نسخه جدیدی از سری بازی های Lord of the Rings

hitman- 47

کاربر سایت
2ef8cc69381d15e61.jpg

طبق گفته های یکی از کارکنان سابق این شرکت در پروفایلش شرکت Warner Bros در حال کار بر روی یک عنوان جدید AAA بازی Lord of the Rings است.

همچنین این فرد ذکر کرد که وی داستانی را برای عنوان جدید و نا معلومی از سری بازی ها Lord of the Rings در ماه آذر و دی ماه بعد از انتشار بازی Guardians of Middle earth نوشته است.

همچنین این شرکت در اردیبهشت ماه در نیازمندیهایش برای عنوان جدید AAA ماجراجویی اش پستی را ارسال کرده است.در ضمن,این شرکت در هفته گذشته در نیازمندی هایش به یک طراح برای طراحی مراحل OPEN WORLD نیاز داشته است.

اگر Warner Bro در حال کار بر روی یک عنوان جدید از سری بازی ها Lord of the Rings است پس ممکن است که اسم این بازی قبلا معرفی شده باشد و همچنین شرکت Zaentz در اردیسهشت ماه از یک نام تجاری به نام Middle-earth: Shadow of Mordor پرده برداری کرد.

نسخه کنسولی این سری بازی یعنی Lego: Lord of the Rings پارسال منتشر شده است و همچنین نسخه پیشین این سری بازی Lord of the Rings: War in the North نام داشته است که در سال 2011 به انتشار رسیده است.

منبع

آخرین ویرایش:
اینو فقط باید بدن دست Bethesda. این سری Lore بسیار بزرگی داره که فقط جون میده بتزدا یه سرزمین فوق العاده بزرگ با تمام جزئیات رو از توش در بیاره. اونوقت چه لذتی بده وقتی به میناس تیریث با اون ابهتش نزدیک بشی:bighug:
نمیدونم وارنر چرا نمیتونه یه چیز آدمیزادی از توش در بیاره:(
دقیقا. یعنی اگه این بازی رو Bethesda میساخت... 8->
من خودم بهترین بازی که تو این سری انجام دادم The Third Age بود. تنها بازی بود که من واقعا عظمت این سری رو حس میکردم. تازه با اینکه اونم خیلی محدود و ساده ساخته شده بود ولی بازم عالی بود.
انصافا باید یه شاهکار در حد سری Elder Scrolls از این مجموعه ساخته بشه واقعا حیفه.

درود برشرفتون و شرف به درودتون ! واقعا اگه از این عنوان یه بازی ope-world بسازن خیلی با حال میشه ! ولی باید جنگ بین نژاد ها باقی بمونه!

- - -ویرایش - - -

سخت منتظر ماد Veiled starts برای Mount & blade warband هستم !
kMMDltD.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or