شایعه نسخه جدید Batman Arkham در December 31 معرفی میشود

FORSAK3N

کاربر سایت
Warner Bros ناشر بازی Batman: Arkham Origins اشاره هایی به معرفی چیز جدیدی در مورد Batman: Arkham در December 31 کرده است.
تصویر زیر در صفحه ف.یس بوک Batman: Arkham منتشر شده است.
78654364125383285651.jpg

خبر در لینک بالا قرار خواهد گرفت.
نظر شما چیست؟ DLC شاید؟
منبع

آخرین ویرایش:
اگه میشد این راک‌استدی روی یه هیروی دیگه کار میکرد خیلی خوب میشد...بتمن دیگه جاافتاده و اسمش توی این صنعت با اون دوتا بازی موندگار شده...حال وقتشه که DC بیاد و از این تیم خوش‌‌ذوق ر.استذی استفاده کنه و چندتا هیروی دیگه ک قابل ساخت باشن مثل رابین،گرین اررو و نایتوینگ[عشق‌من:دی] رو بیاره توی دور...
گرین اررو به نظرم الآن با توجه به محبوبیت سریالش و سری جدید کمیکاش بهترین گزینه میتونه باشه...
اینم ک کلا پیرامون فریز هست ک به دید من خوب ترین ویلن سری‌های بتمنه البته بعد از جوکرکبیر:دی

بنده که در کمال تعجب و با وجود دید منفی ای که نسبت به Arkham Origins داشتم ، به شدت باهاش حال کردم و به نظرم بازی خیلی زیبایی بود ! :دی اگه DLC اون باشه عالی میشه !
نسخه بعدی رو هم E3 و اون طرفا معرفی کنن دیگه. :دی

Superman به خاطر قابلیت های خفنش توی بازی خوب جواب نمیده ! :دی یعنی همون پرواز کردنش به تنهایی یه مشکل عظیم سر راه بازیسازها هست و طراحی همچین مکانیزمی خیلی پیچیده ـست. کلاً بعید میدونم بازی Superman درست حسابی تا حالا ساخته شده باشه و یکی دو تا از بازی هاش هم جزو داغون ترین بازی های تاریخ محسوب میشن ! :دی فقط این وسط The Death and Return of Superman چیز خوبی بود و من توی Sega Genesis خیلی باهاش حال میکردم و بعدها فهمیدم Blizzard توی ساخت بازی نقش داشته. :دی

چرا نشه آریا :دی اتفاقا سوپرمن رو میشه یه Open-World خیلی خفن در آورد. Superman Returns رو بازی کردی؟ من خیلی بازیش رو دوست داشتم با اینکه باگ داشت ولی قشنگ حس قدرت سوپرمن رو بهت میداد که میتونی عین موشک از اینور شهر به اونورش پرواز کنی. یه چیزی تو مایه های Prototype منتها با قابلیت پرواز و البته فیزیک تخریب پذیری. باور کن شدنش شدنیه اگه همین RS بسازتش :دی 5 سال پیش هیچ کس فکر نمیکرد بتونن یه بازی آرکام در بیارن که بتونی بری توی شهر با جزئیات خیلی بالا بگردی ولی RS به واقعیت تبدیلش کرد :دی

چرا نشه آریا :دی اتفاقا سوپرمن رو میشه یه Open-World خیلی خفن در آورد. Superman Returns رو بازی کردی؟ من خیلی بازیش رو دوست داشتم با اینکه باگ داشت ولی قشنگ حس قدرت سوپرمن رو بهت میداد که میتونی عین موشک از اینور شهر به اونورش پرواز کنی. یه چیزی تو مایه های Prototype منتها با قابلیت پرواز و البته فیزیک تخریب پذیری. باور کن شدنش شدنیه اگه همین RS بسازتش :دی 5 سال پیش هیچ کس فکر نمیکرد بتونن یه بازی آرکام در بیارن که بتونی بری توی شهر با جزئیات خیلی بالا بگردی ولی RS به واقعیت تبدیلش کرد :دی

جاش اینجا نیست البته ولی یه تفاوت خیلی جدی بین سوپرمن و بتمن هست و این باعث میشه خیلی چیزایی که با بتمن جواب میده با سوپرمن شکست بخوره( به طور مثال فیلمش که با وجود اینکه عوامل تهیه کننده و ایده ی پشت فیلم یکی بودن، فیلم بتمن موفق شد ولی سوپرمن نه چندان...!) کلا سوپرمن چه فیلم باشه چه بازی، آخرش یه چیز اکشن بی سر وته در میاد( البته به طرفداراش برنخوره!) پس بعید می دونم RS بخواد بره دنبال superman چون پتانسیل چندانی واسه گیم پلی نداره....در بهترین حالت یه hack n slash معمولی میشه...

کلا بتمن موندگار شد چون داستان غنی، کاراکترای جذاب داشت + سبک مخفی کاری این شخصیت باعث میشد گیم پلیش جذاب بشه... سوپرهیرویی در ابعاد بتمن زیاد پیدا نمیشه که بشه از روش بازی ساخت پس من حس می کنم یه جورایی سری بتمن آخرین سری سوپرهیرویی باشه که RS یا Splash روش کار کنن...

این پست رو تو صفحه رسمی فرست بوک ( D: ) این سری برداشتم. تازه گزاشتن. تقریبا 99% معلومه که یک dlc مهم هست و فکر کنم به الفرد خیلی مربوط شه:

09466601311696450105.png

- - -ویرایش - - -

100% اعلام ساختن بازی غیر از بتمن (و الفرد) بدست راک استدی نیست!

این خفاش‌ـه خیلی بزرگه

ارتباطی با Man-bat نداشته باشه؟ :-?

