نسخه جديد Call of Duty رسما معرفي شد

Coma BlacK

Dead Memories
کاربر سایت
107799

بعد از استريم بازي در توييچ همانطور كه انتظارش را داشتيم بالاخره از نسخه جديد call of duty رونمايي شد .
طبق شايعاتي كه از چندين هفته پيش گمانه زني ميشد امروز با انتشار يك تريلر بصورت رسمي مشخص شد كه اين نسخه از بازي ادامه سري محبوب Modern Warfare خواهد بود.
ميتوان گفت نسخه ي جديد يك ريبوت از نسخه ي اصلي Modern Warfare است و از نكات قابل توجه در تريلر پخش شده بازگشت شخصيت محبوب كاپيتان پرايس است.
‎بازی در تاریخ ۲۵ اکتبر (۳ آبان ماه) منتشر می‌شود

تا قبل از پست دوستمون که همه تغییراتو به زبان ساده فارسی توضیح دادن گفته بودین که " هیچی عوض نشده به جز گرافیک". بعد از پست دوستمون منظورتونو از حرفتون اینجوری بیان کردین!
من نمیخواستم دیگه تو این تاپیک با این مضمون پستی بدم! ولی مجبور شدم. شما اول برو تکلیفتو با خودت روشن کن ببین با خودت چند چندی! میخوای هیت تو خالی بورزی؟!:D
خدا رو شکر COD هیتر هایی مثل شما داره... حداقل برای من خیلی به جذابیت بازیش اضافه میکنه! قشنگ کسایی که فقط ادعا دارن و کسایی که حالیشونه و حرف میزننو از هم جدا میکنه
آدم قبل از این که تو فروم و مقابل این همه آدم حرف بزنه فکر میکنه! فکر هم که نکنه سعی میکنه منظورشو از همون اول درست بیان کنه!
وسلام.
برداشتت از حرف من اشتباه بوده من هيچ توجهي به پست دوستت نكردم و فقط جوابتو همينجا ميدم و بقول خودت وسلام تكليفمم با خودم و بقيه روشنه

اون دوستت تغييرات تو تمام نسخه ها با نام هاي مختلف رو بيان كرد
"من گفتم اين نسخه ي جديد كه ادامه سري Modern warfare هستش هيچ تغييري نكرده نسبت به نسخه هاي قبلي بجز گرافيك"
اتفاقا من درست فكر ميكنم قبل از هر صحبتم فقط شما قبل از اينكه نظر بدي ببين منظور طرف تو چه زمينه اي داره بيان ميشه
و اينكه پست بدي يا ندي صدمه اي بجايي وارد نميكنه مگه اينكه رو حساب كتاب حرف بزني كه اون بحثش جداست

آخرین ویرایش:
دقيقا و جالبه كه اول تريلر ميگه قوانين عوض شده در حال كه هيچي عوض نشده جز گرافيك
منظور من اينه كه اگه تغييراتي هم ايجاد ميشه به جذابيت بازي كمكي نميكنه و صرفا فقط تغييره
"من گفتم اين نسخه ي جديد كه ادامه سري Modern warfare هستش هيچ تغييري نكرده نسبت به نسخه هاي قبلي بجز گرافيك"
دوستان این 4 خط رو بخونن متوجه میشن داستان از چه قراره!
عاقلان دانند.
با تشکر از قرار دادن خبر

دوستان این 4 خط رو بخونن متوجه میشن داستان از چه قراره!
عاقلان دانند.
با تشکر از قرار دادن خبر
خب بازم ميگم اينكه هيچ تغييري نكرده منظور نسبت به نسخه هاي قبلي modern warfare بوده و گفتم اگه تغييري هم بكنه اگه!

