نسخه نهایی iOS 5 منتشر شد !!!

• Thread starter Thread starter A-L-I
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ديشب با كلي بيخوابي كشيدن نصب كردم واقعا شاهكاره روحه استيو شاد كم كم رارم ميرم تو كاره قابليتايه جديدش واسه نصب حتما آخرين آيتيونزو نصب كنيد و قبله دادنه فريمور گوشيرو به دي اف يو ببريد و بعد از نصب هم با نت نتظيماته ويزاردو انجام بدين موقع نصب فايروالتون رو غيره فعال كنيد جيله تترش اومده و انتتر هم امروز فردا مياد تو آپديت كردنش شك نكنيد.

• Like
Reactions: A-L-I
فوق العادست ! عاليه ! واقعاً انتظار من كمتر از اين حرفها بود . نسخه هاى بتا رو كه تست ميكردم ميگفتم اين سيستم اصلاً ظاهراً براى آيفون جديده و براى آيفون 4 سنگينه ، ولى الان ثابت شد كه سيستم خيلى سبكتر شده ، سافارى سريعتر شده . سويچ كردن بين اپليكيشنها سبكتر شده .. از 4 سبكتره عاليه . بنچ ماركها هم اينو ثابت كردن كه آيفون 4 سريعتر شده و مثل اينه كه شما گوشى جديد خريده باشيد .

Touch Assistance خيلى جالبه و آى مسجز خيلى سريع و سبكه . و براى آيپد هم مولتى تاچ گسچرش فوق العادست . همونطور كه گفته شد كاملترين سيستم عامل بين تمام سيستم عاملهاى موبايله

Sent from my iPhone using Tapatalk

یعنی جیلبریک دائمی میشه ؟ یا موقت ؟ من زیاد وارد نیستم.
بازیا که دارم همه میپره اینو الان به 5 آپدیت کنم ؟

اگه همه چی Ok هست یه راهنما یا آموزشی چیزی واسه جیلبریکش بزارید.

دوستان عزیز :
این ورژن فعلا تتر جیلبریک شده و به محض ورود کامل iPhone 4s جیل آنتتر هم به احتمال فوق العاده زیاد میاد .
بازی هم روی تتر اجرا میشه و راحت .

سیو هاشون رو با iFunbox کپی بگیر ، بعد 5 کن و جیلبریک کن ، و بازی ها رو که (پاک میشه) دوباره نصب کن و سیوهاشون هم کپی کن

• Like
Reactions: raya2
جيلبرك iOS 5 براي iPad 2 هم اومده؟ اگه من به 5 ارتقا بدم و جيلبرك كنم برنامه هاي Cydia كه نصب كردم دوباره نصب كنم كار ميكنه؟ مخصوصا Tor Browser كه خيلي برام مهمه

اونا که بکاپ میگیری و وقتی ریستور میکنی خودش میگه که از روی بکاپ هات ریستور کنم یا نه یه آیفون نو باشه ، تو باید بگی که بکاپ هاتو به کار بگیره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or