شایعه نسخه جدید Batman Arkham در December 31 معرفی میشود

FORSAK3N

کاربر سایت
Warner Bros ناشر بازی Batman: Arkham Origins اشاره هایی به معرفی چیز جدیدی در مورد Batman: Arkham در December 31 کرده است.
تصویر زیر در صفحه ف.یس بوک Batman: Arkham منتشر شده است.
78654364125383285651.jpg

خبر در لینک بالا قرار خواهد گرفت.
نظر شما چیست؟ DLC شاید؟
منبع

آخرین ویرایش:
همون DLCـه the cold cold heart رو می خوان نشون بدن :d
این Batman : arkham رو هم ول کنن برن سراغ هیرو های دیگه بعدشم JL! الان اوضاع بشدت برای اینکه RS یه Green arrow بسازه عالیه.

Story DLCـه. آرکام بعدی واسه نسل جدید میاد که خدا میدونه چه شاهکاری از آب قراره در بیاد :دی

سال دیگه سالگرد 75 سالگی بتمن هست و آرکام بعدی هم به احتمال زیاد اون مواقع میاد یا تایید میشه.

همون DLCـه the cold cold heart رو می خوان نشون بدن :d
این Batman : arkham رو هم ول کنن برن سراغ هیرو های دیگه بعدشم JL! الان اوضاع بشدت برای اینکه RS یه Green arrow بسازه عالیه.
RS که الان داره روی Arkham نسل جدید کار میکنه!
Green Arrow براچی؟ فعلا باید منتظر شاهکار بعدی راکستدی باشیم :x

RS که الان داره روی Arkham نسل جدید کار میکنه!
Green Arrow براچی؟ فعلا باید منتظر شاهکار بعدی راکستدی باشیم :x

درسته که Kevin Conroy گفته دارم رو batman بعدی کار می کنم, ولی من خودم دوست دارم روی یه شخصیت دیگه کار کنن. به نظرم سری Arkham باید یه مدتی خوب استراحت کنه! یه سری تغییرات عمده ای توش صورت بگیره و دوباره برگرده!
Green Arrow به نظرم می تونه به حال و هوای کار های RS تا اینجا نزدیک تر باشه!به نظرم ساخت یه بازی از روی GA نسبت به WW و SM و flash و ... راحت تره!(هر چند خود من بودم می رفتم سراغ GL :d) به علاوه در صورت عرضه شدن بازی GA با توجه به جو فعلی استقابل براش خوب خواهد بود.

کلا امیدوارم اون گروهی که سیاست های WB رو توی بخش سینمایی DC تنظیم می کنن کاری به بخش بازی ها نداشته باشن! اگه غیر این باشه فردا اگه قرار شد نسخه ی بعدی Arkham رو ببینیم بعد توش سر و کله ی کل JL پیدا شد نباید تعجب کرد!

درسته که Kevin Conroy گفته دارم رو batman بعدی کار می کنم, ولی من خودم دوست دارم روی یه شخصیت دیگه کار کنن. به نظرم سری Arkham باید یه مدتی خوب استراحت کنه! یه سری تغییرات عمده ای توش صورت بگیره و دوباره برگرده!
Green Arrow به نظرم می تونه به حال و هوای کار های RS تا اینجا نزدیک تر باشه!به نظرم ساخت یه بازی از روی GA نسبت به WW و SM و flash و ... راحت تره!(هر چند خود من بودم می رفتم سراغ GL :d) به علاوه در صورت عرضه شدن بازی GA با توجه به جو فعلی استقابل براش خوب خواهد بود.

