هاردلاین که یک نسخه ی فرعی بوده که استدیوی اصلی نساخته اصلا اهمیتی نداره ( واقعا کسی از هاردلاین یک Bf درجه یک انتظار داشت؟!!)
نسخه ی 4 با این حساب که سره لانچ اومد کلی هم مشکل داشت استدیو ی dice la ساختش(نمیخوام بگم که dice سوعد بی تقصیر بود ) بازی های انحصاری شرکت ها هم نتونستن سره لانچ خوب باشن نمونش فورزا 5 که با کمبود محتوا رو برو شد
به بقیه بازی های ea کار ندارم ولی دایس برای bf4 از لحاظ ساپرت سنگ تموم گذاشت ( حتی bf3 هم این ساپرت dlc ر نداشت ) البته قطعا bf4 و bfh دو نسخه ی ضعیف bf بودن شکی نیست (bf4 به نظرن توی جزعیاتی مثل آوردن قسمتی برای تست کردن و بعضی از مواردی که جاش اینجا نیست که بگم بهتر بود ولی در کلیات فاجعه بد بود )
درسته سره لانچ bf4 خیلی ضعیف بود ولی دایس تمام تلاشش ر کرد که بازی ر هم درست کنه هم ساپرت عالی داشته باشه ( نمیخوام بگم که گند لانچشون جبران شد )
در کل Bf برای ea یه وضع دیگه ای داره
معیار چاپیدن برای من بازی هست که نهایتا 20 ساعت سینگل داشته باشه (با یه مولتی خیلی ضعیف) و هنوز خود بازی نیومده dlc هم براش تایید بکنن نه بازی که قراره جای 10 تا بازی من ر سرگرم کنه
البته خودم هم امید خیلی کمی دارم که bf بعدی برگرده به زمان اوج (ولی حرفام ر بر این حساب زدم که با یه bf خوب روبه رو باشیم )