اينكه black ops يا بقيه چطوري بودن و چه تغييراتي داشتن به صحبت من مربوط نميشه من با سري modern warfare كار دارم
ممنونم موفق باشي

آخرین ویرایش:
برداشتت از حرف من اشتباه بوده من هيچ توجهي به پست دوستت نكردم و فقط جوابتو همينجا ميدم و بقول خودت وسلام تكليفمم با خودم و بقيه روشنه

اتفاقا من درست فكر ميكنم قبل از هر صحبتم فقط شما قبل از اينكه نظر بدي ببين منظور طرف تو چه زمينه اي داره بيان ميشه
و اينكه پست بدي يا ندي صدمه اي بجايي وارد نميكنه مگه اينكه رو حساب كتاب حرف بزني كه اون بحثش جداست
شما فعلا نمیدونی که این نسخه ادامه سری مدرن وارفر نیست. هیچ ربطی به مدرن وارفر های قبلی نداره. در مورد تغییر هم به کل انجین بازی عوض شده. اسلحه ها دوباره از نو طراحی شدن. Sound design بازی کاملا متحول شده. تو کمپین هم قابلیت انتخاب میدن به مخاطب تو یه سری از موقعیت ها. یا به صورت مخفی کاری کامل بری یا اکشن. که خب تو هیچ کدوم از نسخه های مدرن وارفر به این صورت حق انتخاب نداریم. اونایی هم که هفته پیش تونستن بازی کنن حرف مشترکشون اینه که بازی تغییرات اساسی داشته نسبت به نسخه های قبلی . در مورد مولتی پلیر هم فعلا چیز خاصی منتشر نشده. حداقل یکم به خودتون زحمت بدین پیش نمایش هارو بخونین 8-|
چیزی که هست فعلا بر خلاف پیش نمایش های نسخه های این نسل، یه دونه خبر منفی هم پشت این بازی نیست. گیر سیاست های اکتیویژن نیوفته میتونه موفق بشه

شما فعلا نمیدونی که این نسخه ادامه سری مدرن وارفر نیست. هیچ ربطی به مدرن وارفر های قبلی نداره. در مورد تغییر هم به کل انجین بازی عوض شده. اسلحه ها دوباره از نو طراحی شدن. Sound design بازی کاملا متحول شده. تو کمپین هم قابلیت انتخاب میدن به مخاطب تو یه سری از موقعیت ها. یا به صورت مخفی کاری کامل بری یا اکشن. که خب تو هیچ کدوم از نسخه های مدرن وارفر به این صورت حق انتخاب نداریم. اونایی هم که هفته پیش تونستن بازی کنن حرف مشترکشون اینه که بازی تغییرات اساسی داشته نسبت به نسخه های قبلی . در مورد مولتی پلیر هم فعلا چیز خاصی منتشر نشده. حداقل یکم به خودتون زحمت بدین پیش نمایش هارو بخونین 8-|
چیزی که هست فعلا بر خلاف پیش نمایش های نسخه های این نسل، یه دونه خبر منفی هم پشت این بازی نیست. گیر سیاست های اکتیویژن نیوفته میتونه موفق بشه
معلومه كه ادامه نيست و ريبوته...
منم اميد دارم به اينكه احتمال موفق شدنش وجود داره ولي خدايي بجز اون بحث حق انتخابي كه گفتي از نظر من تغيير انجين و بازسازي اسلحه ها تغيير بحساب نمياد و اينجور چيزا نباشه كه ديگه هيچي ديگه
ايكاش اين بازي به ابهت قديمش برگرده و تمام ناراحتي من بخاطر همين موضوعه

منظور من اينه كه اگه تغييراتي هم ايجاد ميشه به جذابيت بازي كمكي نميكنه و صرفا فقط تغييره
ولی برای ما به جذابیت بازی کمک بسیار شایانی میکنه و به اندازه کافی تغییرات متناسب در چارچوب سبکش داره:D
شما مگه بازی کردی که میگی هیچ تغییری نکرده به جز گرافیک؟:D
بعدشم از یه بازی شوتر اول شخص مثل CoD چه تغییراتی انتظاری داری؟ یه بازی رسینگ RPG با المان های پازل پلتفرمر و مقادیری هم ویژوال ناول؟:D

• Like
Reactions: voldmort
ولی برای ما به جذابیت بازی کمک بسیار شایانی میکنه و به اندازه کافی تغییرات متناسب در چارچوب سبکش داره:D

شما مگه بازی کردی که میگی هیچ تغییری نکرده به جز گرافیک؟:D
بعدشم از یه بازی شوتر اول شخص مثل CoD چه تغییراتی انتظاری داری؟ یه بازی رسینگ RPG با المان های پازل پلتفرمر و مقادیری هم ویژوال ناول؟:D
دستشونم درد نكنه :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or