نسخه جديد Call of Duty رسما معرفي شد

Coma BlacK

Dead Memories
کاربر سایت
107799

بعد از استريم بازي در توييچ همانطور كه انتظارش را داشتيم بالاخره از نسخه جديد call of duty رونمايي شد .
طبق شايعاتي كه از چندين هفته پيش گمانه زني ميشد امروز با انتشار يك تريلر بصورت رسمي مشخص شد كه اين نسخه از بازي ادامه سري محبوب Modern Warfare خواهد بود.
ميتوان گفت نسخه ي جديد يك ريبوت از نسخه ي اصلي Modern Warfare است و از نكات قابل توجه در تريلر پخش شده بازگشت شخصيت محبوب كاپيتان پرايس است.
‎بازی در تاریخ ۲۵ اکتبر (۳ آبان ماه) منتشر می‌شود

تریلرش در کل یک پکیجی بود از صحنه های اکشن و جذاب زمان MW1 و Mw2 در حالت جدیدتر مثلا جاهای جدیدتر همو بمباران هوایی و مراحل شب و خیابانی اسمشم مثلا ریبوت گذاشتن همه اون صحنه ها کپی شده تو فضاهای جدید

• Like
Reactions: Coma BlacK
تریلرش در کل یک پکیجی بود از صحنه های اکشن و جذاب زمان MW1 و Mw2 در حالت جدیدتر مثلا جاهای جدیدتر همو بمباران هوایی و مراحل شب و خیابانی اسمشم مثلا ریبوت گذاشتن همه اون صحنه ها کپی شده تو فضاهای جدید
دقيقا و جالبه كه اول تريلر ميگه قوانين عوض شده در حال كه هيچي عوض نشده جز گرافيك :D

یادم باشه دفعه بعد بگم براتون کال او آر پی جی سوم شخص بسازن
سالهاست خیلی چیزا تو این بازی عوض شده ولی این جمله ای" هیچی عوض نشده " شما دقیقا همین شکلی مونده! خدا وکیل خلاقیت اونا تو بازی بیشتر از خلاقیت شما تو جمله بندیه.

سالهاست خیلی چیزا تو این بازی عوض شده ولی این جمله ای" هیچی عوض نشده " شما دقیقا همین شکلی مونده! خدا وکیل خلاقیت اونا تو بازی بیشتر از خلاقیت شما تو جمله بندیه.

کلا یکی از مصادیق خود خفن پنداری اینه که بیای بگی CoD تکراریه و هیچیش تغییر نکرده. جملات بقیه رو تکرار کنی و همینجوری بی هیچ شناختی این حرف رو بزنی میتونه کمک کنه یه گیمر هاردکور و خفن به حساب بیای.

کلا یکی از مصادیق خود خفن پنداری اینه که بیای بگی CoD تکراریه و هیچیش تغییر نکرده.
جملات بقیه رو تکرار کنی و همینجوری بی هیچ شناختی این حرف رو بزنی میتونه کمک کنه یه گیمر هاردکور و خفن به حساب بیای.

يكي ديگه از مصاديق خود خفن پنداري هم اينه كه واقعيت پوچ رو براي خودت خفن درست كني و تو اين دنياي ساخته شده بدست خودت عجيب حال كني كه واقعا به شعورت خيانت كردي!

آخرین ویرایش:
بازم ميگم هيچيش تغيير نكرده البته گرافيكش چرا يكم بهتر شده...
در مورد اين بازي هيچي به هيچكس نگو چون من فقط خبرشو گزاشتم و مطمعن باش حتي تجربشم نميكنم چون معلومه چن چنده
در مورد جمله بندي شما جمله بندي خودتو ي مرور كن!
و اينكه سعي كن با همين جمله بندي داغونم تو سايت مفيد باشي !

