نسخه سانسور شده عنوان Wolfenstein: The new order در اتریش و آلمان عرضه خواهد شد

kn!ghtf@ll

کاربر سایت
87006399277106730843.jpg

امروز شرکت Bethesda ناشر بازی Wolfenstein: The new order در وبلاگ رسمی خود اعلام کرد که این عنوان به صورت سانسور شده در کشور های اتریش و آلمان عرضه خواهد شد.
بنا بر گفته این کمپانی این بازی دارای نماد هایی از نازی ها میباشد که این علائم و نماد ها در این کشور ها ممنوع است و مجازات آن زندان میباشد.
بنابر گفته آن ها این بازی در این 2 کشور دارای هیچ گونه نمادی درباره نازی ها نخواهد بود.
بنابر این کمپانی Bethesda اعلام کرد نسخه Pc این بازی دارای قفل امنیتی Geo یا همان جفرافیایی خواهد بود که باعث میشود تا نسخه وارداتی در این کشور ها قابل بازی نباشد.

Wolfenstein: The New Order to be Censored in Germany and Austria - IGN

والا المانی های الان تازه افتخارم میکنن فقط توی خونشون نه خیابون حالا این چرا حذف کرده دلیلش به نظرم اینکه خیلی به نازی ها توهین شده توی بازی وگرنه عمرا حذف میکردن من دلیلش این میدونم

والا المانی های الان تازه افتخارم میکنن فقط توی خونشون نه خیابون حالا این چرا حذف کرده دلیلش به نظرم اینکه خیلی به نازی ها توهین شده توی بازی وگرنه عمرا حذف میکردن من دلیلش این میدونم
:d
ادم چه چیزا که این روزا نمی خونه
قبلا ایرانی جماعت عادت داشت از طرف کل ایران حرف بزنه جدیدا المان هم اضافه شده

حالا مگه آلمانی ها خیلی به نازی ها علاقه دارن که با توهین به نازی ها به آلمانی ها هم توهین بشه؟:|
ویرایش: انگار خیلی علاقه دارن به نازی ها:|

آخرین ویرایش:
:d
ادم چه چیزا که این روزا نمی خونه
قبلا ایرانی جماعت عادت داشت از طرف کل ایران حرف بزنه جدیدا المان هم اضافه شده

وقتي كسي كامنت ميذاره و يه موردي رو بيان ميكنه بهتر فقط بخوني محل زندكي من تا هانوفر يا كلن يه قطاره من باهاشون روابط تنكاتنكي دارم و ديدم توي خونه هاشونو يه كلاهخود سربازه نازي ساده ٢٠٠٠ يورو معامل ميشه اونم زير زميني يا مدالاشون باور نميكنه لب تر كن برات عكس ميفرستم كه خودم از تو خونه يكي شون كرفتم خوب ؟ افرين كيمر من

Sent from my iPhone using Tapatalk

وقتي كسي كامنت ميذاره و يه موردي رو بيان ميكنه بهتر فقط بخوني محل زندكي من تا هانوفر يا كلن يه قطاره من باهاشون روابط تنكاتنكي دارم و ديدم توي خونه هاشونو يه كلاهخود سربازه نازي ساده ٢٠٠٠ يورو معامل ميشه اونم زير زميني يا مدالاشون باور نميكنه لب تر كن برات عكس ميفرستم كه خودم از تو خونه يكي شون كرفتم خوب ؟ افرين كيمر من

دقیق حرف شما درسته دایی من هم فرایبورگ زندگی میکنه این حرف رو من 5 سال پیش از خودش شنیدم و اینکه نازیسم رو بخشی از تاریخ مهمه کشورشون میدونن و یه جورایی بهش افتخار هم میکنن..!!فرقه نیو نازیسم هم تقریبا همین رو بیان میکنه.من اگه از خوده داییم نمیشنیدم باورم نمیشد تا الان پست شما رو دیدم یاده حرف اون آقا افتادم.

المان قوی ترین و درحال حاضر ثروتمندترین کشور اتحادیه اروپا اونقدر نفوذ داره که ی بازی کامپیوتری رو محدود به نمادها و استانداردهایی که خودش میخواد بکنه ، وضعیت امروز اقتصادی المان برمیگرده به جنگ جهانی دوم و اون ثروت عظیمی که از ی هودی ها بدست اوردن . هیتلر و نازیسم برای این مردم مثل ما حکم هخامنش و ی اسطوره داره .
در ضمن تمام پیشرفت های نظامیرو صنعتی و ... امروز برمیگرده به المان جنگ جهانی دوم .

دقیق حرف شما درسته دایی من هم فرایبورگ زندگی میکنه این حرف رو من 5 سال پیش از خودش شنیدم و اینکه نازیسم رو بخشی از تاریخ مهمه کشورشون میدونن و یه جورایی بهش افتخار هم میکنن..!!فرقه نیو نازیسم هم تقریبا همین رو بیان میکنه.من اگه از خوده داییم نمیشنیدم باورم نمیشد تا الان پست شما رو دیدم یاده حرف اون آقا افتادم.

