نسخه جدید از سری Metal Gear Solid در مجله PSM3

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
6pwi1o30g9s0k8impp8.jpg

با توجه به کاور اخرین شماره از نشریه PSM3 (اختصاصی PS), ظاهراً از نسخه جدیدی از سری Metal Gear Solid پرده بر خواهد داشت.
استدیو تولیدی کوجیما (Kojima Productions) هم اکنون در حال کار بر روی Metal Gear Solid HD Collection و Metal Gear Solid 3D می باشد. آیا این نسخه از سری MGS همان چیزی هست که طرفداران انتظارش را میکشند ؟

این شماره از مجله همچنین 10 صفحه جزئیات و اطلاعات در مورد عنوان Battlefield 3 را پوشش خواهد داد .

مجله در تاریخ 23 ژوئن عرضه خواهد شد.
http://gamingbolt.com/new-psm3-issue-teases-new-metal-gear-solid-game

من فکر میکنم و امیدوارم که این بازی جدید ریمیک MG ها برای Vita و PS3 باشه که بشه با هم بازی کنیمشون!
گمون نکنم کوجیما اینکارو کنه:d احتمالا میزاره برای نسل بعد.چون این بعد MGS3 بزرگترین برگ برندشه و احتمالا برای سود بیشتر هم که شده اینکارو تو نسل بعد انجام بده.

من دو تا احتمال می دم:
1-یک MGS برای Vita حالا به صورت یک ورژن جدید یا ریمیک قبلی ها
2-MGS 5 که رسما همه را شوکه می کنه.با موتور FOX Engine جدید>:d< (چه شود)

گمون نکنم کوجیما اینکارو کنه:d احتمالا میزاره برای نسل بعد.چون این بعد MGS3 بزرگترین برگ برندشه و احتمالا برای سود بیشتر هم که شده اینکارو تو نسل بعد انجام بده.
کوجیما که تصمیم گیرنده نیست، ناشر تصمیم میگیره که به نظر من از انجایی که تازه ترکیب Vita و PS3 داره شروع میشه و خود Konami رسما گفته از این به بعد هر بازی که بسازیم نسخه Vita هم داره و با نسخه PS3 در ارتباط هست به نظر من این چیزی که گفتم اصلا بعید نیست.

البته اینکه چنین پروژه ای ینجوری معرفی بشه بیشتر شوخس هیت و این بازی جدید به قول آریا برای iPhone و یا یه چیز تو همین مایه ها خواهد بود!

• Like
Reactions: Farh@d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or