آخرین ویرایش:
بازم ميگم هيچيش تغيير نكرده البته گرافيكش چرا يكم بهتر شده...
در مورد اين بازي هيچي به هيچكس نگو چون من فقط خبرشو گزاشتم و مطمعن باش حتي تجربشم نميكنم چون معلومه چن چنده
در مورد جمله بندي شما جمله بندي خودتو ي مرور كن!
و اينكه سعي كن با همين جمله بندي داغونم تو سايت مفيد باشي !
اینا یه بار تو گوست اومدن کل مپ دیزاین مولتی پلیر رو عوض کردن. ۱ سال بعدش با advanced warfare کلا با جت پک ساختار گیم پلی و مپ دیزاین به کل عوض شد. چند تا هم مد جدید و کلی تغییر تو ساختار کمپین ایجاد کردن. به سال بعدش black ops 3 اومد که تقریبا کامل ترین نسخه سریه تو این نسل . بازم به کل کمپین عوض شد و اینبار کواپ ۴ نفره اضافه کردن، زامبی که بهترین و کامل ترین تو سری بود . حالت های nightmare - deadops arcade، تو مولتی پلیر هم ورژن بهتر و کاملتر advanced warfare بود. سال بعدش با infinite warfare دوباره به کل کمپین رو عوض کردن. ماموریت های جانبی و بیس اضافه شد . بازم لول دیزاین و گیم پلی تا حدی تغییر کرد. تو مولتی پلیر هم به کل مپ دیزاین دوباره عوض شد. سال بعدش رفتن جنگ جهانی دوم که بیشترین تغییرات سری رو داشت تو بخش مولتی پلیر. با اپدیت هایی هم که دادن بهترم شد. امسال هم بلک اپس ۴ رو داشتیم. هر نسخه از این سری تو این نسل انقدری تغییرات داشت که به کل با نسخه قبلی بازی متفاوتی بود. افت سری بیشتر به یه سری سیاست های اکتیویژن برمیگرده که باید دید امسال چیکار میکنن.

اینا یه بار تو گوست اومدن کل مپ دیزاین مولتی پلیر رو عوض کردن. ۱ سال بعدش با advanced warfare کلا با جت پک ساختار گیم پلی و مپ دیزاین به کل عوض شد. چند تا هم مد جدید و کلی تغییر تو ساختار کمپین ایجاد کردن. به سال بعدش black ops 3 اومد که تقریبا کامل ترین نسخه سریه تو این نسل . بازم به کل کمپین عوض شد و اینبار کواپ ۴ نفره اضافه کردن، زامبی که بهترین و کامل ترین تو سری بود . حالت های nightmare - deadops arcade، تو مولتی پلیر هم ورژن بهتر و کاملتر advanced warfare بود. سال بعدش با infinite warfare دوباره به کل کمپین رو عوض کردن. ماموریت های جانبی و بیس اضافه شد . بازم لول دیزاین و گیم پلی تا حدی تغییر کرد. تو مولتی پلیر هم به کل مپ دیزاین دوباره عوض شد. سال بعدش رفتن جنگ جهانی دوم که بیشترین تغییرات سری رو داشت تو بخش مولتی پلیر. با اپدیت هایی هم که دادن بهترم شد. امسال هم بلک اپس ۴ رو داشتیم. هر نسخه از این سری تو این نسل انقدری تغییرات داشت که به کل با نسخه قبلی بازی متفاوتی بود. افت سری بیشتر به یه سری سیاست های اکتیویژن برمیگرده که باید دید امسال چیکار میکنن.
این که نمیشه ریبوت !!
بله کاری نداره همون ست پیس های تکراری زمان MW1 MW2 بیای یک اسم ریبوت بزنی تنگش خوبه دیگه چون MW ها شدید محبوب بودن همون صحنه های بمباران هوایی و.. میتونه فروشش قشنگ تضمین کنه یک کاپیتان پرایس جذاب هم این وسط داری که دل مخاطب میبره و نوستالوژی هم زنده میشه

• Like
Reactions: Coma BlacK
اگه cod جدید mw نبود: پس کی ادامه ی mw رو میسازن؟
اگه mw بدون پرایس بود: مگه mw بدون کاپیتان پرایس میشه؟
اگه ادامه mw قبلی رو میساختن: مگه داستان تموم نشد پس چی رو میخوان نشون بدن؟
و این داستان ادامه دارد...

