سلام خلیل جاننوشته شده توسط Police _ 110:اوه خدای من
خسته نباشی مهرپویا جان
من نمیدونستم که کرکش رو زدی
دستت درد نکنه
من برنامه رو دانلود میکنم و نظرم رو میگم
ولی زیاد توی کار فلش نیستم ولی به خاطر شما میام توی کارش و فلش بازی رایانه که
توی صفحه اول سایت هستش میزنم
بازم ممنون که زحمت میکشی توی این تاپیک
اگه خدا بخواد خودم رو جو جور میکنم و توی این تاپیک مشغول میشم
تا بعد یا علی
چقدر خوبه که آدم دوستهای گلی مثل تو داره ولی عزیز من قصد تحمیل چیزی رو به کسی ندارم
اگه کاری میکنم و میذارم اینجا فقط برای دوستانم هست
من نه قصد خود نمایی دارم نه قصد تبلیغ کرک هام رو سایت
تا اونجایی که من خبر دارم Lingvosoft Dictionary کرکش به خیلی از کشور های دنیا رفته من تو فروم و سایتهای روسیه و اندونزی و برزیل و ... دیدمش و همونطور که تو لینک کرک همین نرم افزار Inquiry میبینی کرک من رو معتبر ترین سایتها قرار گرفته
البته یه وقت از حرفهام ناراحت نشی چون طرف من شما نیستی طرف من چند تا از دوستان هستن که درخواست کرده بودن که بتونن از طریق FireFox فایلهای فلش رو دان کنن من هم به خاطر اونها گشتم و این برنامه رو پیدا کردم و کرک کردم
ولی....
بی خیال
همین که شما هستی به آدم انرژی میدی کافیه
ای بابا مصطفی جان خجالتم نده دیگهنوشته شده توسط Kain:خیلی ممنون دکتر جان بابت نرم افزارها و زحماتت تو این تاپیک .
واقعا کارت خیلی درسته . منتها کسی نیست که قدر بدونه !
من از نرم افزار و کرک و ... هیچی سر در نمیارم اما تا این حد میدونم که خیلی خیلی کار مشکل و پیچیده ایه .
من همینجا از طرف خودم و بچه های سایت یه خسته نباشید بهت میگم .
انشاء ا... که همیشه موفق باشی .
باعث خوشحالی ماست که میبینیم تو سایتمون یه کسی رو داریم که تنها نویسنده کرک برای نرم افزار MetaProducts Inquiry Professional Edition هست .
باعث افتخاره که دکتر عزیز ما تنها کسی هست که واسه بازی Shadow Of Destiny ترینر نوشته .
بازم ممنون .![]()
در مورد کارم هم که میگی پیچیدس یه نگاهی به این بنداز نظرت عوض میشه البته این فقط یه تیکه کوچیکه کاره
آخی ، خستگیم در رفت:cheesygri :cheesygri
نه بابا من کیم عزیز از من بهتر ها خیلی هستن ولی من تنها ویژگیم اینه که عضو بازی سنترم و دوستای به این خوبی دارم
آخرین ویرایش: