نسخه نهایی فایرفاکس 4 منتشر شد

پانوراما...

24778992968248479584.jpg

یا کلید ترکیبی Ctrl + Shift + E

من حرفم رو پس می گیرم خیلی خوب شد داشتم امتحانش می کدم من همیشه با سایت هری پاتر مشکل داشتم که حالا سریع تر باز میشه و همیشه تو میهن دانلود عکس ها دیر لود می شد ولی حالا همون موقع لود میشه

به شخصه باید بگم که اصلآ با طراحیش موافق نیستم ! خیلی چیزارو تغییر دادن که واقعآ عادت کردن به این چیزا اونم به صورت یهویی اصلآ برام امکان پذیر نیست ! به شخصه همین فایر فاکس قدیمی تر رو ترجیح میدم چون احساس میکنم طراحیش خیلی از نسخه ی چهارم بهتر و دلنشین تره و سرعتش هم قانع کنندس نسبت به بقیه ی مرورگر ها !
خیلی سرعتش خوب شده، اما نمیدونم چرا دیگه با IDM 5.18 من کار نمیکنه؟

IDM 6.05 اومده چرا گیر دادی به 5.18 روله؟:biggrin1: جدیدش که خیلی بهتره!
کلا میخواد بگه کار سازگار نیست :d مجبوریم Copy را بزنیم بعد بریم تو IDM وارد کنیم:d
بمیری امین:d

سرانجام فایرفاکس ۴ به صورت رسمی منتشر شد.​
از دیروز خبر قرار گرفتن ویرایش نهایی فایرفاکس ۴ روی سرورهای موزیلا منتشر شد اما در صفحه‌ی اصلی سایت فایرفاکس خبری از این نسخه نبود.تا این که چند ساعت پیش صفحه‌ی فایرفاکس در سایت موزیلا تغییر کرد و این نسخه برای دانلود در اختیار کاربران قرار گرفت.​

Screenshot-3.png

امکانات خیلی خوبی به فایرفاکس ۴ اضافه شده.طراحی فایرفاکس تغییر کرده و طبق Benchmarkها سرعت بالا هم یکی از ویژگی‌های بارز این نسخه است.نیازی به صحبت در مورد این ویژگی‌ها نیست.خیلی از وبلاگ‌ها و وب‌سایت‌ها در مورد این ویژگی‌ها نوشتن.می‌تونید این مطالب رو در مورد فایرفاکس ۴ بخونید:​
موزیلا همیشه برای انتشار نسخه‌های خاص فایرفاکس و گسترش خبر انتشار برنامه‌های خاصی داره.از جشن انتشار گرفته (که با فایرفاکس ۳ تجربه‌اش کردیم) تا ایده‌هایی در مورد توییتر و فیس‌بوک.امروز هم طبق همین روال برنامه‌هایی وجود داره که شما هم می‌تونید در اون‌ها شرکت کنید.​

سایت موزیلا
صفحه‌ای که آمار دانلود رو نشون میده بسیار زیبا طراحی شده.در این صفحه میشه آمار دانلود رو به صورت زنده دید.​

Screenshot-4.png

همچنین پراکندگی دانلود در کشورهای مختلف دنیا و تعداد دانلودها در دقیقه نمایش داده میشن.در این لحظه که دارم این مطلب رو می‌نویسم فایرفاکس ۴ چیزی در حدود ۷۵۰۰ بار در دقیقه دانلود میشه!با کلیک روی دایره‌ی پایین سمت چپ می‌تونید آمار دانلود در قاره‌ها رو ببینید.

توییتر
برای پیگیری توییت‌ها در مورد فایرفاکس ۴ هم صفحه‌ای به نام Firefox 4 Twitter Party طراحی شده که وقتی لود میشه لوگوی فایرفاکس رو با استفاده از آواتار کاربرانی که در مورد فایرفاکس ۴ توییت کردن می‌سازه و به صورت تصادفی بعضی از اون‌ها رو نشون میده.​

Screenshot-5.png

برای این که آواتار شما هم در صفحه نمایش داده بشه توییت‌های مربوط به فایرفاکس ۴ رو با #fx4 تگ کنید.برای دیدن این که دوستانتون در مورد فایرفاکس ۴ چی نوشتن از Who’s at the party استفاده کنید و نام کاربری توییترشون رو وارد کنید.​
فیس‌بوک
به صفحه‌ی فایرفاکس در فیس‌بوک بخشی برای فایرفاکس ۴ اضافه شده که با استفاده از اون می‌تونید خبر انتشار فایرفاکس ۴ رو روی وال فیس‌بوک‌تون منتشر کنید.کافیه به این صفحه برید و روی یکی از ۴ Badge تعریف شده کلیک کنید.صفحه Share کردن فیس‌بوک باز میشه.​

Screenshot-6.png

فایرفاکس یک مرورگر فوق‌العاده است.به گسترشش کمک کنید.​

triton.ir

++++++++

کلا میخواد بگه کار سازگار نیست :d مجبوریم Copy را بزنیم بعد بریم تو IDM وارد کنیم:d
بمیری امین:d

هان:دی بلد نیستی دیگه :دی

خو روله، بده لینکش را (البته با کرک خوب ) :biggrin1:

بیا روله :دی

http://hotfile.com/dl/111453725/3a7da0c/6.05.rar.html

• Like
Reactions: Navid

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or