نسخه جدید Witcher به صورت رسمی در دست ساخت قرار گرفت

K I 1 1 E R

ناظم انجمن
FOYqcRqWUAQBrAb (1).jpg

CDPR به صورت رسمی ساخت نسخه جدید ویچر رو که قرار ـه شروع کننده سری داستان جدیدی باشه تایید کرد . CDPR این بار به جای استفاده از موتور خانگی خودش قرار ـه به صورت نزدیک با اپیک همکاری کنه و از موتور UE5 بهره ببره . این همکاری شامل ساپورت همه جانبه اپیک از CDPR در مسائل تکنیکی خواهد بود .

The Witcher 3: Wild Hunt - Official Website

آخرین ویرایش:
یه سری توضیح درباره این تصویر بازی و شخصیت احتمالی بعدی بازی بدم.
اول از همه، یه سری مدرسه های ویچری کلا تعطیل شدن.
مثل مدرسه گرگ و وایپر و احتمالا گریفین (شیردال) .
آخرین اعضای مدرسه گرگ که گرالت ، وزمیر ، لمبرت و اسکل بودن. آخرین اعضای مدرسه وایپر هم لثو و دوستان.
دلایل مختلفی هم برای تعطیل شدن این مدارس هست. از جمله حمله بهشون توسط قدرت های اطراف، کم شدن نیاز به ویچرها و...
این تصویر هم برای مدرسه گربه ویچر ها هست. از جمله مدارسی که احتمالا هنوز عضو داره و پا برجاست.
بنیانگذار این مدرسه gezras of leida ( علیه لعنت:D کلا بر scoia tel لعنت :D چقدر اعصاب خورد کنه این فکشن (توی گوینت) ) هست.
خب، این مدرسه چه اهمیتی داره اصلا؟ خب...اگه گوینت بازی کرده باشید، توی ریوارد بوک، توی فصلی که مربوط به مدرسه گربه هست(اسم فصل یادم نیست),یه صفحه ریوارد برای سیری در نظر گرفته شده.
جدا از اون، اگه با لئو بونهارت ( قوی ترین انسان شمشیرزن بدون mutation در دنیای ویچر. این دوستمون ویچرکش قهاری هم بوده و چند تا ویچر را کشته و مدال هاشون را جمع کرده. ) آشنا باشید، میدونید که سیری مدال مدرسه گربه را ازش می‌گیره.
همه اینا یعنی اینکه احتمالا شخصیت اصلی بعدی بازی سیری هست. به خصوص که خون کهن هم در بدنش جریان داره و کارهای بسیار خفنی می‌تونه انجام بده.

پ.ن: امیدوارم تو بازی بعدی، خانواده ون مورلهم را هم ببینیم.
حضور Ciri جور در نمیاد (به خاطر چند پایانی بودن ویچر 3) در مورد Medallion هم Cat نیست سیاهگوش ـه :

خلاصه مدرسه جدید ـه

آخرین ویرایش:
قبل از اینکه خبر رسمی ساخت بازی ویچر بیاد، شرکت CDPR آگهی برای برنامه نویس دوربین سوم شخص زده بود و همون موقع اعلام کرد که داره روی دو عنوان AAA کار میکنه.پس خیلی وقته که دارن روی ویچر کار میکنن
خیلی بده اگه سیری شخصیت اصلی باشه. دور ویچر خط میکشم.تو مراحلش بازی تبدیل میشد به هک اند اسلش که به درجه سختی بازی ضربه میزد.
ولی خدا رو شکر بعید میدونم سیری باشه چونکه مدالیون عکس رسمی شباهت خیلی کمی به گربه داره فقط از مدرسه گربه هست

1647985954270.png

NEW SAGA
New saga یعنی حماسه ای جدیدی قراره تعریف بشه.شاید شخصیت جدید همراه با مدرسه جدیدی قراره ببینیم

Attachments

• 1647985586885.png
    1647985586885.png
    228.4 KB · مشاهده: 12
  • 1647985628181.png
    1647985628181.png
    670.7 KB · مشاهده: 11
سایبرپانک رو هم حالا حالاها میخوان با همین موتور Red Engine توسعه بدن تا آخرین قطره ی شیره اش
پس CDPR رو دوتا پروژه داره کار میکنه، یکی سایبرپانک و این هم Witcher 4
آخه سایبر و ساختن دیگه . چرا باید با یه انجین دیگه مثلا براش dlc بدن؟ خیلی جور درنمیاد :-?

