نسخه بتا بخش چند نفره Call of Duty: Black Ops3 رکورد تستر بتا کنسول ps4 را شکست

BEHZAD WESKER

کاربر سایت
Call-of-Duty-Black-Ops-3.jpg

درود

هفته پیش نسخه بتا بخش چند نفره عنوانCall of Duty: Black Ops 3 در دسترس دارندگان کنسول ps4 قرار گرفت. شرکت اکتیویژن اعلام کرد که عنوان Call of Duty: Black Ops 3 رکورد تعداد تستر بتا بخش چند نفره یک بازی را در کنسول ps4 شکسته است.

اقای Rob Kostich معاون ارشد و مدیر عمومی از ندای وظیفه در این باره میگوید:
" ما به طرفداران اطمینان میدهیم بهترین بازی ممکن را در هنگام عرضه بازی به ان ها تحویل بدهیم. زدن رکورد بتا بخش چند نفره در کنسول ps4 نشان دهنده ی احساس هیجان طرفدران برای انجام بازی و همچنین کیفیت کار استودیو Treyarch است.

علاوه بر این به یاد داشته باشیداین بتا بخش کوچکی از تجربه کلی چند نفره و ان چیزی است که ما در 6 نوامبر به صورت یک بازی کامل منتشر میکنیم. کمپین درگیر کننده ، بخش چند نفره و مد زامبی"

در همین راستا، آقای Mark Lamia، مدیر استودیو Treyarch می گوید:

"ما در تلاش بودیم تا بازی را به دست مهم ترین افراد یعنی طرفدران برسانیم. ما نمیتوانیم به اندازه کافی از کسانی که در این نسخه بتا شرکت کردند و ما را از نظرات ارزشمند خود جهت ارایه بهترین کیفیت ممکن در زمان انتشار بازی اگاه ساختند تشکر کنیم.این بتا و ورود پرشور طرفداران ما را در این مسیر کمک کرده است."

اقای Adam Boyes ناشر و توسعه روابط سرگرمی کامپیوتری سونی امریکا هم گفت:

"انجام نسخه بتا توسط میلیون ها نفر از طرفدران کنسول پلی استیشن پاسخ بزرگی بود و ان نشان دهندی ترکیب قدرت پرفروشترین فرانچایز کنسولی با پرفروش ترین کنسول گیم حال حاضر است. علاوه بر این هیچ راه بهتری برای استقبال از فرانچایز ندای وظیفه به خانه جدید خود پلی استیشن 4 وجود نداشت."

طبق گفته دو کمپانی، با توجه به آمار و ارقام منتشر شده، نسخه بتا Call of Duty: Black Ops 3 بیشترین تعداد دانلود، دفعات بازی و مدت زمان تجربه را در نسخه بتا یک عنوان PS4 شکسته و میلیون ها نفر از دارندگان کنسول نسل هشتمی سونی این عنوان را تجربه کرده اند.

Call of Duty: Black Ops 3 در تاریخ ۶ نوامبر سال جاری برای پلتفرم های PS4، PC، Xbox one، Xbox 360 و PS3 منتشر خواهد شد.

منبع

آخرین ویرایش:
سلام دوستان.من نسخه ی ps4 رو دانلود کردم ولی موفق به بازی کردن نشدم.چون خطای سرور مواجه شدم.از دوستامم پرسیدم اونا هم همین مشکل رو داشتن.
من چکار کنم ک بتونم بازی کنم؟؟/

من اگه جای اکتی بودم باید خیلی احمق تشریف میداشتم که بازی رو سالانه عرضه نکنه :)) خود ملت میخوان , واسشون عادی شده دیگه مثل فیفا هرسال میگیرین باهاش حال میکنن :-& هیچ امیدی هم به بازی نیست حداقل (یـ روزنه کوچیک حتی) هر سال Piece of Shit تر از سال قبل ...

من اگه جای اکتی بودم باید خیلی احمق تشریف میداشتم که بازی رو سالانه عرضه نکنه :)) خود ملت میخوان , واسشون عادی شده دیگه مثل فیفا هرسال میگیرین باهاش حال میکنن :-& هیچ امیدی هم به بازی نیست حداقل (یـ روزنه کوچیک حتی) هر سال Piece of Shit تر از سال قبل ...

یعنی چی هیچی امیدی به بازی نیست نسخه قبلی که امتیازات خوبی گرفت صبر کنید بازی بیاد بعد شروع به انتقاد کردن کنید

هیتر ها هم هر سال همین حرفا رو میزنن. اکتی خسته نمیشه هر سال بازی رو عرضه میکنه اما شما چی خسته نمیشین هر سال این حرفا رو تکرار میکنین ؟

یعنی چی هیچی امیدی به بازی نیست نسخه قبلی که امتیازات خوبی گرفت صبر کنید بازی بیاد بعد شروع به انتقاد کردن کنید
منظور ایشون این هست که بازی بسیار کژوال پسند هست پلیر درست حسابی سمتش نمیاد
شما فقط کافیه نسخه هایی مثل mw2 ر با این cod های جدید مقایسه کنی اونوقت عمق فاجعه ر میفهمی:d
ربطی نداره بازی کژوال پسند متای بدی بگیره
خود اکتی یه مصاحبه داشت که میگفت ما طرفدار هامون ر میشناسیم که اکثرا کژوال گیمر هستن :dالبته یه نکته ر بگم کژوال به هیچ وجه توهین نیست;)
کسایی که هنوز cod باز هستن خیلیاشون ر خودم میشناسم که گیمر توشون پیدا نمیشه

