نرم افزار های روز

• Thread starter Thread starter Dr.XJ
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
به دنبال نرم افزاری میگردم که بشه فیلمهای سیاه و سفید رو رنگی کرد!! شاید خیلی تعجب کردید ولی تعجب نکنید چون خودم دیدم فیلمهای سیاه و سفیدی که رنگی شده بودند
256.gif
249.gif
اون فیلمهای هم مال دوره خروس بودند اصلا دوربین لبه زور پیدا می شده چه برسه رنگیش!!!
246.gif
:cheesygri

سلام
بچه ها من یه نرم افزار می خوام که Dvd رو به Vcd تبدیل کنه. وکار با اون راحت باشه.
یا علی مدد

http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=143532&postcount=27

سلام
من یه نرم افزار می خوام که Dvdهای خش دار رو اجرا کنه.

من با InterVideo WinDVD کار میکنم تو این رمینه خیلی خوبه فقط حجمش بالاست بدم؟!

سلام
من دنبال یه مسنجر به نام Gmx هستم....یه چیزی مث همین یاهو هست
نرم افزار چت یا هر نرم افزاری که مربوط به همین برنامه بشه رو می خوام...ممنون می شم دوستان کمک کنند

من با InterVideo WinDVD کار میکنم تو این رمینه خیلی خوبه فقط حجمش بالاست بدم؟![/QUOTE]

سلام امین جون دستت درد نکنه فکر کنم تو سی دی تولز خودم این برنامه رو رو داشته باشم اگر پیدا نکردم بهت زحمت می دم.
یا علی مدد

سلام امین جون دستت درد نکنه فکر کنم تو سی دی تولز خودم این برنامه رو رو داشته باشم اگر پیدا نکردم بهت زحمت می دم.
یا علی مدد

ببین اگه InterVideo WinDVD 4 رو داره اون رو نصب کن شاید قدیمی باشه ولی از همه ی ورژنهاش بهتره!
جدیدترینش InterVideo WinDVD 8 هست که خودمم دارمش ولی 4 یه چیزه دیگست....

سلام به همه دوستان

شرمنده دیگه یک مدت نبودم مسافرت تشریف داشتم
الان هم سخت مشغول سرو کله زدن با زندگی هستم که وقتی برام نزاشته که در کنار شما
دوستان مثل قبل خدمت کنم .

ولی به زودی دوباره بر میگردم .

شرمنده دیگه امدم تاپیک رو با پست بدون محتوای مربوط به تاپیک عوض کردم
خواستم بگم که هنوز زنده هستم و مثل قبل به بازی سنتر و بازی سنتری ها عشق می ورزم
و دوستشون دارم و اونها رو فراموش نمیکنم .

تا بعد حق حافظ و نگهدار همه شما دوستان باشه

سلام
مهر پویا جون این برنامه به چه دردی می خوره؟
یا علی مدد
Magic DVD Ripper is a very easy and powerful DVD ripping software, which can convert DVD to VCD, SVCD, AVI(DivX), WMV, iPod and PSP formats or backup DVD to hard drive without any loss of quality. You can then enjoy them anytime without DVD discs or burn them to blank DVD or CD discs using burning software.

واسه تبدیل dvd به vcd , divx , ...

حسن جان در ادامه صحبت های مهرپویا جان :) باید بگم که این نرم افزار به نظر من بهترین نرم افزار برای تبدیل Dvd به فرمت های دیگه مثل Vcd Svcd Divx Wmv Psp و ... هست
میتونم بگم من 15 برنامه مختلف رو تو این زمینه تست کردم و اینو از همه قوی تر دیدم ;)

نمیدونم چرا مهرپویا انقدر Super DVD Ripper رو دوست داره
اون برنامه اصلا قوی کد نشده

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or