راستش Witcher 3 اینقدر خوب و کامل بود که اصلا نیازی به نسخه جدید احساس نمیکنم
در واقع نسخه سوم هر چیزی که از یه بازی نقش افرینی عالی میخواستین رو داشت
از طرفی هم داستان گرالت تموم شده و شاید به خاطر همین دلایل معرفی نسخه جدید هایپ زیادی نداشت
من که بیشتر مشتاقم که نسخه نسل بعدی Witcher 3 رو دوباره بازی کنم

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Destro
اینی که میگم را دقیق یادم نمیاد جزییاتش را. اما بعد از تموم شدن دوره ویچرهای مدرسه های اولیه، تو یه زمانی بعد از زمان حکمرانی جان کلویت(آخرین امپراطور نیلفگارد که میشناسیم. از لحاظ زمانی امپراطور بعد از مروران وورهیز هست که اونم امپراطور بعد امهیر وار ایمرس هست) تصمیم به احیای ویچرها میشه. کی و چی این تصمیم را میگیره؟ همانطور که گفتم یادم نیست:| :D

جدا از این، درسته ویچر 3 چندتا پایان داشت، اما به نظر میرسه طبق گوینت و همچنین کمیک بوک های بازی، پایان اصلی اینه:
اینکه سیری تبدیل به یه ویچر آزاد میشه و مهمتر از اون، سرنوشت سرزمین های شمالی هست. طبق چیزی که توی گوینت می بینیم، رادووید پنجم همه قلمروهای شمال را تصرف کرده (به جز کوویر و یکی دو تا دیگه احتمالا) و مدت طولانی هم بهشون حکومت می کنه و اخر عمر هم لقب the stern را بهش میدن. توی جنوب هم میزنن امهیر را می کشن و مروران جاش را میگیره. یه بیست سالی حکومت می کنه و بعد جان کالویت جاش میاد روی کار.
یه سری شواهد هم هست که اینا را تایید می کنه. مثلا اینکه چند قرن بعد تنها تصویری که از سیری هست، همون عکس باقی مونده از سیری دروغینه. که اگه سیری ملکه نیلفگارد می شد، خلاف اینو شاهد می بودیم صد در صد.

آخرین ویرایش:
باور کن همین الانش CDPR بیشتر از 95 درصد AAA ساز ها طرفدار داره :

300k+ رقم خیلی زیادیه اونم فقط واسه یـ تیزر خشک و خالی کلا با ویچر نمیشه شوخی کرد (قطعا میاد و رکورد های فروش سایبرپانک رو میزنه)
کار به خوب و بدش ندارم ولی اینترنت خیلی بیشتر از چیزی که فکرش رو بکنی فراموش کار ـه
قبول ندارم. مگه اینکه بازی بیاد و خیلی خوب باشه وگرنه تا قبل از اون تاثیرش رو دارم میبینم. نظره من در لایک خلاصه نمیشه. چقدر در موردش بحث میشه؟ چقدر در موردش نظر مثبت دارن؟ هرچیزی رو میتونم باور کنم به جز فراموشکاری پلیر ها رو. همونطوری که No man Sky فراموش نمیشه، خیلی چیزای دیگه هم فراموش نمیشه. میزان بازخورد مردم رو وقتی یه IP جدید مثل Cyberpunk رو معرفی کردن با معرفی دنباله ی یکی از بهترین فرنچایزها مقایسه میکنم واقعا افسوس میخورم. کسی نمیدونست Cyberpunk اینطوری میشه ولی کلی هایپ سر معرفی اش بود. الان برای این چی؟ اصلا ندیدم توی توییتر برای من Trend بشه. خیلی مسخره بود. خودشونم میدونن که وضعیت زیاد خوب نیست که اومدن اینطوری با یه عکس بازی رو معرفی کردن. تاکید میکنم Witcher یک فرنچایز فوقالعاده است، نه یه بازی معمولی. ولی در حد یه بازی معمولی باهاش رفتار کردن. هم CDPR و هم پلیرها. GTA 6 بیشتر در موردش بحث شد تا این بازی.