یعنی اصلا یک وضعی یک چیزی میگیم یک چیزی میشنوید
به قدری هم دارن قدرت میگیرن که حد نداره

نازیسم یه بخشیش ریشه در ملی گرایی و ناسیونالیسم آلمانی ها داره و در اصل از همین ملی گرایی افراطی آغاز شده. اون عده ای از آلمانی ها هم که بهش افتخار می کنند احتمالا جزو همین دسته هستن. ما هم نظیرش رو کم توی کشورمون نداریم . افرادی که عرب ها رو تحقیر می کنن و دم از آریایی بودن می زنن. اینجور افراد شاید کم و بیش توی همه ی کشورها باشن پس بهتره به کل جامعه تعمیمشون ندیم و مثلا نگیم که همه ی آلمانی ها به نازیسم افتخار می کنند.

کشتن 6 میلیون یهودی- اشغال کردن نروژ - اشغال کردن و کلی جنایت در لهستان حقیقتا هم افتخار داره :-&:|
ببین موضوع افتخار نیست المانی ها باعث پیشرفت جهان شدن هم علمی و پزشکی هم جنگی اینو جدا کردند از حزب نازی البته هنوز خیلی ها به هیتلر تعصب دارند دولت المانم گفته بود من خیلی گشتم مصاحبه تلوزیونشو پیدا نکردم باز میگردم توی تی وی سریه انتخابات بود یارو گفت هرکی نازی هارو دوست داره داشته باشه چون بخشی جدا نشدنی از المانه اما تو خونش نه محل کار و نه ذر جامعه فقط توی خونش توی سوئد یه برنامه مستند پخش میکرد چند سال پیشه درباره بازی های مرتب به جنگ جهانی دوم میگفت ما توی بازی نازی میکشم ولی نمیدونیم چه اتفاقی خطرناکی داره میوفته اونم تبلغ دوباره نازی هست نه جنایتاشون چون بازی کن داره توی تاریخ واقعی بازی میکنه نه ساختگی اینکه قدرت نازی ها رو دربازی ها نمایش میذارن حالا به نفع گیمر تضعیف کردنش اینو گیمر می فهمه ولی این تاثیرات مخربی روی ذهن افراد میذاره و بیشتر به این حزب علاقه میشن تا نفرت به خاطر همین طرز فکرها بازی های جنگ جهانی دوم اینقدر کم شدن البته نه به خاطر اون مستند کلی گفتم ولی اینو همیشه به یاد داشته باش بازی ها و فیلم های هالیودی روابط نزدیک با اوضاع جهانی داره مثل اومدن دوتا فیلم در مورد جنگ جهانی دوم امسال و این بازی من اینارو به هم مرتب میدونم که دست های پشت این عرضه ها هست اونم الان و اوضاع اکراین در اروپا حالا دوستان گفتن چرا اتریش چون زبان هردو کشور یکی هست و من احتمال اینو میدم که دیالوگ هام سانسور شده باشن وگرنه ایتالیا هم خودش نازی پرست بودن در اون زمان درکل استقبال میشه از این عنوان و این بازی یه نازی خراب کن تمام عیار هست نسبت به عنوان های دیگر کمپانی ها

در تکمیل فرمایشات شما این نکته رو اضافه میکنم که ، در طول تاریخ حداقل در اروپا از ایجاد حذب نازیسم به رهبری هیتلر ، هیچ رهبری نمی تونید پیدا کنید که یک نژاد رو یک ملت رو به این شکل مدیریت کنه . هیتلر پایه های فرهنگی رو 70 سال پیش بنیانگذاری کرد که امروز اثراتش رو مردم خود المان احساس میکنن ، اون دسیپلین و نظم و انظباط رو، اصلاح نژادی از نظر سلامت فردی ورزش ممنوعیت سیگار کشیدن خانم ها برای جلوگیری از تاثیرش روی بچه ها ایجاد حس وطن دوستی ، ایجاد رشد اقتصادی و ...
همین امروز جامعه مدنی المان به دور از قوانین اتحادیه اروپا و سازمان ملل این مرد رو تحسین میکنن ، تو قلبشون تو مغزشون ، نه به خاطر کشتار یهودی ها به خاطر جایگاهی که امروز مردمش از هر لحاظ تو دنیا دارن .
ولفن اشتاین 1 خیلی قشنگ نواوریها ی اون زمان رو نشون داد اختراعات عجیب اون زمان که المان درش پیشتاز بود و هست .
باید دید تو این نسخه هنوز اثری از اون ازمایشگله ها و موحودات مخوف هست یا نه .

تو خبر گفتن آلمان
یادمه مایکروسافت سر همین جریان سانسور Gears of War 2 رو تو آلمان منتشر نکرد
چون نمیخواست بازیش سانسور شده منتشر بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or