نسخه سانسور شده عنوان Wolfenstein: The new order در اتریش و آلمان عرضه خواهد شد

kn!ghtf@ll

کاربر سایت
87006399277106730843.jpg

امروز شرکت Bethesda ناشر بازی Wolfenstein: The new order در وبلاگ رسمی خود اعلام کرد که این عنوان به صورت سانسور شده در کشور های اتریش و آلمان عرضه خواهد شد.
بنا بر گفته این کمپانی این بازی دارای نماد هایی از نازی ها میباشد که این علائم و نماد ها در این کشور ها ممنوع است و مجازات آن زندان میباشد.
بنابر گفته آن ها این بازی در این 2 کشور دارای هیچ گونه نمادی درباره نازی ها نخواهد بود.
بنابر این کمپانی Bethesda اعلام کرد نسخه Pc این بازی دارای قفل امنیتی Geo یا همان جفرافیایی خواهد بود که باعث میشود تا نسخه وارداتی در این کشور ها قابل بازی نباشد.

Wolfenstein: The New Order to be Censored in Germany and Austria - IGN

وقتی چیزی {هرچیزی} سانسور میشه ... من میرم دنبال نسخه ای یا مدلی از اون چیز که سانسور نشده باشه و وقتی به دستش میارم احساس افتخار میکنم !

نمیدونم چرا.... ! :d

با وجود اینکه پدیده س.انسور کار کثیفی هست ، ولی این بازی محتوای خاصی رو شامل نمیشه و نمیخواد اینقدر هیچان زده باشید :d
خیلی وقت هست دلم یه شوتر قدیمی و اصیل میخواد ، فکر میکنم New Order نیازم رو برآورده کنه چون تقریبا تا الان هر Review که خوندم همه راضی هستند
فقط امیدوارم گرافیکش قابل قبول باشه...
B.J is Back ! :bighug:

فرقی در ما حاصل نمیشود ما که داریم کپی بازی میکنیم :d ولی تنها خواستم این بیان مثل یک مرد سیستم بازی رسما عوض کنن ما هم بتونیم بازیش کنیم مرسی :d

خاک بر سر عقب مونده اشون کنن که هنوز تو دوران ســـانسور و از این جور حرف هان [-(
یکم از ما یاد بگیرن :دی
ولفنشتاین بدون نشان های آلمان ناتزی درست مث قورمه سبزی بدون لوبیا یا خورش قیمه بدونه لپه است.
خیر :دی مثل جوجه کباب بدون جوجه است :|

آقا الان مگه آلمان ریجن 2 نیست ؟ ما الان از کجا بدونیم ریجن 2 ای که میرسه دستمون سانسور شده هست یا نه ؟ ریجن 1 باید خرید. مگه میشه با سانسور ؟؟ :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or