• Like
Reactions: omid0 and Taha75
خودشونم میدونن که وضعیت زیاد خوب نیست که اومدن اینطوری با یه عکس بازی رو معرفی کردن
این کار مدتیه در معرفی انواع محصولات و محتوا استفاده میشه، بعید میدونم معنی که برداشت کردید رو داشته باشه، مارکتینگ دگرگون شده و از سایبر هم قطعا درس های زیادی گرفتند...

• Like
Reactions: -Poormaz- and omid0
قبول ندارم. مگه اینکه بازی بیاد و خیلی خوب باشه وگرنه تا قبل از اون تاثیرش رو دارم میبینم. نظره من در لایک خلاصه نمیشه. چقدر در موردش بحث میشه؟ چقدر در موردش نظر مثبت دارن؟ هرچیزی رو میتونم باور کنم به جز فراموشکاری پلیر ها رو. همونطوری که No man Sky فراموش نمیشه، خیلی چیزای دیگه هم فراموش نمیشه. میزان بازخورد مردم رو وقتی یه IP جدید مثل Cyberpunk رو معرفی کردن با معرفی دنباله ی یکی از بهترین فرنچایزها مقایسه میکنم واقعا افسوس میخورم. کسی نمیدونست Cyberpunk اینطوری میشه ولی کلی هایپ سر معرفی اش بود. الان برای این چی؟ اصلا ندیدم توی توییتر برای من Trend بشه. خیلی مسخره بود. خودشونم میدونن که وضعیت زیاد خوب نیست که اومدن اینطوری با یه عکس بازی رو معرفی کردن. تاکید میکنم Witcher یک فرنچایز فوقالعاده است، نه یه بازی معمولی. ولی در حد یه بازی معمولی باهاش رفتار کردن. هم CDPR و هم پلیرها. GTA 6 بیشتر در موردش بحث شد تا این بازی.
ببین این که بازی بیاد در چه حد ظاهر بشه یـ مسئله جداست ولی الان چه بخوایم چه نخوایم هایپ ویچپر از 95 درصد AAA حال حاضر بیشتر ـه تعداد لایک هم اتفاقا نشون میده این قضیه رو بعدم بازی کلا با یـ عکس رونمایی شده دقیقا چی میخواد در موردش بحث بشه ؟ همون موقع که معرفی شد برا ساعاتی ترند شد تو ساب رددیت بازی هم شور و هیجان راه افتاد الانم که داره در مورد شخصیت های احتمالیش تو فضای مجازی بحث میشه دیگه بیشتر از این نمیشه انتظار داشت از یـ عکس !

اینترنت اگه به قول تو فراموش کار هم نباشه قطعا زود حرکات کمپانی ها رو می بخشه . هر چند No man Sky مثال درستی نیست چون به هیچ وجه از قبل Establish نشده (بر خلاف ویچر) با همه این حال الان تبدیل به یکی از دوست داشتنی ترین IP های صنعت گیمینگ شده (حداقل تو سطح اینترنت) میگی چرا ؟ چون کامبک زده در این حد که فن های بازی رفتن برا Sean Murray سازنده بازی بیلیود کرایه کردن و ازش تشکر کردن !! خلاصه اینجوری نیست که تا ابدالدهر با IP و کمپانی ملت دشمنی بردارن اونم واسه کمپانیی که دفعه اولش ـه این مدلی گند زده . مقایسه با GTA درست نیست GTA یـ غولی که هیشکی جلودارش نیست بعدم اینم باید اضافه کرد الان چندین سال ـه ملت تو کف نسخه جدیدش هستن ولی همه اینا رو صرف نظر کنیم در مقام مقایسه ویچر خیلی خفن عمل کرده خودم به شخصه اصلا انتظار همچین اعدادی رو نداشتم :

