نرم افزار های روز

• Thread starter Thread starter Dr.XJ
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نوشته شده توسط Hashem:
من اصلا از دستت ناراحت نیستم. دیگه پیش میاد. فقط اگه هر چه زودتراونا رو پیدا کنی, نور علی نور:love:
هاشم من در پوست خود نمیگنجم:cheesygri چون فکر میکنم این برنامه دیگه 100% فایل VP6 رو بخونه :love:
Zoom Player is capable of playing all common media formats and quite a few of the not so common, including:
AVI, Matroska (MKV), QuickTime (MOV), Cellphone 3GPP (3GP), Flash (SWF), RealMedia (RA/RM/RMVB/RAM), Windows Media Format (ASF/WMV/WMA including DRM with WMV Professional version), OGG Movie (OGM), MPEG1 (MPG/VCD), MPEG2 (MPG/SVCD/VOB), MPEG4 (DIVX/XVID/ISO), VP3-VP6, MPEG Layer 3 (MP3), Vorbis Audio (OGG), Dolby Digital (AC3), Advanced Audio Coding (AAC), MusePack Audio (MPC), FLAC Audio (FLAC), OptimFROG Audio, Monkey Audio (APE), Wave Audio (WAV), CD-Audio.
:D
Download
Addon
Size: 2.37 MB

آخرین ویرایش:
سام فیشر(فکر کنم اسمت امین باشه نمی دونم درست حدس زدم یا نه) اصلا نمی دونم چه طوری برات توضیح بدم زبونم داره توپوق می زنه. وارونه خوند یعنی بگو چی خوند vp6 رو نخوند mus رو خوند باورت می شه؟! من که هنوز باورم نمی شه فکر می کنم تو خوابم از همون جا یک سیلی بهم بزن. ولی اگه تونستی بهم بگو چه طوری این برنامه vp6 رو می خونه!

نوشته شده توسط Hashem:
سام فیشر(فکر کنم اسمت امین باشه نمی دونم درست حدس زدم یا نه) اصلا نمی دونم چه طوری برات توضیح بدم زبونم داره توپوق می زنه. وارونه خوند یعنی بگو چی خوند vp6 رو نخوند mus رو خوند باورت می شه؟! من که هنوز باورم نمی شه فکر می کنم تو خوابم از همون جا یک سیلی بهم بزن. ولی اگه تونستی بهم بگو چه طوری این برنامه vp6 رو می خونه!

:cheesygri:cheesygri
سلام.
درست حدس زدی اسمم امین هست من کوچیکتم:)
اخه mus هم جزء فایلهای هست که میخونه ولی من توجه نکردم ولی به هر حال خوب شد دیگه :cheesygri
ولی نمیدونم چرا vp6 رو نمیخونه قاعدتا باید بخونه;)
شما چند بار باهاش ور برو و امتحان کن فکر میکنم بشه!!

نوشته شده توسط Sasy360:
آقا من اینو 3 بار دانلود کردم ولی اصلا باز نمیشه:(
سلام.
ارور خاصی میده یا وقتی کلیک میکنی رو ستاپ هیچی نمیشه؟؟ ;)

دوستان اگه سرعتشون خوبه و برنامه ی Quick Smile رو دارن برای ساسان اپلود کنن اگه هم کسی نیست با من با دیلاپ سعی میکنم اپلودش کنم;)

:blink: :dozing: :no: امین جان. من این برنامه رو قبلا دانلود کرده بودم. فایل exe هم نداره. فقط توسط برنامه zoom player یک جورایی شناسایی می شه. ولی من اصلا از کارش سر در نمی ارم.:confused: فیل vp6 هم مربوط به فیلمهای need for speed most wanted است حودت می تونی امتخانش کنی. گفتم که این برنامه یک جورایی قاطیه:confused:

نوشته شده توسط Hashem:
:blink: :dozing: :no: امین جان. من این برنامه رو قبلا دانلود کرده بودم. فایل exe هم نداره. فقط توسط برنامه zoom player یک جورایی شناسایی می شه. ولی من اصلا از کارش سر در نمی ارم.:confused: فیل vp6 هم مربوط به فیلمهای need for speed most wanted است حودت می تونی امتخانش کنی. گفتم که این برنامه یک جورایی قاطیه:confused:
;)
سلام.
هاشم جان nfs نصب ندارمش!!!!!!
ولی اگه وقت کردم نصب میکنم ببینم میتونم اجراش کنم یا نه

سلام.
این برنامه واسه عکس گرفتن و فیلم برداری و ادیت عکس و..... هست که پیشنهاد میکنم حتما دانلودش کنی چون خیلی عالیه:

Snagit 8.1.0

snagitl.gif

سریال یا کیجن:
s/n: HKCM7-QJV24-WZ4CC-YA6AC-9MC96

Techsmith SnagIt v8.1.0

البته یه راه راحت تر هست که اونم اینه که دکمه ی print screen (prt-scsysrq ) رو بزنی بعد به برنامه ی پینت ویندوز بری و edit رو بزنی و گزینه ی paste رو انتخاب کنی بعدش عکست رو با فرمت دلخواهت سیو کنی.
البته این برنامه ای که دام خیلی عالی هست و در ضمن حرفه ای تر هم هست:)
بای

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
سلام.
ارور خاصی میده یا وقتی کلیک میکنی رو ستاپ هیچی نمیشه؟؟ ;)

دوستان اگه سرعتشون خوبه و برنامه ی Quick Smile رو دارن برای ساسان اپلود کنن اگه هم کسی نیست با من با دیلاپ سعی میکنم اپلودش کنم;)
امین جون اصلا فرمتش برا ویندوز نا شناخته هست!:smartass1::crying1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or