نسخه حال حاضر Pes2008 پلتفرم PS2 تقلبي مي باشد!!!

asheghangta

Loyal Member
امروزه يك بازي Pes2008 وارد بازار كردند كه يكي از آن ها منوي فارسي دارند اما اشتباه نكنيد زيرا اين بازي براي پلتفرم هاي PS2 و PSP هنوز ريليز نشده و 11 اسفند ماه ريليز ميشود و نسخه حال حاضر فقط منو ها را مثل بازي اصل Pes2008 كردند.:mad:اگر توجه كنيد تمامي آيتم هاي بازي مثل پلتفرم هاي ديگه نميباشد:eek:
اگر باور نمي كنيد سري به ليست ريليز ign بزنيد.موفق باشيد.

لينك:http://ps2.ign.com/index/release.html

آخرین ویرایش:
خيلي ممنون .
اينجوري بچه ها ديگه نميخرن ;););););););)

متاسفانه مديرا اينجور خبر ها رو قفل مي كنن , كه كار اشتباهي هست .
خبر حتما كه نبايد خارجي باشه .
Good Luck

eshtebah nakon pes 2008 oomade chon 2008 avalin noskhei hast ke dar oon tamashachi hast manam game bazi kardam dar master leuge hast
in bazi ham mesle manhunt 2 va obscur 2 ke vaghti iran oomad too gamespot 2mah bad tarikh release zade bood

Pes 2008 اومده.... ليست Ign هم ربطي به ايران نداره.... چون Pes 2008 هنوز تو آمريكا ريليز نشده تو ليست Ign اون طور زده... ولي تو اروپا ريليز شده و ما هم همون نسخه‌ي اروپايي را داريم بازي ميكنيم...(ضمنآ Pes2008 كه من دارن منوهاش تمامآ انگليسي هست... از اين فارسيها هم چند تا از بكسمون گرفتن ولي تفاوتي بينشون نيست... كلآ گيم پلي بازي خيلي اساسي تفاوت كرده...چه جور ميتوني بگي نيومده؟؟؟)

امروزه يك بازي Pes2008 وارد بازار كردند كه يكي از آن ها منوي فارسي دارند اما اشتباه نكنيد زيرا اين بازي براي پلتفرم هاي PS2 و PSP هنوز ريليز نشده و 11 اسفند ماه ريليز ميشود و نسخه حال حاضر فقط منو ها را مثل بازي اصل Pes2008 كردند.:mad:اگر توجه كنيد تمامي آيتم هاي بازي مثل پلتفرم هاي ديگه نميباشد:eek:
اگر باور نمي كنيد سري به ليست ريليز ign بزنيد.موفق باشيد.

لينك:http://ps2.ign.com/index/release.html

اومده خبر نداری فقط برای PSP نیومده

PES 2008 برای PC X360 PS2 PS3 در اروپا :
Pro Evolution Soccer 2008Konami10/26/07EU

PES 2008 برای PSP در اروپا: 08/01/03
EuropePro Evolution Soccer 2008

Winning Eleven: Pro Evolution Soccer 2008 : PC X360 PS2 PS3 PSP در امریکا:
Winning Eleven: Pro Evolution Soccer 2008Konami03/11/08US

پس لطفا در مورد چیزی که نمیدونی نظر نده و خواستی ببینی میتونی به WWW.GAMEFAQ.COM یه سری بزنی:laughing::laughing::laughing::laughing::laughing:

اقا مثل اينكه باورتون نشده كنسولps2 به رحمت خدا رفته
من كليه سايتها رو گشتم فقط هموني هست كه الان هست و بازي جديدي هم نمياد
و اون تاريخي كه شما دادي براي ريليز در امريكاستps2هم همراه با اوناي ديگه ريليز ميشه
راستي بازي برايpspمثل نسل جديده و شما هم ميتوني يا بازي رو براي pcبگيري
يا يك كنسول جديد (نسل جديد )بخري
كونا مي فقط بخاطر فروش زياد ps2بازي رو براي اين كنسول داد بيرون وگرنه
عمري همچين كاري نميكرد
پ.ن:اين ماجراي ps2مثل ماجراي فقط بخاطر پول هست

شما هم همه ادعا داریدا حالا یه چیزی گفته شماهم بزنید توپرش؟؟شاید شماها اشتباه می کنید و آقای عشق جی تی ای درست میگه، خدا رو چه دیدید؟؟؟:-"اینقدر ادعای بی خود نداشته باشید:biggrin1:

شما هم همه ادعا داریدا حالا یه چیزی گفته شماهم بزنید توپرش؟؟شاید شماها اشتباه می کنید و آقای عشق جی تی ای درست میگه، خدا رو چه دیدید؟؟؟:-"اینقدر ادعای بی خود نداشته باشید:biggrin1:
ادعا كه نداريم يعني حرف راست رو هم قبول نداريد؟؟؟؟
حرف ما رو قبول نداريد بريد از فروشنده پر اعتبار بپرسيد بريد از
بچه ها سايت بپرسيد ولي يك لينك هم كه دوستمون داده يعني اونم قبول نداريد؟؟؟
سايت معتبرم قبول نداريد؟؟؟

مي دونم كه اين بازي واسه ژاپن و اروپا ريليز شده اما بعضي از سود جويان اين بازي رو به صورت نسخه ي تقلبي اين بازي رو روي PSP و PS2 گذاشتن.آقا بد كرديم بگيم نسخه تقلبي رو نخريد؟؟؟اگر تقسيره منه باش من ديگه هيجي نميزارم.شايدم بزارم:biggrin1:

ادعا كه نداريم يعني حرف راست رو هم قبول نداريد؟؟؟؟
حرف ما رو قبول نداريد بريد از فروشنده پر اعتبار بپرسيد بريد از
بچه ها سايت بپرسيد ولي يك لينك هم كه دوستمون داده يعني اونم قبول نداريد؟؟؟
سايت معتبرم قبول نداريد؟؟؟
جیگر منظور منو نفهمیدید من می گم شما از کجا این بازیه دوست خوبم عشق جی تی ای رو دیدید که می گید این بازی تقلبی نیست؟؟ شاید این بازی تقلبی باشه و نسخه اصلشم اومده باشه;)جیگرتو:biggrin1:

جیگر منظور منو نفهمیدید من می گم شما از کجا این بازیه دوست خوبم عشق جی تی ای رو دیدید که می گید این بازی تقلبی نیست؟؟ شاید این بازی تقلبی باشه و نسخه اصلشم اومده باشه;)جیگرتو:biggrin1:
من يعني PS2در دسترسم نيست كه اين بازي رو نديده باشم؟؟
ايني كه دوستمون اقايasheghangtaميگه يكي به اسمwe13ايرانيها زدن اون يكي هم اصل هست
كه ميتونيد بريد از وست بگيريد
مي دونم كه اين بازي واسه ژاپن و اروپا ريليز شده اما بعضي از سود جويان اين بازي رو به صورت نسخه ي تقلبي اين بازي رو روي PSP و PS2 گذاشتن.آقا بد كرديم بگيم نسخه تقلبي رو نخريد؟؟؟اگر تقسيره منه باش من ديگه هيجي نميزارم.شايدم بزارم
نه شما هم حرف راست ميزني ولي ديگه بازي به غير از اينها نمياد متاسفانه!!!
ما هم نوكرتيم شرمنده اگه ناراحتت كرديم-همچنين اقايfun boy

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or