منظور ایشون این هست که بازی بسیار کژوال پسند هست پلیر درست حسابی سمتش نمیاد
شما فقط کافیه نسخه هایی مثل mw2 ر با این cod های جدید مقایسه کنی اونوقت عمق فاجعه ر میفهمی:d
ربطی نداره بازی کژوال پسند متای بدی بگیره
خود اکتی یه مصاحبه داشت که میگفت ما طرفدار هامون ر میشناسیم که اکثرا کژوال گیمر هستن :dالبته یه نکته ر بگم کژوال به هیچ وجه توهین نیست;)
کسایی که هنوز cod باز هستن خیلیاشون ر خودم میشناسم که گیمر توشون پیدا نمیشه
در بزرگی mw2شکی نیست مخصوصا از نظر قسمت مولتی بازی
بنظرم ایشون نظرش این بود که بازی هیچ پیشرفتی نداره ربطی به نوب بودن نداشت .
درست از نظر قسمت مولتی بسیار نسبت به نسخه هایی قبلی مخصوصا mw2...پیشرفتی نداشته ولی این نسخه اخری واقعا خیلی نسبت به Call of Duty: Ghosts بهتر شده بود.

Lol یعنی nمیلیون کژوال هرسال بازی رو میگیرن ؟ این حرفای مسخره رو از کجاتون در میارین ؟!!
انشاالله روزی رو ببینم که خسته شدین ازین هیت ورزیدن های کودکانه

بتا واقعا خوب و راضی کننده بود از هر نظر تا ببینیم نسخه نهایی چی میشه

در بزرگی mw2شکی نیست مخصوصا از نظر قسمت مولتی بازی
بنظرم ایشون نظرش این بود که بازی هیچ پیشرفتی نداره ربطی به نوب بودن نداشت .
درست از نظر قسمت مولتی بسیار نسبت به نسخه هایی قبلی مخصوصا mw2...پیشرفتی نداشته ولی این نسخه اخری واقعا خیلی نسبت به Call of Duty: Ghosts بهتر شده بود.
دور همی هم یه بازی بسازیم بهتر از اون میشه:d

من کاری ندارم به هیت و اینکه سالانه عرضه میشه و این حرفا. فقط یه چیزی حالیمه که بعد از MW2 هر سال دارم ۲۰۰ تومن پای این بازی پیاده میشم و یه اشغال به تمام معناس. کلا ۱۰ ساعت ادم و سرگرم نمیکنه. گزینه‌های خیلی بهتری برای خرید تو این ژانر هست من که دیگه سمتش نمیرم.

بحث اینکه CoD های جدید خوب هستن یا نه نیست بحث اینه که یک سری شاهکار که نسخه های قدیمش هنوز ملت دارن بازی میکنن و تو خاطره ها ثبت شده تبدیل شده به یک سری در حد خوب :)
وگرنه من AW ـو بازی کردم در حد یک بازی هم لذت بردم خوب بود اما کو اون جنگ جهانی و محیط جنگی خفن و مراحل و داستان و شخصیتای فوق العاده ای مثل گوست و پرایس و ...؟

این‌روزا به هیچ‌چیزی نمی‌شه گیر داد، حتی به یه Junk، چون همون Junk هم طرفدار داره. :d
بازی ساده و سطحی می‌شه؛ یه‌عده پیدا می‌شن، می‌گن ما همین‌طوری ساده و سطحی دوست داریم.
داستان به‌طرز وحشتناکی اُفت می‌کنه، می‌گن ما همین‌طوری بازیِ بدون داستان دوست داریم.
گیم‌پلی رو می‌کنن Titanfall + Prince of Persia + Superman + Dead Rising و هم‌چنان اسمش رو می‌ذارن Call of Duty که - همیشه در مورد جنگ‌ِ جهانی و بعد از اون (جنگِ سرد) و بعد از اون (جنگ‌هایِ مُدرن) بوده - و ملّت هم با اشتیاق و عطشی دوچندان هر سال می‌رن سراغش و می‌گن ما دقیقاً همینی که هست رو می‌خوایم. :-o
نکته‌ی جالب‌تری که این روزها من توی سایت‌ها و فروم‌ها می‌بینم اینه که ظاهراً ژانرهای جدیدی به بازی‌های ویدئویی اضافه شده: ژانر بازی‌های زامبی-محور و بازی‌های Mainstream و Casual :)) و گویا ما حق نداریم بگیم یه بازیِ منطقی با داستانِ درست و حسابی می‌خوایم و حق نداریم بگیم این‌قدر مزخرف نسازید چون در اقلیّت هستیم و ممکنه به طرفداران این شاهکارها (که اکثریّت هستن) بربخوره. :-o
والا چی‌ بگم، وقتی وضعیت اَسَفناک صنعت گیم رو می‌بینم، حق می‌دم امام Half-Life 3 ظهور نکنه و سازنده‌ش با ترس و لرز بگه مردم دیگه این‌سبک بازی‌ها رو دوست ندارن. :-b

CoD هیچ وقت تغییرات بنیادین توی گیم پلیش نداره چون اصلا دلیلی برای این کار نیست! دقت کنید خود اینها هستن که این ژانر رو ساختن و هر لحظه اراده کنن میتونن بهترین FPS و ایضا خلاقانه ترین رو بسازن اما اگه نمیکنن تنها به خاطر نیاز مارکته! ان میلیون نفری که CoD بازی میکنن برخلاف دوستان هیتر دقیقا همین گیم پلی رو میخوان. پس حق با اکتیویژن هست که اقلیت مخالف رو اصلا حساب نکنه.

بنظرم هرکی FPS به قول خودش هاردکور تری میخواد میتونه بره مثلا Halo بازی کنه! مثل من که اصلا سمت CoD هم پیدام نمیشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or