منظور من اينه كه اگه تغييراتي هم ايجاد ميشه به جذابيت بازي كمكي نميكنه و صرفا فقط تغييره

وای تو چقدر خفنی! چقدر حالیته! فقط تویی که تشخیص میدی چی خوبه چی بد! من واقعا شگف انگیز شدم!

Who gives a fuk?
اينو تو تشخيص نميدي كه چي حاليمه خودم ميفهمم چي خوبه چي بد و نظرمو اعلام ميكنم مث بقيه و نه مث تو!

داش اگه نظر بقيه برات انقدر سنگينه خب ميتوني نياي تو تاپيك تا احساساتت جريحه دار نشه و شگفت انگيز نشي شگفت انگيز
در كل اين پيامت خيلي بچگانست يبار با اين ديدگاه بخوني ميفهمي كه چي ميگم البته شايدم در همين حد رشد كردي...
نياز به توجه تو و امسال همفكر تو هم ندارم در هر صورت هر كسي چارتا مث خودش پيدا ميكنه و صد در صد تو هم تايپ من نيستي و ميتوني با كال آف ديوتي بيشترين لذتو از صنعت گيم ببري...
جديدا نظراي جالبي ديده ميشه تو سايت كه اين دسته افراد اگه چيزي براشون قابل هضم نيست يا نا مفهومه يا به نظر بقيه نميتونن احترام بزارن بصورت خيلي بچگانه و مزخرف ميگن تو چقد خفني در حاليكه بجاي اين حرفا چار تا حرف درست بزن تا حداقل ي بحث درست ايجاد كرده باشي و البته جوابتم خيلي واضح بگيري!
موفق باشي

• Like
Reactions: Morgoth Bauglir
منظور من اينه كه اگه تغييراتي هم ايجاد ميشه به جذابيت بازي كمكي نميكنه و صرفا فقط تغييره
تا قبل از پست دوستمون که همه تغییراتو به زبان ساده فارسی توضیح دادن گفته بودین که " هیچی عوض نشده به جز گرافیک". بعد از پست دوستمون منظورتونو از حرفتون اینجوری بیان کردین!
من نمیخواستم دیگه تو این تاپیک با این مضمون پستی بدم! ولی مجبور شدم. شما اول برو تکلیفتو با خودت روشن کن ببین با خودت چند چندی! میخوای هیت تو خالی بورزی؟!:D
خدا رو شکر COD هیتر هایی مثل شما داره... حداقل برای من خیلی به جذابیت بازیش اضافه میکنه! قشنگ کسایی که فقط ادعا دارن و کسایی که حالیشونه و حرف میزننو از هم جدا میکنه
آدم قبل از این که تو فروم و مقابل این همه آدم حرف بزنه فکر میکنه! فکر هم که نکنه سعی میکنه منظورشو از همون اول درست بیان کنه!
وسلام.

• Smile
Reactions: Morgoth Bauglir
دوست نداری بازی نکن. اصراری نیست
آره خب صد در صد ولي خب ما براي اين اينجاييم كه هر كسي طبق تجربه و سلايقش نظرشو بيان كنه تا شناخت بيشتري از بازي پيدا كنيم و بفهميم با چي طرفيم و ي جمع بندي كلي از بازي داشته باشيم
ما اينجاييم تا در كنار هم و با احترام بهم نظرامونو بيان كنيم اينكه نظر ي نفر درسته يا اشتباه نظر شخصيشه ولي نظر من اينه كه تعصبي نبايد رفتار كرد و اگه با يك موضوع مخالفيم خب دليلشو بگيم تا طرف مقابل هم به نتيجه ي بهتري برسه نه اينكه الكي فقط ردش كنيم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or