1648057174723.png

در مورد نحوه رونمایی از بازی هم باید بگم الان کمپانیا های AAA از دم دارن نیرو از دست میدن واسه همینه که بلیزارد میاد با کاسپت آرت میگه داریم بازی جدید میسازیم لطفا بهمون ملحق بشید یا یوبی سافت میاد ریمیک Splinter Cell رو معرفی میکنه و میگه میخوایم بسازیمش بهمون ملحق بشید اصلا چرا راه دور بریم راکستار هم همینجوری اومد گفت داریم GTA میسازیم !! الان وضعیت جوری شده که کمپانی های AAA ساز نمیتونن مثل قبل نیرو جذب کنن مخصوصا اینا که اسمشون با جنجال تو فضای کار گره خورده. یکی از حرکت هایی که CDPR سر عوض کردن موتور بازی زده و سوئیچ کرده به UE5 گفته میشه به خاطر همین قضیه بوده تا بتونن نیرو جذب کنن چون میدونن موتورشون فقط به فراری دادن نیروها خطم میشه خلاصه تمام اینا رو تو فضای مجازی با نسخه جدید بازی تیز کردن تا بتونن نیرو بگیرن .

ناراحتی الکس از دیجیتال فاندری بابت دراپ کردن RED Engine و رفتن سراغ آنریل:

View attachment 249672
یه نظر کاملا احساسی توسط یه پی سی گیمر که بالاترین کانفیگ های چندین هزار دلاری رو در اختیار داره ،معلومه که ناراحت شده :D
حالا چرا چون انریل ۵ نشون داد بدون RT می‌تونه حتی بهتر از یه بازی با انواع و اقسام متدهای RT بهتر نشون بده تازه اونم روی چی؟ روی کنسولهای چندصد دلاری

IMG_20220323_224841_480.jpg IMG_20220323_224841_690.jpg IMG_20220323_224842_000.jpg
IMG_20220323_224842_194.jpg

ساختن نسخه جدید ویچر با UE5 بهترین تصمیم ممکن بود ، کنسول پلیرها قطعا کیفیت خوبی دریافت میکنن
نکته ناراحت کننده قضیه اینکه احتمالا پنج شیش سالی با عرضه بازی فاصله داریم

ببین این که بازی بیاد در چه حد ظاهر بشه یـ مسئله جداست ولی الان چه بخوایم چه نخوایم هایپ ویچپر از 95 درصد AAA حال حاضر بیشتر ـه تعداد لایک هم اتفاقا نشون میده این قضیه رو بعدم بازی کلا با یـ عکس رونمایی شده دقیقا چی میخواد در موردش بحث بشه ؟ بازی همون موقع که اومد برا ساعاتی ترند شد تو ساب رددیت بازی هم شور و هیجان راه افتاد الانم که داره در مورد شخصیت های احتمالیش تو فضای مجازی بحث میشه دیگه بیشتر از این نمیشه انتظار داشت از یـ عکس !