کلا امیدوارم اون گروهی که سیاست های WB رو توی بخش سینمایی DC تنظیم می کنن کاری به بخش بازی ها نداشته باشن! اگه غیر این باشه فردا اگه قرار شد نسخه ی بعدی Arkham رو ببینیم بعد توش سر و کله ی کل JL پیدا شد نباید تعجب کرد!
والا منم از خدامه از روی Green Arrow هم یک بازی بسازن مخصوصا اگه استدیو سازندش RS باشه :x و همینطور شخصیتش رو بشدت دوست دارم :x سریالشم که حرف نداره!
اون که گفتی بتمن به استراحت نیاز داره بنظرم این سه سال واسه RS کافی بود دیگه! الان خیلی وقته دارن روش کار میکنن و کاری هم به Batman AO ندارن! اون AO فقط یک دستگرمی WB بود که میخواست شانسشو امتحان کنه که نمره ها بشدت افت کرد پس اصلا نمیشه اونو جز سری بتمن دونست چون سازنده اصلی بازی RS هست و توی این سه سال خیلی وقت داشته روی بازی کار کنه!
من که گمون نمیکنم WB فعلا بره سراغ سوپر هیرو های دیگه و بتمنو بزاره کنار چون فعلا بتمن واسش از هر سوپر هیرو ـی بیشتر سود داره!

بنده که در کمال تعجب و با وجود دید منفی ای که نسبت به Arkham Origins داشتم ، به شدت باهاش حال کردم و به نظرم بازی خیلی زیبایی بود ! :دی اگه DLC اون باشه عالی میشه !
نسخه بعدی رو هم E3 و اون طرفا معرفی کنن دیگه. :دی

Green Arrow فعلا داره خوب از سریالش میخوره وقتشه یه بازی درست حسابی از سوپرمن داشته باشیم. اون Man of Steel هم که گند زد.
Superman به خاطر قابلیت های خفنش توی بازی خوب جواب نمیده ! :دی یعنی همون پرواز کردنش به تنهایی یه مشکل عظیم سر راه بازیسازها هست و طراحی همچین مکانیزمی خیلی پیچیده ـست. کلاً بعید میدونم بازی Superman درست حسابی تا حالا ساخته شده باشه و یکی دو تا از بازی هاش هم جزو داغون ترین بازی های تاریخ محسوب میشن ! :دی فقط این وسط The Death and Return of Superman چیز خوبی بود و من توی Sega Genesis خیلی باهاش حال میکردم و بعدها فهمیدم Blizzard توی ساخت بازی نقش داشته. :دی

فکر کنم این همون DLC برای AO باشه که برمیگرده به ریشه ی ریشه بت من قبل اینکه لباس دار بشه (طبق یه تریلری که اومده بود) .:>
به نظر میرسه نسل بعد RS با Batman :gotham برگرده b-)

فکر کنم این همون DLC برای AO باشه که برمیگرده به ریشه ی ریشه بت من قبل اینکه لباس دار بشه (طبق یه تریلری که اومده بود) .:>
به نظر میرسه نسل بعد RS با Batman :gotham برگرده b-)
اون که Challenge map packـه initiation بود که چند وقتیه اومده :d
تو این DLC می گن قراره یک رابطه خیلی مهم بین Batman ویکی از شخصیت ها پرداخته بشه! با توجه به اسمش حدسیات روی Mr. Freez ـه فعلا :d

اون که Challenge map packـه initiation بود که چند وقتیه اومده :d
تو این DLC می گن قراره یک رابطه خیلی مهم بین Batman ویکی از شخصیت ها پرداخته بشه! با توجه به اسمش حدسیات روی Mr. Freez ـه فعلا :d
من Two Face میخوام ! :| به این قضیه رابطه و اینا هم میخوره ! :دی

من Two Face میخوام ! :| به این قضیه رابطه و اینا هم میخوره ! :دی
من خودم دلم League of assassins می خواد :d اشارات به لیگ و راس خیلی تو بازی زیاد بود :d دو تا از assassin ها هم که از قبل رابطه داشتن با لیگ :d ولی خب اسم DLC ظاهرا The Cold cold heart ـه و فریز بیشتر از همه به این اسم میاد :d
من خیلی دوست داشتم با توجه به اینکه بازی originـه Two Face و Mr freeze و talia رو توی بازی ببینیم! ولی حیف! بیشتر یه origin مختص رابطه ی joker و batman بود!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or