نوشته شده توسط s01id_sn4ke:من دنبال یه برنامه میگردم که بتونه حجم عکسا رو کم کنه ولی کیفیتش خوب بمونه.
بعد برنامه ای هستش برای تبدیل کردن به این صورت Midi

راستش خلیل جان دوسه روزه این شرکتی که ازش اکانت گرفتم مشکل داره و سرعتش خیلی پایینهنوشته شده توسط Police _ 110:مهرپویا جان میشه اون Tracker Module Musics رو توی یه هاست دیگه آپلود کنی
چون اون http://rapidshare.de/ خیلی بهم گیر میده
بعد برنامه ای هستش برای تبدیل کردن به این صورت Midi
:cheesygri Game speed changer 6.3 :: 6 Kb :: 16.11.05نوشته شده توسط spiderman:سلام بچه ها خسته نباشید
من کرک یا سریال یا
registraion name
regisraion code
برنامه game speed changer رو میخواستم
ممنون![]()
نوشته شده توسط pandora tomorrow:Game speed changer 6.3 :: 6 Kb :: 16.11.05
Game speed changer 6.3 :: 57 Kb :: 21.03.06
Game Speed Changer v6.3-APO :: 2 Kb :: 10.04.06

خب خوشبختانه کرکش درست بود این یعنی ممنون از رجیستر کردن لطفا برنامه رو رستارت کنید.نوشته شده توسط spiderman:وقتی رجیستر میکنم پیام زیر رو میده . اوکی هم که میزنم میره بیرون
thanks for registration! pleas restart game speed changer.
ای یعنی چه:confused:
یعنی من اینقدر خنگم که اینکارم نکردم...نوشته شده توسط pandora tomorrow:خب خوشبختانه کرکش درست بود این یعنی ممنون از رجیستر کردن لطفا برنامه رو رستارت کنید.
شما برنامه رو ببندید و دوباره باز کنید برنامه رجیستر میشه.
لذتش رو ببر...
نمیدونم والا ولی بعضی برنامه ها این طورین یعنی رجیستر شدن ولی مینوسن رجیستر کنید. به مشکلی بر نمیخورید...نوشته شده توسط spiderman:یعنی من اینقدر خنگم که اینکارم نکردم...
بابا وقتی یه بار دیگه میرم تو برنامه باز رجیستری میخواد
مشکل من اینه که فرستم تموم شده و باید الان رج بشهنوشته شده توسط pandora tomorrow:نمیدونم والا ولی بعضی برنامه ها این طورین یعنی رجیستر شدن ولی مینوسن رجیستر کنید. به مشکلی بر نمیخورید...
اگه بعده چند روز دیدین نمیشه از برنامه استفاده کرد و میگه رجیسترش کنید یه سریال دیگه رو امتحان کن.ولی وقتی نوشته رجیستر شده یعنی شده...