اینترنت اگه به قول تو فراموش کار هم نباشه قطعا زود حرکات کمپانی ها رو می بخشه . هر چند No man Sky مثال درستی نیست چون به هیچ وجه از قبل Establish نشده (بر خلاف ویچر) با همه این حال الان تبدیل به یکی از دوست داشتنی ترین IP های صنعت گیمینگ شده (حداقل تو سطح اینترنت) میگی چرا ؟ چون کامبک زده در این حد که فن های بازی رفتن برا Sean Murray سازنده بازی بیلیود کرایه کردن و ازش تشکر کردن !! خلاصه اینجوری نیست که تا ابدالدهر با IP و کمپانی ملت دشمنی بردارن اونم واسه کمپانیی که دفعه اولش ـه این مدلی گند زده . مقایسه با GTA درست نیست GTA یـ غولی که هیشکی جلودارش نیست بعدم اینم باید اضافه کرد الان چندین سال ـه ملت تو کف نسخه جدیدش هستن ولی همه اینا رو صرف نظر کنیم در مقام مقایسه ویچر خیلی خفن عمل کرده خودم به شخصه اصلا انتظار همچین اعدادی رو نداشتم :

View attachment 249879

در مورد نحوه رونمایی از بازی هم باید بگم الان کمپانیا های AAA از دم دارن نیرو از دست میدن واسه همینه که بلیزارد میاد با کاسپت آرت میگه داریم بازی جدید میسازیم لطفا بهمون ملحق بشید یا یوبی سافت میاد ریمیک Splinter Cell رو معرفی میکنه و میگه میخوایم بسازیمش بهمون ملحق بشید اصلا چرا راه دور بریم راکستار هم همینجوری اومد گفت داریم GTA میسازیم !! الان وضعیت جوری شده که کمپانی های AAA ساز نمیتونن مثل قبل نیرو جذب کنن مخصوصا اینا که اسمشون با جنجال تو فضای کار گره خورده. یکی از حرکت هایی که CDPR سر عوض کردن موتور بازی زده و سوئیچ کرده به UE5 گفته میشه به خاطر همین قضیه بوده تا بتونن نیرو جذب کنن چون میدونن موتورشون فقط به فراری دادن نیروها خطم میشه. اینا رو همه رو تو فضای مجازی با بازی تیز کردن تا بتونن نیرو بگیرن .
البته GTA 6 را که از شش سال قبل همه میدونستن دارن میسازن و اینی که راکستار گفت رسما شروع مارکتینگ بازیش بود :D

ولی خب در مورد ویچر و جذب دولوپر ها درست میگی فقط بدیش اینه تا میاد بازی بیاد فقط اعصاب فنها به فنا میره از بس تحلیل میکنن

• Like
Reactions: omid0
در کتاب اقتباس شده این بازی،اتفاقا چندین مکتب جادوگری دیگری هم وجود داشت که یکیشون مکتب سیاه گوش(وشق) هست:

1648060330492.png
School of the Lynx medallion, art by Karbik​

Type​

Witcher School

Predecessor

Status

Extant

Headquarters

Dyn Marv
Kaer Morhen (Occasionally )

Nomadic

Leader(s)

Notable member(s)

Area(s) served

Continent
Western Continent ( Fabiola) ( Since 14th Century)

توجه کنید این نوشته برای کسانی که کتاب رو میخونند حاوی اسپویل هست:

School of the Lynx was a witcher school found in 1273 by Joël, Gaetan, Dragonfly, Lambert and Keira Metz after they attempt to retake Dyn Marv Caravan from Nilfgaardian soldiers

مکتب سیاه گوش (وشق)،ترکیبی از دو مکتب جادوگری گرگ و گربه هست.این مکتب توسط دو نفر لمبرت و دراگونفلای، بعد از انقراض مکتب گرگ ساخته شد.

در کتاب اقتباس شده این بازی،اتفاقا چندین مکتب جادوگری دیگری هم وجود داشت که یکیشون مکتب سیاه گوش(وشق) هست:

تا حالا چند بار گفته شده این فن فیکشن ـه و هیچ ربطی به CDPR نداره !!!!!

School of the Lynx

=========

نظر یکی از سازنده های سابق CDPR در مورد عوض شدن موتور :

1648064249149.png

"Every game they dropped the whole engine, rewrote it from scratch hoping this time it will be better and work, but then due to crunch hacked the hell out of it with it not being maintainable or usable at all."

همین دلیل کافیه ...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or