- - -ویرایش - - -

جاش اینجا نیست البته ولی یه تفاوت خیلی جدی بین سوپرمن و بتمن هست و این باعث میشه خیلی چیزایی که با بتمن جواب میده با سوپرمن شکست بخوره( به طور مثال فیلمش که با وجود اینکه عوامل تهیه کننده و ایده ی پشت فیلم یکی بودن، فیلم بتمن موفق شد ولی سوپرمن نه چندان...!) کلا سوپرمن چه فیلم باشه چه بازی، آخرش یه چیز اکشن بی سر وته در میاد( البته به طرفداراش برنخوره!) پس بعید می دونم RS بخواد بره دنبال superman چون پتانسیل چندانی واسه گیم پلی نداره....در بهترین حالت یه hack n slash معمولی میشه...

کلا بتمن موندگار شد چون داستان غنی، کاراکترای جذاب داشت + سبک مخفی کاری این شخصیت باعث میشد گیم پلیش جذاب بشه... سوپرهیرویی در ابعاد بتمن زیاد پیدا نمیشه که بشه از روش بازی ساخت پس من حس می کنم یه جورایی سری بتمن آخرین سری سوپرهیرویی باشه که RS یا Splash روش کار کنن...

اتفاقا دلیل نه چندان موفق بودن Man of Steel همین بود که Superman رو هم می‌خواستند مثل بتمن، تیره و تاریک و پیچیده و Over-dramatic نشون بدند که به مذاق نسل جدید هم خوش بیاد، ولی سوپرمن در اصل بیشتر رمانتیکه

آخرین ویرایش:
این خفاش ـه پدر آلفرد رو درآورد :d
وقتی به batcave برید و با آلفرد صحبت کنید, چیزای جالبی راجع به این خفاش ـه عظیم می گه :d مثلا به بروس می گه اومد بوقلمونی که برای شام کریسمس تون درست کرده بودم رو برداشت و استخون هاشو پس داد :| بروس هم می گه خفاش گوشت خوار نداریم که! حتما گونه ی جدیدی رو کشف کردی :|
همون اول بازی هم که بروس وارد batcave می شه, می بینیدش, اولین صحنه ی بازی, یه جورایی پیشرو ی بقیه خفاش ها حساب می شه!
توی بقیه ی مدیا های DC هم یه ردایی ازش وجود داره, مثلا کاور یکی از کمیک ها یه خفاش خیلی بزرگ بود که نمی دونم ربطی به این داره یا نه! فکر نکنم ربطی هم به man-bat داشته باشه!

آخه اصلا Hack n slash چه ربطی به سوپرمن داره؟ سوپرمن یه بازی مثل inFAMOUS ازش بسازن کافیه منتها با قابلیت های بیشتر و متفاوت. حتی اسپایدرمن هم اون سبک بازی رو داره پس فکر نکنم چیزی مانع خوب بودن یه بازی سوپرمن باشه. گفتم که 5 سال پیش به یکی میگفتی یه بازی از بتمن با این جزئیات و شهر بزرگ طرف بهت میخندید ولی واقعیت شدش.

به نظر منم سوپر من پتانسیلی واسه عالی بودن نداره! الان من هر چی فکر میکنم مثلا اگه یک اپن ورد در بیارن و بجای بتمن سوپر من بزارن سوپر من چه قابلیتی داره که خودشو نسبت به بازی های دیگه خاص کنه؟؟؟ فقط پرواز و حرارت چشم! بنظر من که اصلا جالب نمیشه و فکر نکنم اصلا RS بره سمت این سوپر هیرو! البته یک تصوراتی ازش میشه داشت که میشه شبیه یک چیزی مثل Prototype که RS اصلا تو این حال و هوا ها نیست :دی البته بعیدم نیست بیاد سوپر من رو بسازه و بر خلاف نظر من یک چیز خوفی مثل بتمن بشه :دی چون هیچ کس تصور نمیکرد بتمن هم به چنین شاهکاری تبدیل بشه!

بنظر من که Green Arrow خیلی بیشتر از سوپر من میتونه موفق باشه! چون شخصیتش خیلی با بتمن و سوپر من فرق داره! Green Arrow با تیر کمون میجنگه و خیلی نو آوری های زیادی میشه روش پیاده کرد! و بنظر من اگه یک زمانی RS بخواد بره سمت یک سوپر هیرو ـه دیگه بنظر من یکی از بهترین انتخابا میتونه Green Arrow باشه!
گرچه فکر نکنم حالا حالا ها RS همچین فکرایی داشته باشه!

آخه اصلا Hack n slash چه ربطی به سوپرمن داره؟ سوپرمن یه بازی مثل inFAMOUS ازش بسازن کافیه منتها با قابلیت های بیشتر و متفاوت. حتی اسپایدرمن هم اون سبک بازی رو داره پس فکر نکنم چیزی مانع خوب بودن یه بازی سوپرمن باشه. گفتم که 5 سال پیش به یکی میگفتی یه بازی از بتمن با این جزئیات و شهر بزرگ طرف بهت میخندید ولی واقعیت شدش.
جالب اینجاست سه گانه ی بتمن آرکهام هم اصلا Hack And Slash نیست!
= = =
کار که نشد نداره! استودیو اگه نابغه باشه از پلانگتون هم بازی می سازه در حد GOTY:دی! منتهی یه پروژه هایی پتانسیل بالقوشون برای در آومدن یک بازی بهتر، بیش تره. مث همین یونیورس بتمن و سوپرمن.
احساس می کنم بحث داره به سمت Batman VS. Superman می ره که بیا و جمعش کن!:دی ازون بحث ناموسیا میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or