گزارش نسخه بعدی سری Resident Evil در ژاپن خواهد بود؟

Tatsumaru

Searching For Light
کاربر فعال
تهیه کننده عنوان Resident Evil Requiem:
"فکر میکنم که فضای ژاپن چیزی است که همه طرفداران ژاپنی سری به آن فکر کرده اند. از آنجا که مقر اصلی تیم سازنده در ژاپن است، به نظرم این موضوع از ذهن همه اعضا گذشته است. اگر چه تا کنون هیچ عنوانی از سری در ژاپن روی نداده، ممکن است در آینده این اتفاق بیفتد."

Masato Kumazawa در مورد سن شخصیت ها هم گفته که کپکام تابع یک سری قوانین سفت و سخت و ثابت نیست و تازه از شماره چهارم شروع به نشان دادن افزایش سن کردیم. تایم لاین را بین شماره دوم و سوم بازی تغییر دادیم و لزوما از رویه خاص و از پیش تعیین شده ای پیروی نمیکنیم.
کپکام تایم لاین را بر اساس این ارزیابی تنظیم میکند که داستان هایی که در زمان حال روی میدهند، به بازیکنان کمک میکنند تا بیشتر در بازی غرق شوند. او اشاره میکند که Resident Evil Requiem شامل صحنه هایی است که هشت سال قبل از داستان اصلی روی میدهند.

res r.jpg
After transporting Resident Evil fans to America, Spain, and Europe, Requiem producer says there's one unvisited place the team has all 'given some thought' to

نمیدونم چرا اکثریت دوستان با این خبر یاد سایلنت هیل اف افتادن.من چیزی که از خبر متوجه شدم صرفا استفاده لوکیشن ژاپن برای نسخه بعدی هست.مثل آفریقا در اویل ۵ و اورپا در اویل ۴ و ۸ .فکر نکنم تغییر در گیم پلی اصلی سری اتفاق بیوفته.شاید مثل نسخه های اخیر (۷-۸-۹)یک کارکتر تازه کار ژاپنی در کنار یکی از قدیمی ها حضور داشته باشند.

نمیدونم چرا اکثریت دوستان با این خبر یاد سایلنت هیل اف افتادن.من چیزی که از خبر متوجه شدم صرفا استفاده لوکیشن ژاپن برای نسخه بعدی هست.مثل آفریقا در اویل ۵ و اورپا در اویل ۴ و ۸ .فکر نکنم تغییر در گیم پلی اصلی سری اتفاق بیوفته.شاید مثل نسخه های اخیر (۷-۸-۹)یک کارکتر تازه کار ژاپنی در کنار یکی از قدیمی ها حضور داشته باشند.
اتفاقا من هم نظرم مثبته.
یک شخصیت آسیایی جذاب دیگه به مجموعه اضافه میشه.
ترجیحا بانو باشه که بزاریمش کنار Ada قربون صدقش بریم :))

هویت و اساس RE وحشت غربی و هالیوودیه نه ژاپنی. به نظرم نکنن این کارو بهتره :D

RE4 که یکی از بهترین بازی‌های سری و تاریخ هست توی اسپانیا اتفاق می‌افته :دی هویت RE در درجه اول اون فضاسازی و اتمسفر و بعد گیم پلی survival یا اکشن اش هست. وگرنه لوکیشن یا ستینگ بازی هر کجام که باشه خیلی راحت می‌تونند با رعایت اصول و المان‌های اصلی سری یه بازی خیلی خوب بسازند. اتفاقاً ژاپن یکی از بهترین ستینگ‌ها رو برای RE داره.

RE4 که یکی از بهترین بازی‌های سری و تاریخ هست توی اسپانیا اتفاق می‌افته :دی هویت RE در درجه اول اون فضاسازی و اتمسفر و بعد گیم پلی survival یا اکشن اش هست. وگرنه لوکیشن یا ستینگ بازی هر کجام که باشه خیلی راحت می‌تونند با رعایت اصول و المان‌های اصلی سری یه بازی خیلی خوب بسازند. اتفاقاً ژاپن یکی از بهترین ستینگ‌ها رو برای RE داره.
اگه بتونه اون فرم غربیشو حفظ کنه اوکیه چطوریشو نمیدونم :D مثلا به نظر من سایلنت هیل با اینکه تو آمریکا اتفاق میفتاد کاملا فرم ژاپنی داشت. سری RE ولی نه.

در کل بیشتر منظورم این بود از توش siren و fatal frame و kuon در نیارن یهو. :D

در کل بیشتر منظورم این بود از توش siren و fatal frame و kuon در نیارن یهو. :D

یعنی تم سوپرنچرال و ماورایی پیدا کنه؟ نه خیالتون همچین اتفاقی هرگز نمی‌افته :دی
RE همیشه تم علمی داشته و درباره ویروس‌ها،انگل ها و.... بوده و همینطور هم باقی میمونه. صرفا بخاطر اینکه توی ژاپن باشه قرار نیست تم ماورایی یا سایکولوژیکال داشته باشه. جالب اینکه یکی از نسخه های کنسل شده RE4 قرار بود یجورایی (نه کاملا) تم ماورایی با الهام از سایلنت هیل برای ترسناک تر شدن بازی داشته باشه، اما خب متاسفانه یا خوشبختانه اینطور نشد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or