نرم افزار های روز

• Thread starter Thread starter Dr.XJ
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بچه ها کسی برنامه خوب برای ویرایش php میشناسه همچنین اگر تعداد خط هارو هم نشون بده خیلی عالی میشه یعنی هر خط که نوشته شده رو نشون بده خیلی عالی میشه ممنون اگر کسی سراغ داره با کرکش بزاره من خودم یک برنامه میشناختم ولی کرکش رو گیر نیاوردم :
phpxedit ممنون

نوشته شده توسط Miesam:
بچه ها کسی برنامه خوب برای ویرایش php میشناسه همچنین اگر تعداد خط هارو هم نشون بده خیلی عالی میشه یعنی هر خط که نوشته شده رو نشون بده خیلی عالی میشه ممنون اگر کسی سراغ داره با کرکش بزاره من خودم یک برنامه میشناختم ولی کرکش رو گیر نیاوردم :
phpxedit ممنون
میدونی چرا نمیتونی کرکش رو گیر بیاری چون اسم دقیق برنامت PHP Expert Editor و تا اسم کاملش رو نمینوشتی نمیتونستی پیداش کنی اینم کرکش:

click here

علی جان ممنون
امین جان ممنون خدا ببخشه این ای اس پی ما هرجا که فیلتر باشه فیلتر نیست هرجا فیلتر نباشه فیلتر
با خودش مشکل داره چه کن در کل امین و علی ممنون هردو

نوشته شده توسط Miesam:
دمت گرم امین اینم مشکل داشت این رو دانلود کردم ولی فایلش زیپ شده و ارور میده میگم اصلا باید بیخیال بشم
37.gif
37.gif
37.gif

اره فایلش مشکل داره این 2 تا سایت رو هم امتحان کن اگه نشد یه فکر برات میکنم:
http://www.cracklib.net/cracks/php_expert_editor_v3.0_159372.html
http://www.cracks.am/d.x?72415

نوشته شده توسط ASHKAN_FISHER:
Salam

میگن ورپن جدید نرو اومده؟ کسی داره؟ لینکش را بزاره ؟ میگن حجمش خیلی زیاده!

اگه منظورت nero 7 هست که خیلی وقته که اومده و آره حجمش بدرد دانلود نمی خوره برو بازار بگیرش

SmallBox1.jpg

FantasyDVD Player 8.8 Professional

راستش قرار بود این تاپیک مخصوص معرفی نرم افزارهای روز باشه اما شد آموزش ، درخواست کرک ، و ...
و چون دیگه خیلی شلوع شده من دیگه پست نمیزنم برای معرفی نرم افزار چون کسی نمیتونه ببینه
اما این نرم افزار رو نتونستم

اگه دنبال یه دی وی دی پلیر و کلا یه پلیر خوب برای فایلها مالتی مدیاتون میگردید این فرصت 5 مگابایتی رو از دست ندید

این برنامه تمام فایلهای شما رو پخش میکنه از جمله فرمتهای Quick Time و Real Media رو و مهمترین اونها فرمتهای HDTV هست که در آینده نزدیک ممکنه لازمتون بشه;)

حجمش هم خیلی کمتر از پلیر های این گروهه مثلا حجمشو با Power DVD مقایسه کنید
واینکه این نرم افزار از فیلتر های مختلف برای صدا و تصویر استفاده میکنه که خیلی هاش بعد از نصب وجود داره و خیلی دیگه رو هم میتونید در آینده از وب سایت سازنده دانلود کنید

این نرم افزار به تمام کاربرانی که با کامپیوترشون کارهای مالتی مدیا انجام میدن توصیه میشه

لینک دانلود + کرک

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or