نسخه بعدی Gears of War به ماهیت اصلی خود باز خواهد گشت

• Thread starter Thread starter S.X
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

S.X

کاربر سایت

عنوان بعدی از سری بازی‌های Gears Of War که برای Xbox One منتشر خواهد شد، قصد بازگشت به ریشه‌ها و ماهیت اصلی خود را دارد. استودیو Black Tusk و توسعه‌دهنده ارشد این استودیو -Rod Fergusson- توضیحاتی را پیرامون نسخه بعدی این عنوان بیان کرده‌اند و اشاره داشته‌اند که از اهداف پیش رو نسخه بعدی، برگشتن به جوهر اصلی این سری است.

R.Fergusson که مجددا به تیم سازندگان Gears of War ملحق شده، در مصاحبه اخیر خود با Polygon گفته است: "ما باید نشان دهیم که ادعاهای ما پیرامون این IP، ادعاهایی حقیقی و قانونی است. ما به دنبال این هستیم که قبل از انجام دادن یک کار متفاوت، آن کار را درست و مطلوب انجام دهیم. ما می‌دانیم و این توانایی را داریم که چطور باید به این گفته خود عمل کنیم و آن را به مرحله اجرا برسانیم."

در ادامه:
چیزهایی وجود دارد که حتی مردم هم تلاش می‌کنند آن‌ها را از روی ما کپی کنند. من فکر نمی‌کنم که شما این موارد را یافته باشید. من به سیستم کاورگیری فکر می‌کنم، استفاده از این سیستم در بازی ما با احساس خاصی همراه شده است، من هنوز به دنبال این هستم تا بتوانم مشابه این حس را در بازی‌های دیگر پیدا کنم. حرکت‌های نرم و روان، سنگینی و وزن قابل لمس کاراکترها، این‌ها مواردی هستند که وجودشان در سیستم کاورگیری هم حس می‌شود.

Fergusson هیچ گونه جزییات دیگری را در مورد ویژگی‌های داستانی نسخه بعدی Gears of War و اینکه قرار است در کجا و چه زمانی رخ دهد، در اختیار نگذاشته است. اما متذکر شده که بازی‌های گذشته، شکاف زمانی بزرگی و پرسش‌های بی پاسخی را ایجاد کرده‌اند.

"موارد و گزینه‌های پرشماری [در ارتباط با داستان و اتفاقات مرتبط با آن] وجود دارد، پس‌زمینه داستانی مرتبط با Emergence Day، موضوع Pendulum Wars که تا شماره سوم این سری ادامه پیدا کرده‌اند، من نمی‌دانم که این‌ها دقیقا همان مواردی هستند که ما بخواهیم به آن‌ها بازگردیم ولی فکر می‌کنم مکان‌ها و رخداد‌های گوناگون دیگری هم برای رفتن و بررسی کردن وجود داشته باشد."

در حال حاضر جزییات خاص و دقیق‌تری از نسخه بعدی Gears of War، تاریخ انتشار آن و موارد مشابه در دسترس نیست و باید تا آینده‌ای نزدیک و یا دور منتظر ماند.

منبع

مگه REــه !؟ :| :دی
به غیر از رنگبندی 3 بازی از اصل خودش که یه سانت هم فاصله نگرفته تا الآن :-?

احتمالاً منظورش Judgement بوده که سری رو از ریشه هاش دور کرده، و نسخه جدید رو نمی‌خوان شبیه به اون بسازن و هدفشون اینـه که به 3 گانه نزدیک باشه :-? !

آخرین ویرایش:
الان میخواستم بیام بگم RE6 نشه یه وقت
troll-sad-troll-face.png

بیشتر اشارش فکر کنم به خاطره Gears Of War J بوده. توی شروع متن گفته که نسخه بعدی دنبال اینه برگرده به جوهر و ماهیت اصلی این سری. حالا اینکه این برگشت دقیقا به چه چیز مربوط می‌شه و اون جوهر اصلی چی هست حرفی زده نشده.( Rod.Fergusson توی سه تا بازی اول نقش های فوق‌العاده مهمی داشته، مخصوصا توی شماره 1 و 2 بازی . توی Judgemnt نه. چون تازه هم به تیم سازنده عنوان بعدی برگشته حتما برای خودش دلایلی داشته که باید اینجوری بشه:-/ )

بیشتر اشارش فکر کنم به خاطره Gears Of War J بوده. توی شروع متن گفته که نسخه بعدی دنبال اینه برگرده به جوهر و ماهیت اصلی این سری. حالا اینکه این برگشت دقیقا به چه چیز مربوط می‌شه و اون جوهر اصلی چی هست حرفی زده نشده.( Rod.Fergusson توی سه تا بازی اول نقش های فوق‌العاده مهمی داشته، مخصوصا توی شماره 1 و 2 بازی . توی Judgemnt نه. چون تازه هم به تیم سازنده عنوان بعدی برگشته حتما برای خودش دلایلی داشته که باید اینجوری بشه:-/ )
آشنایی داریم با این دوستمون :دی
ولی اصلاً GeoW:J در اون حدی نیست که انحراف و از این حرف ها حساب بشه :دی

