نسخه ریمستر بازی Need for Speed: Hot Pursuit در آمازون لیست شد

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
به‌نظر می‌رسد شایعات مربوط به بازسازی بازی Need for Speed: Hot Pursuit صحت دارند و نسخه ریمستر این بازی در راه است. با بازی سنتر و جدید ترین اخبار بازی همراه باشید.

Need-for-Speed-Hot-Pursuit.jpg

در ماه June بود که وب‌سایت VentureBeat از ریمستر شدن عنوان Need for Speed: Hot Pursuit خبر داد. با اینکه شرکت EA هنوز در خصوص این موضوع هیچ صحبتی نداشته، اما ساعاتی پیش بازی مذکور پس از قرار گرفتن بر روی فروشگاه آنلاین نیوزیلندی Mighty Ape، بر روی فروشگاه آمازون نیز لیست شد. طبق اطلاعات درج شده در آمازون، این بازی در تاریخ 13 نوامبر برای نینتندو سوئیچ و ایکس باکس وان عرضه خواهد شد.

هنوز مشخص نیست که تاریخ و پلتفرم‌های ذکر شده در آمازون دقیق هستند یا خیر، اما گزارشگر ونچربیت (جف گراب) پیش‌تر عنوان کرده بود که ریمستر این عنوان برای رایانه‌های شخصی نیز عرضه خواهد شد. EA نیز در جریان EA Play به طرفداران وعده داده بود که بازی‌های بیشتری را برای Nintendo Switch عرضه می‌کند، بنابراین باید دید که در آینده چه اتفاقاتی رخ خواهد داد.

شایعات عرضه بازسازی سه‌گانه Mass Effect نیز برای مدتیست که به‌گوش می‌رسد. آیا کاپیتان شپرد هم مانند Need for Speed: Hot Pursuit به نسل هشتم خواهد آمد؟ شما چه فکر می‌کنید؟ نظرات خود را با ما به‌اشتراک بگذارید.

Continue reading...

حقیقتا راست میگی و کلا هیچی مثل Sims رو PC با ماد و شر و ور نمیشه :D
ولی بذا ورژن پرتابل و کنسولی وانیلای بازی رو هم داشته باشیم :D من با سیمز 3 وانیلای X360 کلی خاطره دارم :D
اره یه مشکل جدی سیمز بدون مود.بحث کاستومایز خود سیمزه. بشدت مصنوعی هست مدل موها و ارایش و ...
اینا خیلی اذیت میکنه. ولی تو مودها طبیعیه اینا.حالا از مباحث موزاییک و مودهای lovers :D بگذریم که بازی رو شبیه به بازیهای استودیوی فاخر ژاپنی illussion میکنه.

برای کسایی که نسخه اصلی رو داشتن مجانیه دیگه؟ بی شوخی من تفاوتی بین این ریمستر و نسخه اصلی نمی بینم :-? شاید شیدرها یه خورده با کیفیت ترن؟ فقط نگید چلنج به بازی اضافه شده که آدم خنده اش میگیره...

ویرایش: 40 دلار نسخه های کنسولی و 30 دلار نسخه پی سی :)) فروش نسخه اصلی هم متوقف کردن...نمیدونم چه انتظاری از ea داشتم:|

مقایسه نسخه اصلی با ریمستر:

آخرین ویرایش:
این همه هایپ رو برای ریمستر بازی ای کردن که یکی از بدترین هندلینگ مدل‌های تاریخ بازیای آرکید رو وارد NFS کرد. همچنین مهم‌ترین ویژگی NFS یعنی کاستومایز ماشین هم توش غایب بود. به شخصه امیدوارم این ریمستر شدیدا شکست بخوره تا کرایتریون بفهمه انتظار فن‌ها از آینده NFS چنین چیزی نیست.

• Wow
Reactions: Arashmalkian
فروش نسخه اصلی هم متوقف کردن...نمیدونم چه انتظاری از ea داشتم:|
البته روی استیم همیشه وقتی یک بازی ریمسترش عرضه میشه نسخه اصلی رو برمیدارن مگر این که برعکسش رو ناشر از قصد انجام بده. من که چشمم آب نمی‌خوره برای کسانی که از قبل داشتن بده (EA است دیگر) هرچند که اگر این اتفاق بیافته به‌عنوان کسی که روی استیم این بازی رو تموم کرده شخصاً خوشحال میشم. خیلی دوست دارم با 6 ساعت گیم‌پلی جدید بازی رو دوباره از اول برم.

• Like
Reactions: miladdej and omid0
من همیشه NFS باز بودم ولی نسخه HP از Least favorite nfs هامه... انتظاراتی که از یک nfs داشتمو واقعا نداشت که باعث شد HP واقعا ارضام نکنه.
+ سیستم های گجت های پلیس و ابیلیتی ها هم اصلا برام دلچسب نبود. (چه تو این و چه تو رایوالز)
ولی خب به بهونه این نسخه حتما دوباره امتحانش میکنم... امیدوارم نظرم عوض بشه.

چند وقت پیش بعد مدت ها رفتم سر رایوالز. (بعد ماه ها هورایزن زدن) اینقدر هندلینگ رو اعصاب بود که یرب نشد سریع اومدم بیرون... عجیبه بنظرم دیگه نتونم اونقدر با هندلینگ nfs ها کنار بیام...

Nfs که کاستومایز نداشته باشه که nfs نیست...
مهم تر از همه این بازی تفاوت ان چنانی با نسخه ی قبلیش من نمیبینم و گیم پلی بازی میگن ۶ ساعته ... چقد یه کمپانی بازی باید کلاهبردارو به درد نخور باشه و تک تک فرانچایزاشو به فنا بده و منفور باشه ...دیگه واقعا باید چیکار کنه که قانع بشید نباید سراغ بازی هاش برید... من با این که خیلی با پایرت رابطه خوبی ندارم ولی توصیه من اینه که همه ی بازی های EA حتی الامکان پایرت بزنید ویه قرون پول تو جیب EA نکنیدL-)

چند وقت پیش بعد مدت ها رفتم سر رایوالز. (بعد ماه ها هورایزن زدن) اینقدر هندلینگ رو اعصاب بود که یرب نشد سریع اومدم بیرون... عجیبه بنظرم دیگه نتونم اونقدر با هندلینگ nfs ها کنار بیام...
اگر گناهان کبیره 8 تا بود، قطعن یکیش به مقایسه هورایزن با دیگر عناوین ارکید/نیمه ارکید تعلق میگرفت.:D
من فکر کنم حتی خود سازندگان nfs هم تو اوقات فراغتشون هورایزن بازی میکنن.:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or