http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=56&highlight=موبایلتایپکی پیدا نکردم که واسه موبایل باشه
هاشم من در پوست خود نمیگنجم:cheesygri چون فکر میکنم این برنامه دیگه 100% فایل VP6 رو بخونهنوشته شده توسط Hashem:من اصلا از دستت ناراحت نیستم. دیگه پیش میاد. فقط اگه هر چه زودتراونا رو پیدا کنی, نور علی نور![]()

Zoom Player is capable of playing all common media formats and quite a few of the not so common, including:
AVI, Matroska (MKV), QuickTime (MOV), Cellphone 3GPP (3GP), Flash (SWF), RealMedia (RA/RM/RMVB/RAM), Windows Media Format (ASF/WMV/WMA including DRM with WMV Professional version), OGG Movie (OGM), MPEG1 (MPG/VCD), MPEG2 (MPG/SVCD/VOB), MPEG4 (DIVX/XVID/ISO), VP3-VP6, MPEG Layer 3 (MP3), Vorbis Audio (OGG), Dolby Digital (AC3), Advanced Audio Coding (AAC), MusePack Audio (MPC), FLAC Audio (FLAC), OptimFROG Audio, Monkey Audio (APE), Wave Audio (WAV), CD-Audio.
نوشته شده توسط Esikhafan:سلام
دوستان اگه میشه هر برنامه ای که به موبایل motorola v3 i ربط داشته باشه اینجا بزارید(تایپکی پیدا نکردم که واسه موبایل باشه)
نوشته شده توسط Hashem:سام فیشر(فکر کنم اسمت امین باشه نمی دونم درست حدس زدم یا نه) اصلا نمی دونم چه طوری برات توضیح بدم زبونم داره توپوق می زنه. وارونه خوند یعنی بگو چی خوند vp6 رو نخوند mus رو خوند باورت می شه؟! من که هنوز باورم نمی شه فکر می کنم تو خوابم از همون جا یک سیلی بهم بزن. ولی اگه تونستی بهم بگو چه طوری این برنامه vp6 رو می خونه!
آقا من اینو 3 بار دانلود کردم ولی اصلا باز نمیشه

:dozing:
امین جان. من این برنامه رو قبلا دانلود کرده بودم. فایل exe هم نداره. فقط توسط برنامه zoom player یک جورایی شناسایی می شه. ولی من اصلا از کارش سر در نمی ارم.:confused: فیل vp6 هم مربوط به فیلمهای need for speed most wanted است حودت می تونی امتخانش کنی. گفتم که این برنامه یک جورایی قاطیه:confused:نوشته شده توسط Hashem::dozing:
امین جان. من این برنامه رو قبلا دانلود کرده بودم. فایل exe هم نداره. فقط توسط برنامه zoom player یک جورایی شناسایی می شه. ولی من اصلا از کارش سر در نمی ارم.:confused: فیل vp6 هم مربوط به فیلمهای need for speed most wanted است حودت می تونی امتخانش کنی. گفتم که این برنامه یک جورایی قاطیه:confused:

امین جون اصلا فرمتش برا ویندوز نا شناخته هست!:smartass1::crying1:نوشته شده توسط pandora tomorrow:سلام.
ارور خاصی میده یا وقتی کلیک میکنی رو ستاپ هیچی نمیشه؟؟
دوستان اگه سرعتشون خوبه و برنامه ی Quick Smile رو دارن برای ساسان اپلود کنن اگه هم کسی نیست با من با دیلاپ سعی میکنم اپلودش کنم![]()