گیم پلی :دی یه کوچولو هم حرف زده شد :دی

این نیست احیانا"؟:d
"موارد و گزینه‌های پرشماری [در ارتباط با داستان و اتفاقات مرتبط با آن] وجود دارد، پس‌زمینه داستانی مرتبط با Emergence Day، موضوع Pendulum Wars که تا شماره سوم این سری ادامه پیدا کرده‌اند، من نمی‌دانم که این‌ها دقیقا همان مواردی هستند که ما بخواهیم به آن‌ها بازگردیم ولی فکر می‌کنم مکان‌ها و رخداد‌های گوناگون دیگری هم برای رفتن و بررسی کردن وجود داشته باشد."

آشنایی داریم با این دوستمون :دی
ولی اصلاً GeoW:J در اون حدی نیست که انحراف و از این حرف ها حساب بشه :دی

گیم پلی :دی یه کوچولو هم حرف زده شد :دی

ولی به نظرم بازم طعنه زده به GeoW:J ، چرا که خودشوم توش نقشی نداشته، از طرفی هم خیلی به مزاق طرفدارا خوش نیومده، احتمالا این جوهر اصلی دور شدن از Geow J باشه، شایدم نه:d ( البته بخش چند نفره و ویژگی‌هاش رو هم در نظر باید گرفت، این بخش‌ها تغییرات به خودش دیده.)

- - -ویرایش - - -

این نیست احیانا"؟:d

بعیده. اشاره بیشتر سمت گیم‌پلی باید باشه. کارهایی که میخوان خوب انجام بدن، قبل از اینکه متفاوت انجام بشه. ( یک بخش کار سر همین جاست. Fergusson اشاره کرده میدونیم چطور یک کار مطلوب و خوب انجام بدیم، قبل از اینکه اون کارو بخوایم متفاوت انجامش بدیم. به نظر می‌یاد منظور این بود این بوده نیایم با متفاوت کردن بازی، خرابش کنیم، تفاوتی که درست انجام نشه و فقط در حد حرف باشه.)
اشاره‌های داستانیش یکم دو سویه بوده، گفته نمیدونه دقیقا به زمینه‌های داستانی سری قبلی برمیگرده، بعشدم گفته چیزای دیگه هم هست که بشه واردشون شد. ( فکر کنم خواسته بگه حتما نیازی نیست عنوان بعدی هم زمینه داستانی سری های پیش داشته باشه. رفتن به جای دیگه میتونه ترک کردن Sera و خیلی از موارد دیگه باشه...)

البته با پیشرفت های شماره 3 بازم از نظر اتمسفر داستان و جهش بزرگی که شماره 2 ایجاد کرد نبود امیدوارم بتونن چیزی در حد شماره 2 بسازن !

باید جو بازی رو برگردونند چیزی شبیه به Gears 1 بکنند، من اینقدر که درگیر جو و اتمسفر نسخه ی اول شدم، درگیر گیم پلی و. . . اش نشدم.
توی نسخه ی دوم به خصوص سوم خیلی از این مسئله فاصله گرفتند!

بازگشت به ریشه ها به نظرم میتونه این باشه، دنیای گیرز باید تاریک باشه!

بیشترین تمرکز گرز روی بخش مولتی پلیر هست که تو نسخه 3 و 4 به قول معروف از ریشش فاصله گرفت که شاید بخوان برگردن روی مولتی گرز 2 که عالی میشه
البته مولتی گرز 3 خیلی بهینه بود و جذابت خیلی زیادی داشت ولی با مولتی گرز 2 فرق می کرد
تو گرز دو بازی بیشتر بر پایه تاکتیک بود و شما باید حتما برای کشتن یک نفر یک استراتژی می چیدی که باعث می شد کسانی که مدت کوتاهی گرز رو شروع کردن شبیه کیک شکلاتی باشن تو بازی ولی گرز 3 بازی بیشتر روی تکنیک و سرعت عمل بود و راحتر می شد کسی رو کشت و کسی که زیاد با گیم پلی گرز آشنایی نداشت خیلی زود مچ می شد

واقعا خوشحالم که دارن به بازه هایی که بین شماره های مختلف بوده فکر می کنن. :bighug:
فقط امیدوارم یه نویسنده ی درست و حسابی بیارن... مثل کارن تراویس که خودش رو اثبات کرده. :d

ترجمه مشکل داره، Rod گفته به ماهیت اصلی بازی پایبند میمونیم
Rod Fergusson says next Gears of War game will stay true to the essence of the series
نگفته به ریشه برمیگردیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or