نسخه ازمایشی Rumble Sixaxis

Wroth Master

کاربر سایت
کمپانی سونی نسخه ازمایشی (Prototypes) کنترلر جدید خودش رو که خاصیت Rumble هم به ان اضاف شده را به تازگی در اختیار شرکت هایی که برای ps3 بازی میسازند قرار داده و سونی اعلام کرده این کنترلر جدید در Leipzig Games Convention or Tokyo Game Show به نمایش در می اید
سونی همچنین افزوده که به این کنترلر فقط قابلیت vibration اضافه نشده بلکه حساسیت این کنترلر های جدید بیشتر از قبلی ها است و همچنین از مواد بهتری درست شدند

با تشکر:love:

کمپانی سونی نسخه ازمایشی (Prototypes) کنترلر جدید خودش رو که خاصیت Rumble هم به ان اضاف شده را به تازگی در اختیار شرکت هایی که برای ps3 بازی میسازند قرار داده و سونی اعلام کرده این کنترلر جدید در Leipzig Games Convention or Tokyo Game Show به نمایش در می اید
سونی همچنین افزوده که به این کنترلر فقط قابلیت vibration اضافه نشده بلکه حساسیت این کنترلر های جدید بیشتر از قبلی ها است و همچنین از مواد بهتری درست شدند

میشه توضیح بدی Rumble چیه .

ایول
پس سونی سور پرایز داره ;) :thumbsup:
GOOD LUCK

چرا همون موقعی که پلی استیشن امد توی بازار شرکت سونی اینکار رو نکرده بود و از شوک یا همون رامبل توی دسته هاش استفاده نکرده بود؟!:confused:

خوب معلومه انقدر حواسش به قابلیت Six Axis بود و از اونطرف اگر کنسولش رو دیر می داد دیگه خیلی بد می شد.
البته فکر کنم سیاست فروشش نمی گذاشت ! ( منم که گیر دادم به سیاست :cheesygri)

چرا همون موقعی که پلی استیشن امد توی بازار شرکت سونی اینکار رو نکرده بود و از شوک یا همون رامبل توی دسته هاش استفاده نکرده بود؟!:confused:

نه مثل اینکه یه شرکت بود به اسم ایمرشن (Immersion) که شکایت کرده بود از سونی که ایده Rumble واسه من بوده و سونی دزدیدتش ؛ حالا مثل این که مشکلشون حل شده... :cool:

حالا ببینم سونی نمی تونست قبل از launch مشکلشو حل کنه؟؟؟ حالا همه باید برن یه دسته جدا بخرن... :-"

من حدود 6 ماه کنسول 360 دستم بود. برای یکی دوهفته دادمش به پسرخالم. روزی که رفتم کنسولم رو پس بگیرم، یه چند دقیقه نشستم بازی کردم، دیدم دسته‌ها می‌لرزن. و تازه یادم افتاد که تا اون روز حتی آزمایش هم نکرده بودم ببینم قابلیت Rumble روی دسته‌ی 360 چطوریه :biggrin1:
من بدم می‌یاد از Rumble. اعصابمو خورد می‌کنه، نمی‌تونم بازی کنم!

حالا ببینم سونی نمی تونست قبل از launch مشکلشو حل کنه؟؟؟ حالا همه باید برن یه دسته جدا بخرن

طبق یک شایعه از طرف یکی از مقامات سونی اعلام شده که سونی میخواد این کنترلر ها رو جایگزین کنترلرهای قبلی کند ولی خود سونی نه این شایعه رو رد کرده ونه تایید یکی دو ماه صبر کنید معلوم میشه که این خبر راست هست یا دروغ

دسته ي شك دار PS3 حتمآ مياد ولي مهم اينه كه كي؟ اميدوارم هر چه زودتر با امكانات خوب عرضه بشه و مشكلي هم براي سيكاكيس به خاطر وجود سيستم رامبلينگ به وجود نياد.(نيان 6axis رو بردارن جاش رامبل بزارن)
من بدم می‌یاد از Rumble. اعصابمو خورد می‌کنه، نمی‌تونم بازی کنم!
واقعآ سامان جان؟ اما به نظر من رامبل خيلي بازي رو جذاب ميكنه. هر چقدر هم كه حساس تر بهتر.

دسته ي شك دار PS3 حتمآ مياد ولي مهم اينه كه كي؟ اميدوارم هر چه زودتر با امكانات خوب عرضه بشه و مشكلي هم براي سيكاكيس به خاطر وجود سيستم رامبلينگ به وجود نياد.(نيان 6axis رو بردارن جاش رامبل بزارن)

منظور از حساسیت همون حساسیت Sixaxis هست
:-":-":-":-":-"

من که شدیدا منتظر مدل جدید PS3 که دسته ی هاش شوک داره هستم ! کاش فقط زودتر بیاد .
چون خیلی با شوک تو دسته حال میکنم و اگه نباشه اصلا بازی به هم حال نمیده :blushing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or