کپچر کردم:
http://www.mediafire.com/?j8sgszi544w4bp0
توی نسخه ی قبلی عدد رو که کپی میکردی خودش به صورت لینک میشد، حتی توی پروفایل هم که کپی میکردی لینک بود
نمیدونم، شاید اینم مثل مورد اول قابل تغییر نباشه و جزو ویژگی های ورژن جدید باشه!
فهمیدم. لینک از بین می ره بعد از ارسال. این به خاطر اینکه وقتی لینک کپی می شه آدرس
http://forum.bazicenter.com/ از اولش حذف می شه. فعلاً موقتا لینکارو که می خوای کپی کنی لینکشو جدا باز کن و لینک کاملشو کپی کن تا مشکل رو بررسی کنم.
حالا سوای خود مشکل این کاری که تو می کنی کلاً اشکال داره چون شماره پست ها یه چیز کاملاً داینامیک هست و کافیه یدونه پست از تاپیک پاک بشه تا کل شماره پست ها به هم بریزه برای همین عملاً شماره پست ها ارزش خاصی ندارن.
لیچ کینگ عزیز از وقتی فروم به قالب جدید تغییر کرده ، یه پیغام خصوصی یا کامنت برای بلاگ مثل آدمیزاد نمی تونم بدم .. موقع پ.خ دیدن و یا جواب دادن صفحه فریز میشه و یا وقتی می خوام جواب بدم و سند میزنم صفحه تو لود میره و اتفاقی نمی افته ... از صبح تا حالا به زور به پ.خ فرستادم برای نوید که شک دارم اصلا رسیده یا اونم فیل شده ... مرورگرم هم فایرفکس 3.6 هستش ... میگم نمیشه قالب قبلی رو جز گزینه های انتخابی بیارید که بتونیم اگه می خوایم از همون استفاده کنیم ... این قالب جدید برای من حداقل فعلا دردسراش از مزایاش خیلی بیشتره ....
ویرایش : همین یه پست رو بیشتر از 10 بار طی یک ساعت گذشته با فایرقکس و اکسپلرر تلاش کردم تا بلاخره ارسال شد .........
واقعاً انقدر نوشته های آدم رو می خونید که آدم اصلاً دلسرد می شه بیاد دیگه جواب بده. من چند بار تو این چند روز نوشتم که این تغییراتی که صورت گرفته
اصلاً ربطی به قالب نداره! اینا به خاطر تغییراتی است که توی ورژن جدید نرم افزار vBulletin داده شده. یعنی 50 تا قالب هم نصب بشه امکانات به همین شکل هست.
در مورد خود مشکل شما، من ندیدم کسی این مشکل رو داشته باشه. مرورگرتم مشکل خاصی نداره. چنتا کار رو می گم انجام بده چون بعید می دونم این مشکل ارتباط مستقیم با سایت داشته باشه. اگر اینطوری بود که می گی که توی این 4 روز کلا 10 تا پست هم ارسال نمی شد توی انجمن.
1) ADSL داری یا Dial-up ؟
2) توی firefox کلیه plugin هاتو موقتا disable کن و بعد یه پست بزن ببین بازم مشکل داری تو ارسال یا نه؟
3) اگر مورد بالایی هیچ تاثیری نداشت برو به تنظیمات کلی -> حالت نمایش ویرایشگرو حالت استاندارد رو انتخاب کن بعد پست بزن ببین بازم مشکل داری یا نه؟
اشکان جان یه مشکل دیگه:
من الان با Safari 5 کار میکنم. اون بلیغ سامسونگ که گوشه سمت راست بالا هست، مانع مشاهده اطلاع رسانی میشه. مثلا اگه چندین اطلاع رسانی داشته باشم، فقط پیام پروفایل قابل مشاهده هست و بقیه زیر تبلیغ سامسونگ مدفون میشن. یه راه حلی براش پیدا نمی کنی؟*
رفعش می کنم مشکل رو. این مشکل از خود تبلیغ دهنده هست. باید باهاشون تماس بگیریم و بگیم فایل فلششونو تصحیح کنن.
یه مشکل دیگه هم هست که کسایی که با Safari/Chrome پست می زنن ته نوشته هاشون یه * اضافه بشه که رفع می شه. فعلاً بهش توجه نکنید.
ویرایش: مشکل * در پایان متن ها درست شد.
دوستانی که از Safari استفاده می کنند یکبار در داخل سایت دکمه F5 رو بزنن تا صفحه دوباره لود بشه.
دوستانی که از Chrome استفاده می کنند این لینک زیر را یک بار باز کنند و بعد از باز شدن صفحه (یکسری کد نمایش داده می شود در صفحه) دکمه F5 رو بزنند تا فایل دوباره نویسی شود.
http://forum.bazicenter.com/clientscript/ckeditor/skins/kama/mainui.css
بعد انجام این کار اشکال * از بین می رود. در صورتی که باز این مشکل رو داشتید حتماً گزارش کنید!