نسخه جدید Metal Gear معرفی شد!

• Thread starter Thread starter Hazmat
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Hazmat

7th Day
عضو تحریریه
ظاهرا صحبت‌های «کونامی» پیرامون زنده بودن فرانچایز «متال‌گیر» چندان هم نادرست نبوده است. نسخه جدیدی از این سری معرفی شد. در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.

7z9l_dzpuntxuxtvklidi80qn.jpg

به شکل انحصاری توسط وبسایت IGN، از «Metal Gear Survive» پرده برداری شد. این اثر یک عنوان مخفی‌کاری Survival خواهد بود که در سال 2017 برای PC، اکس‌باکس وان و پلی‌استیشن 4 به انتشار می‌رسد. بازی تمرکز خاصی را متوجه بخش کواپ 4 نفره کرده است و این بدین معناست که بخش چند نفره فاکتور بزرگی در متال‌گیر جدید خواهد بود.

وقایع بازی پس از «Metal Gear Solid V: Ground Zeroes» جریان خواهد داشت، جایی که تعدادی از سربازان ارتش بدون مرز از جریانات پایانی بازی جان سالم به در برده و به جهانی دیگر منتقل شده‌اند. در جهان دیگر، آن‌ها باید با یک گروه از «زامبی‌های کریستالی»، و حداقل یک ماشین متال‌گیر مبارزه کنند.

کونامی اعتقاد دارد که این نسخه بُعد جدیدی از فرانچایز را به نمایش می‌گذارد و برای ارائه تجره همکاری چند نفره ساخته شده است. Metal Gear Survive اولین نسخه از سری متال‌گیر است که پس از خروج «هیدئو کوجیما» خالق مطرح آن، در دست توسعه قرار دارد.

آخرین ویرایش:
بالاخره به آرزوت رسیدی:D
اینکه MGS گند بزنه آرزوی من بود؟:o:D اتفاقا من هیچوقت آرزو نمیکنم یه بازی شکست بخوره خصوصا سری های معروف. باید به سینا تبریک میگفتی که الان داره با دمش گردو میشکنه:D من فقط آرزوم اینه که کونامی ورشکست بشه چون رد داده رسما:D

خب متال گیر هم دیگه به تاریخ پیوست دقیقا همون بلایی که سر RE . DMC بدون میکانی اومد :)) شک ندارم از این به بعد کونامی هر سال یه متال گیر جدید بی کیفیت میده باید به کپکام کونامی آفرین گفت استعداد خوبی تو خراب کردن ip های معروفشون دارن =)):D

شنیدین که میگن تاریخ تکرار میشه؟الان کونامی حکم کپکام متال حکم رزیدنت و این بازی حکم ORC داره!:D
چقدر از کوجیما و بازی جدیدش لجشون گرفته که به سال نکشده یه متال معرفی کردن.:))

چون هیچ حرفی برای گفتن نداری!:D

اینکه پایان بازی از نظر منم به شدت مزخرف بود و خیلی ها حال نکردن یه بحثه، اینکه MGSV بازی بدیه چون پایانش بد بود یه بحث دیگه! صرف نظر از پایان و عدم رضایت فن ها، MGSV جزو خفن ترین بازی های این نسل و جز معدود IP های قدیمی هست که بعد از 4 نسل هنوز پرستیژ و کیفیت خودش رو حفظ کرده. برعکس خیلی از بازی های دیگه که خودت میدونی. برای اثبات این ادعا هم متا بهترین و معتبرترین متر ممکن هست. اعتراضی داری؟:D

حالا اینکه از این به بعد بدون کوجیما چه بلایی سر MGS میارن (مثل همین ابر فاجعه قرن) یه موضوع دیگه هست.

نه دیگه اونا رو اول کار نشون داد که فرار کردن رفتن پی کارشون. اون اخمخی که موند به جهانی دیگر کشیده شد تا با زامبی های کریستالی مبارزه کند!:D لول عجب ایده شتی واقعا!

البته کونامی اینو ساخته چون میدونه نمیتونه فعلا یه شماره داستانی بسازه! بعدم احتمالا میزنه تو خط ریمیک
اگر میخوای دوباره بحث متا رو وسط بکشی اصلا بحث کردن معنی نداره.
MGSV بازی بدی نیست. اتفاقا من خیلی هم با گیم پلیش حال کردم و بهترین چیزی که توی سبک مخفی کاری میشد ساخت میدونم (سوای یه سری مسائل ریز یا درشت مثل تکراری بودن مراحل جانبیش) ولی پایان بدش که عملا به من حس پوچی داد، بازی رو تحت الشعاع قرار میده. الان تو داری خیلی راحت پایان بازی رو از خود بازی جدا میکنی! انگار پایان مال یه بازی دیگه اس! من نمیتونم واقعا درک کنم یه نفر بازی رو تموم کنه و اون پایان رو ببینه و به بازی بالای 9 بده!:D فنش باشه که باید آفتوبه بگیره روش:دی من خودم رو زیاد فن این بازی نمیدونم، فقط یه دوستدار این بازیم:دی ولی به شدت با پایانش مشکل دارم. از پلات هول هایی که ایجاد کرد تا همون حس پوچی که گفتم.

