بشه.

به نقل از Game در توییتر، این دو نسخه از بازی متحمل تاخیر(تغییر) کوچکی خواهند شد.

Mortal Kombat X se retrasa en PS3 y Xbox 360 | MeriStation.com
خخخ دوباره دارن ضعیف کشی میکنن
فکر کنم بازی رو به حجم 4 گیگ برسونن و یک کارکتر میزارن براش که با خودش مبارزه کنه ( البته اگه بازی رو توش باگ پر کنن فک نکنم بازی بالا بیاد):d
اینم مثل:middel earth یه تغییر کوچیک تو بازی داری
من موندم ps3 این god of war رو چطوری اجرا کرد با حجم 40 که الان نمیتونه shadow morder رو با حجم 6 گیگ اجرا کنه:-/
:-/

نمیدونم شاید ps3 ایراد داره و سازنده ها اصلا رو بازیشون باگ درست نمیکنند:))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or