نسخه ازمایشی Rumble Sixaxis

Wroth Master

کاربر سایت
کمپانی سونی نسخه ازمایشی (Prototypes) کنترلر جدید خودش رو که خاصیت Rumble هم به ان اضاف شده را به تازگی در اختیار شرکت هایی که برای ps3 بازی میسازند قرار داده و سونی اعلام کرده این کنترلر جدید در Leipzig Games Convention or Tokyo Game Show به نمایش در می اید
سونی همچنین افزوده که به این کنترلر فقط قابلیت vibration اضافه نشده بلکه حساسیت این کنترلر های جدید بیشتر از قبلی ها است و همچنین از مواد بهتری درست شدند

با تشکر:love:

به نظر من روش حل مشکل rumble با قابلیت تشخیص حرکت six axis به این صورت هست :
فرض کنیم داری lair بازی می کنی ، برای کنترل اژدها دسترو به جهات مختلف می چرخونی.
موقعی که مثلا تیر می خوری یا به چیزی اصابت می کنی دستگاه دسته رو می لرزونه و six axis کاری به لرزه ی دسته نداره ! ;) بنابراین موقعی که مثلا خودت دسترو مثل حالت vibration بلرزونی اونوقت six axis لرزوندنت رو تاثیر می ده ! چون لرزش توسط دستگاه نیست ;)
-----
به هر حال به من و شما چه ربطی داره مشکل خود سونی هست :cheesygri

من که شدیدا منتظر مدل جدید PS3 که دسته ی هاش شوک داره هستم ! کاش فقط زودتر بیاد .
چون خیلی با شوک تو دسته حال میکنم و اگه نباشه اصلا بازی به هم حال نمیده :blushing:

مدل جدیدی از PS3 قرار نیست بیاد ، این دسته ها اگه بیاد بطور جداگانه عرضه خواهد شد ...
( PS one هم ابتدا دسته های معمولی داشت ولی بعدا دسته هاش کلا تغییر کرد و Rumble هم بهش اضافه شد )

مدل جدیدی از PS3 قرار نیست بیاد ، این دسته ها اگه بیاد بطور جداگانه عرضه خواهد شد ...
( PS one هم ابتدا دسته های معمولی داشت ولی بعدا دسته هاش کلا تغییر کرد و Rumble هم بهش اضافه شد )

منظور من مدل 80 گیگابایتی هستش که میگن (البته به صورت شایعه) دسته های شوک دار بهش اضافه شده ;)

Rumble Sixaxis جديد فقط يه چيز منو خوشحال ميكنه و اينكه دسته هاي ps3 كمي سنگينتر ميشه :laughing: اين مورد منو بيشتر خوشحال ميكنه تا Rumble .
همينطور كه سمان هم گفت منم زياد با Rumble حال نميكنم هرچند كه وجود Rumble يه امتياز هست .
منم اصلا در xbox360 از Rumble استفاده نكردم فقط تو بازي gears of war اونم به خاطر اره برقي كه روشن ميشد حال ميكردم ! البته مال gears of war اره برقي نبود بايد بگم اره گازوئيلي بود :cheesygri چون وقتي روشن ميشد دود ميداد بيرون :laughing:

چرا اتفاقا یه مدل جدید قرار بیاد که اندازه chipset های نمی دونم چند نانومتری ( :cheesygri) دستگاه رو خیلی کوچیک و لاغر می کنه

من خبرش رو تو مجله بازی نما خودنم !
در مورد اینکه x360 می خواد اینکارو کنه خبر ندارم

اون خبر که قراره Ps3 های کوچکتر عرضه بشن شایعه ای بیش نبوده و صحت نداره ولی در مورد 360 بر عکس ماکروسافت قصد داره 360 هایی با فناوری 65 نانومتری که فقط به دمای کنسول کمک میکنه رو عرضه کند

چیزی که مشخصه در حال حاضر هیچ خبری از مدل جدید PS3 نیست ، هرچی هم هرجا نوشته شایعه و حدس و گمانه ...
مدل 80 GB هم در حال حاضر در کره جنوبی عرضه شده و دسته هاش همون دسته های قبلی هستن .....

نيما جان شما يه چند وقت نبوديد در جريان نيستيد. خبر رو خود سوني تآييد كرده قيمت 60 گيگ رو 100 دلار كم كرد و گفت كه 80 گيگ به همراه 1 بازي تو آمريكا هم عرضه ميشه. به قيمت 599 دلار.يعني به قيمت قبلي نسخه ي 60 گيگ

نيما جان شما يه چند وقت نبوديد در جريان نيستيد. خبر رو خود سوني تآييد كرده قيمت 60 گيگ رو 100 دلار كم كرد و گفت كه 80 گيگ به همراه 1 بازي تو آمريكا هم عرضه ميشه. به قيمت 599 دلار.يعني به قيمت قبلي نسخه ي 60 گيگ

درست نخوندی پستمو ....
من که نوشتم 80 گیگ عرضه شده ، الان در کره موجوده ، در امریکا هم همونطور که شما گفتی بزودی عرضه میشه ....
ولی غیر از ظرفیت هارد هیچ تفاوتی با مدلهای قبلی نداره ....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or