این بحث ها هم از یه جای خیلی خنده داری شکل گرفت!:D اینکه من گفتم تعجب نمیکنم که اینجوری شده، منظورم این بود که با توجه به بهبود بزرگی که سیستم شوتینگ و گان پلی بازی داشت، تعجب نمیکنم که یه بازی این مدلی ساخته بشه.

• Like
Reactions: PAIN KILLER
این بحث ها هم از یه جای خیلی خنده داری شکل گرفت!:D اینکه من گفتم تعجب نمیکنم که اینجوری شده، منظورم این بود که با توجه به بهبود بزرگی که سیستم شوتینگ و گان پلی بازی داشت، تعجب نمیکنم که یه بازی این مدلی ساخته بشه.

این بازی از نظر من بخاطر اینکه MGSV از نظر شوتر خوب بود طراحی نشده، بلکه کونامی اینو ساخته چون کمترین ریسک رو داره. البته که قطعا فاجعه عظیمی خواهد شد و سر سوزنی شک ندارم هیچی نمیشه، اما خوب عوضش کونامی مجبور نیست یه شماره اصلی و داستانی بسازه که اگه تو این شرایط میساخت ضمن اینکه از اینم مزخرف تر میشد، فن های بازی به شدت تحریمش میکردن. کونامی اینو با بودجه کم داره میسازه تا ببینه چی میشه، رو حساب اسم و تبلیغات هم تا یه حدودی فروش میکنه بالاخره.

پ.ن: بحث کیفیت خود MGSV رو بهتره بیخیال بشیم کلا!:دی نتیجه ای نداره!:دی

این بازی از نظر من بخاطر اینکه MGSV از نظر شوتر خوب بود طراحی نشده، بلکه کونامی اینو ساخته چون کمترین ریسک رو داره. البته که قطعا فاجعه عظیمی خواهد شد و سر سوزنی شک ندارم هیچی نمیشه، اما خوب عوضش کونامی مجبور نیست یه شماره اصلی و داستانی بسازه که اگه تو این شرایط میساخت ضمن اینکه از اینم مزخرف تر میشد، فن های بازی به شدت تحریمش میکردن. کونامی اینو با بودجه کم داره میسازه تا ببینه چی میشه، رو حساب اسم و تبلیغات هم تا یه حدودی فروش میکنه بالاخره.

پ.ن: بحث کیفیت خود MGSV رو بهتره بیخیال بشیم کلا!:D نتیجه ای نداره!:D
چون سنگ اول رو بر پایه مخالفت با من گذاشتی، تا آخرش هم میخوای همینجوری فقط یه چیزی بگی که مخالفت کنی!!:دی من نگفتم دلیل ساخته شدن بازی اینه که MGSV شوترش خوب بود! گفتم چون شوترش خوب بود از ساخته شدنش تعجب نمیکنم!!:دی تمیز دادن این دو تا برات فکر نمیکردم اینقدر سخت باشه:دی

ضمن اینکه اصلا قبول ندارم اگه یه شماره داستانی میساخت از اینم مزخرف تر میشد!:دی این یکی همه جوره مزخرف تره :دی بعید میدونم ر***انی که کوجیما سر داستان MGSV کرد رو کس دیگه ای بتونه تکرار کنه :دی :دی

• Like
Reactions: PAIN KILLER
چون سنگ اول رو بر پایه مخالفت با من گذاشتی، تا آخرش هم میخوای همینجوری فقط یه چیزی بگی که مخالفت کنی!!:D من نگفتم دلیل ساخته شدن بازی اینه که MGSV شوترش خوب بود! گفتم چون شوترش خوب بود از ساخته شدنش تعجب نمیکنم!!:D تمیز دادن این دو تا برات فکر نمیکردم اینقدر سخت باشه:D

ضمن اینکه اصلا قبول ندارم اگه یه شماره داستانی میساخت از اینم مزخرف تر میشد!:D این یکی همه جوره مزخرف تره :D بعید میدونم ر***انی که کوجیما سر داستان MGSV کرد رو کس دیگه ای بتونه تکرار کنه :D :D

من دارم نظر خودم رو میگم، نه اینکه با تو مخالفت کنم!:دی بیخودی جو نده!:دی

در کل که جناب MG:S انقدر مزخرفه که اینترنت پر شده از ترول و .... کونامی گور خودش رو کنده.

حالا اینا که نمیخواستن سری اصلی ادامه بدن...نمیشد همون MGR رو میدادن؟ :-"
البته همون داستان نداشته ای هم که داشت، هم دیگه توی شماره دوم نمیدیدیم احتمالا... ولی خوب...آرزوی یک جوانی بر آورده میشد:(
با تمام هیترهاش،از این بالاخره کمتر هیت بهش ورزیده میشد:-"

jncwbnbsnxi04w1rfbtq.jpg

7sgjw50rcs5i9q70c9b6.jpg

:D

نکته جالبی که وجود داره اینه که Konami هنوز راجبه قیمت بازی مطمئن نیست و ممکنه قیمتش مثل Ground Zeroes باشه... یعنی اینا خودشون میدونن چی ساختن و روشون نمیشه 60$ روش قیمت بزارن. قضیه یه جورایی شبیه Umbrella Corps هستش... اونجا هم Capcom روش نیومد بازیو با قیمت کامل بده و دقیقا مثل این بازی همه از اول میدونستن چه مضخرفیه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or